Деси бебето вече се върти и се усеща.Пола се надявам януари да го разберем.
Днес бях на коледен концерт.Моето диване едвам стана за училище.Вчера като казвах заспивай нямаше кой да чуе.Пее и както пее отваря една голяма уста.
за прозявка.
за прозявка.
Смърфи, вие към Контеса сте се запътили,а? Плами, такъв огромен мечок все още се подвизава на леглото на моя 20-годишен. Беше също коледен подарък за детската градина - тогава Мечо беше по-голям от него. Но все още си го пази. Така че не се учудвай. Вале, детето ти наистина го умее това писане - казвам го като литератор, има много конкурси за творческо писане, нека да праща свои творби. Няма да ви изброявам, че да не пропусна някой - Фсичките въ Убичъм
Утре мисля да го заведа, че вечерта ще им е коледното тържество, и после не знам до края на седмицата как ще сме....

Ще ми трябва малко време да запомня сюжетите около всяка. Повечето сте в предколедна треска май. Тази година за първи път смятам да правя коледни сладки, джинджифилови. Дъщеря ми много ги хареса готовите, та смятам да се пробвам. Отделно и къщичка с готови блатове ще направим. Но да й дойде ваканцията. 

Девойки прекрасни, ако имате време ги започвайте. Безумно лесни са и уникално вкусни. Защо направих половин доза, само това се питам...
Ето ги..
Кутии нямам, щото ги изхвърлям разбира се, а сега де.
Да ги завивам във фолио освен, но те много лесно се чупят, а изпочупеното веднага се намира някой да го хапне...
И още нещо да те питам, не само теб разбира се, а всички които направиха линцеровите, кога да ги маже със сладко, то време не остана, а...а??

Гадно, влажно, студено...Пфу, аман!