Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 361
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
О, Вале  Tired Силно гуш от мен  Hug
Блу, не ти е лесно, но ще се справиш! Горе главата! Гуш и за теб  Hug
Ванко днес си е на градина, добре е. Довечера даже е тържеството с родителите и ще ходим двамата с баща му, фръц. Има да ми се навлажняват очите като се знам каква съм ревла...После ще се поФаля, пък може и снимки да има  Wink
Айде засега, отивам да се правя на красотна.

# 91
Валенце, в такива случаи думите са излишни. Hug Скапана държава, скапани управляващи...

# 92
  • при късмета
Вио, тържеството с родителите на нас мина в понеделник. За първи път имаха представление. Шефа беше джудже на дядо коледа и имаше да казва едно стихче. Еми разплаках се и аз. За първи път му беше и като знам как никак не обича да ги казва по команда или пред много хора. А и двете учителки са на мнение, че той запомня веднага и без никакви усилия, но не обича да участва в такива представления. Нямам снимки, че само с камерата снимах

Изчезвам за шефа

# 93
  • София
Момичета, детето ми няма право на личен асистент и никога не е имало, защото сме богати, разбирайте докарваме доход над 200лв на чл семейство. Програмата, по която бях досега не е обвързана с дохода. Одобрена съм, но понеже няма достатъчно пари съм в листата на чакащите. И ако гледам миналите години- шансовете да ме включат по някое време от годината са почти нулеви.

# 94
Вале  Hug Praynig fingerscrossed Не знам дали ще съм ти от полза, но не всичко е пропуснато! Не се отчайвай и си отправи желанието към Вселената! Може да звучи и наивно, но вярвай в чудесата - ние нямаме влияние върху голяма част от събитията около нас, но ако сме позитивно настроени и вярваме - нещата сами се подреждат и доброто идва при нас в неочакван момент!!! Със сигурност отчаянието не помага! Аз вярвам, че детето ти те заслужава като асистент, както и това финансиране - и ще го получите!!!  Heart Eyes

# 95
Вале  Hug Confused  а няма ли такива към Общината -за лични асистенти?
Не са ми много ясно нещата,но като ученик не и ли се полагат опрeделен брой часове?Няма ли някоя друга програма по която да се възползваш?  Thinking
Дано помислят  за тези хора0но факта е че винаги се получава прекъсване и потърпевшиса винаги нуждаещите се. Sad
Днес валя при нас до обяд и то доста,сега пак пада мъгла.
А вие се радвайте сега на малките ви дечица и им угаждайте,че после почват големите проблеми. Laughing Wink
Е днес и аз си харесах две рецепти и може да се предтраа да пробвам-то вие тук с тези сладки и рецепти ме изкушвате само да се облизвам пред екрана. hahaha
Смърфи и  на всички празнуващи днес-много здраве ,щастие и късмет желая!!!  bouquet
Скрит текст:
  ето този гоблен правих

# 96
Писе - не мога да се въздържа   bouquet Нахално ли ще е да поискам схема, ако е от нета  newsm78

# 97
  • София
Писе, програмата към общината е обвързана с доходите, а както казах- ние сме богаташи и даже детски за Мария не взимаме.  Laughing

Лейди, как да ти кажа, парите са проблем, но обидата, яда, загнеждащото  се всеки ден в мен малко парченце достойнство, тези неща Вселената няма да ми ги даде. Аз ще трябва да се погрижа и да се боря с тези си чувства. А с тези пари или без тях- ще се оправим. Не е въпросът в тях.

Смърфи, честита да си, здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

Писе, ама това си го правила ти? Леле, браво!  bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:59 от Валенцето

# 98
Вале един съвет от мен-така вредиш на себе си!  Naughty
Вдигни глава и гледай само вас 4 ,нужна си на всички,а само хабиш нерви и здравето си!!!
Скрит текст:
И аз исках на  вси
ки да угодя-ама не се получава,е с годините престанах и съм по -добре.Да,аз съм го правила.  Embarassed
Калинка писах ти на ЛС

# 99
pisenxeto , прекрасен гоблен! И посланието е много хубаво. Много ми хареса!

# 100
Вале - за тези чувства сме в един клуб  #Cussing out Грешно си мислиш, че това отношение е породено заради детенце!!!!!! Не си мисли, че за моето семейство на някой му пука, или че някой освен майка ми и вие се е обадил, за да попита как сме... Обажданията са свързани единственно с искане на пари  #2gunfire Така, че проблема не е в теб, или в детето - хората се изродиха!!!!!!

# 101
Разбирам защо я боли Валето. Когато говорим за роднини, за хора от семейството е по-друго. Предполага се, че семействата са задружни и сплотени и трябва да си помагат. Не с пари, понякога дори една добра дума или постъпка, означава много.
Лично аз, освен с майка ми, поддържам отношения с леля ми и двамата ми братовчеди. С останалите близки отношенията са да го кажа по-делови. Чуваме се най-вече по празници. Но това някой да ме търси само за пари не е било. И не си го представям, честно казано.
Спирам да говоря, не искам да помрачавам темата.

# 102
  • при късмета
Вале, това е някакво повсеместно явление напоследък, май. Или изкрено питащите "как си" липсват изобщо, или се броят на пръсти.
Държавата вкара хората в някаква борба за оцеляване. Буквално. При такова положение, чисто инстинктивно мислиш първо за най-близките си.
И ако преди време нуждаещите се от някакъв вид помощ бяха някакво малцинство и винаги се намираше кой да подаде ръка, сега булшенството са в позицията на имащите нужда от нещо. Кой, как да ти помогне или да се заинтересува как си, като и неговия хал не е по-добър и на свой ред се чувства по същия начин. Омагьосан кръг се получава.
Но е абсолютен и беспорен факт, че като идва от най-близките е друго и е много неприятно
Писе, златни ръце имаш, прекрасен е гоблена. Аз хич не разбирам от гоблени, но идеята на този е много хубава

# 103
Много ви благодаря момичета за милите пожелания! Обичам ви! Heart Eyes
Да се почерпите за мое здраве:

# 104
Смърфи  Heart Eyes Ще се зачерпя със сигурност но след 20,30 мое време, че покрай хартията за печене си купих разни благинки за греяно винце  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт