Смърф, честит имен ден!

Всъщност кои празнуват днес?
И днес ме чака повечко работа, но няма да си давам зор. Първо ще си изпия с кеф кафенцето.
Хубав ден, дами!

да си запазиш списъка с имената и за догодина, ама тогава ще ти е лесно, че Емо ще е навикнал!

Къщичката вече сме купили – за първи път купувам и ме изненада приятно с разкошния аромат на джинджифил. Ние също чакаме с нетърпение ваканцията и тогава ще я сглобим. Твоята принцеса първа година ли е?
Завий ги както са си в подноса със фолио и нямаш проблем!!! Статията 
Днес ще трябва да направя линцери, рохлички и меденки отново, че да има и за партито в събота 

Да си ги ..... някъде.Българска работа и това е .Злоба и завист, защо някой ще получи нещо красиво и лично.

Здраве и късмет да ти носи името!
Ако искаш кутия, ще ти пратя - картонена, само кажи какъв размер ти трябва 
Детето за няколко месеца ще дръпне много напред с английския, а ти трябва да се напънеш яко. 

нали съм много организирана и все със списъци...та съм забравила да си купя хартия за печене
Сега като прибирам малкия ще видя на центъра на селото у селскио магазин дали има, иначе ще блъскам път до големия - ама на който му е слаб акъла - са му дълги краката 

От моя опит мога да кажа, че малкия проговори за 3 месеца - верно, че здраво бърка времената и е неграмотен на два езика
но на него изобщо не му пука, има огромно самочувствие и не спира да говори на който и език да го подхванеш
Не се притеснявай за езика на малката - предполагам ходи само в задължителните часове - догодина като започне първа година ще видиш огромната разлика и тогава, ако имаш амбицията детето ти да е грамотно и на бг - е те тогава е големия зор - английския е по-лесен, а и ежедневната комуникация на децата е на английски и става каша. С малкия останахме в бг докато изучи и втори клас, че да чете и пише на бг - тук дойдохме и той беше за година 4 - в края на учебната година се беше изравнил с местните и сега и за негова и моя гордост е в класа на напредналите. Трудното е за теб - трябва да си набиеш в главата, че не си нито излишна, нито глупава - тук никой няма да ти се подиграе, че не знаеш езика, а след като си изявила желание да го учиш - бъди сигурна, че ще имаш пълно съдействие и подкрепа! След като си решила със сигурност ще намериш курс - там ще се срешнеш с хора с твоя проблем, ще намериш и приятели! Опитвай се да говориш и с учителките на малката и с други майки - важното е да се престрашиш - използвай кратки изречения и много усмивки - ще видиш как хората ще ти отговорят! Междувременно гледай тукашна тв и говори с детето си на бг
При нас заради местния акцент аз също не хващам всичко в разговорите, но като помоля да ми повторят - няма проблем - хората са отзивчиви. В началото и аз се чувствах като теб, но открих тези прекрасни девойки тук и вече не ми липсва пиенето на кафе с приятелки 
http://www.mycookingbookblog.com/%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB% … 0%BB%D0%B8%D1%87/