Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 331
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да се добера до вас.Чета и все няма време да пиша.Хванах се да чистя.Чаках две поръчки и дойдоха.Едната тежеше леко ама я дигнах на инат.Издразни ме тоя дето го донесе и реших да не му се моля.Резултата е ,че пикая през 5 мин и леко ме заболя корема.Така се метнах на леглото и довърших коледните картички.Вчера писахме за деца от класа .Беше мисията невъзможна.После ние българите сме имали сложни имена. newsm78
Деси бебето вече се върти и се усеща.Пола се надявам януари да го разберем.
Днес бях на коледен концерт.Моето диване едвам стана за училище.Вчера като казвах заспивай нямаше кой да чуе.Пее и както пее отваря една голяма уста. Joy за прозявка.

# 61
Блу добре дошла !
Бонболина стискам палци да се оправи баба ти!
Лейди нашия съсед си ходи така целогодишно с потник и къси гащи.Като го  видя и замръзвам.На него сигурно аз съм му смешна с шапката и опакована. Joy
Плами и ние сме така,но с екс бокс.Мм е решил да го зарадва ,че от кога му се моли.Аз играя пас  и толкова. А после пак мама е лошото ченге вкъщи.

# 62
  • при късмета
Как да не съм за убиване  smile3537 явно съм забравила да сложа мая на хляба. Сега е нещо като нищо  smile3511

Хортензия, ако се получат нещо като малки хлебчета, но сладки сигурно ще е добре с мед.
Плами, аз се числя вече към "на дърти години" но много обичам плюшки.
Тити, пази се бре момиче

# 63
Пак нямате изчитане! Първо, да поздравя всички нови попълнения с добре дошли, че май забравих, ама не е от лошотия, а от ЕГН-то. Бонбонка, нали знаеш, че това с тазобедрени и коленни стави съм го преживяла с майка ми, така че ако има нещо - пиши, още повече, че майка ми хем е пациент, хем доктор. Тя и Калинка ще ти е много полезна, на мен ми беше  bouquet Смърфи, вие към Контеса сте се запътили,а? Плами, такъв огромен мечок все още се подвизава на леглото на моя 20-годишен. Беше също коледен подарък за детската градина - тогава Мечо беше по-голям от него. Но все още си го пази. Така че не се учудвай. Вале, детето ти наистина го умее това писане - казвам го като литератор, има много конкурси за творческо писане, нека да праща свои творби. Няма да ви изброявам, че да не пропусна някой - Фсичките въ Убичъм Heart Eyes

# 64
Ахой!
Да не мислите, че съм си починала? Хич даже. Че и Ванко си е вкъщи - вчера повръща и реших да го оставя днес да го наблюдавам. Ама е добре де, не знам това вчера какво беше  Thinking Утре мисля да го заведа, че вечерта ще им е коледното тържество, и после не знам до края на седмицата как ще сме....
Бонболинче, стискам палци за баба ти fingerscrossed
Тити, да се пазиш! Какво е това чистене, ще ти дърпам ушите! Пиши как си, че ще те мисля!
Славе, драсни някой ред като можеш  Hug
Гуш на всички, бягам при Дея. После ще намина  Hug

# 65
  • Fort Worth, TX
Добър вечер.
Привет на новата домакиня.
Аз днес цял ден съм на крак.Бях до работата , че от Сф искат цялостна смяна на магазина.Всичко се подрежда по снимка.Утре съм 12 часа.Като се върнах почнах меденките.Направих тройна доза.Утре вечер смятам да ги слепям, ако има какво де.Те като ги нагънаха сигурно опаткаха 1/2 доза #Crazy
Вдругиден  ще правя ванилините рохлички.

Контес, получих и твоята картичка.Благодаря ти.
Ноктите ми станаха фамозни.Червено с два черни печата на средните и безименните пръсти.

# 66
  • София
 newsm51
Здравейте момичета!!!!!

Ако знаете колко лошо да си без компютъра... Изблизах цялата къща Mr. Green Mr. Green Mr. Green Готвих, готвих, каних гости.... През телефона съм влизала за 10-на минути, ама с този шрифт... нищо не се вижда. Сега имам 2  - стационарния и лаптоп и двата работят перфектно. От стационарния изгубих всичко, само снимките ми останали, което никак не е малко.

Започвам да ви чета, пия си сангрийката. Днес от метро купих 10 бутилки.  Цената е 8 и нещо си там... Вкусотияяяя....ммммм

Марче, ще те моля за рецептите, да ми ги пратиш на лични
 newsm20

# 67
Вио луд умора няма добре съм.Мм ми се накара яко по -телефона.Току що приключих с готвенето. Вече лежа.

# 68
Момичета, благодаря за топлото посрещане!  bouquet Ще ми трябва малко време да запомня сюжетите около всяка. Повечето сте в предколедна треска май. Тази година за първи път смятам да правя коледни сладки, джинджифилови. Дъщеря ми много ги хареса готовите, та смятам да се пробвам. Отделно и къщичка с готови блатове ще направим. Но да й дойде ваканцията.

# 69
Блу, спокойно, ще ни свикнеш  Wink
Тите, Hug
Ма ко, какво стана с хляба?
Я кажете кой щеше да прави пуйка с кестени за Коледа? Аз май ще се пробвам да я направя....много изкусително ми звучи   chef Ще може ли рецептата?

# 70
  • София
newsm51
Здравейте момичета!!!!!

Ако знаете колко лошо да си без компютъра... Изблизах цялата къща Mr. Green Mr. Green Mr. Green Готвих, готвих, каних гости.... През телефона съм влизала за 10-на минути, ама с този шрифт... нищо не се вижда. Сега имам 2  - стационарния и лаптоп и двата работят перфектно. От стационарния изгубих всичко, само снимките ми останали, което никак не е малко.

Започвам да ви чета, пия си сангрийката. Днес от метро купих 10 бутилки.  Цената е 8 и нещо си там... Вкусотияяяя....ммммм
.........................

Марче, ще те моля за рецептите, да ми ги пратиш на лични
 newsm20
Виждаш ли, колко е хубаво без компютърче, работа свършваш, време ти остава и си правиш каквото си искаш.  Simple Smile
До Метро нямам време да стигна да си купя и вероятно това ще стане в събота /неделя, но задължително ще си купя и аз поне 10 бутилки. Ей сега ще дойде пролетта и к`во ще пия на тераската, ами Сангрийка , разбира се.. Joy
Дай някаква интифа поне и ми кажи кои рецепти искаш, веднага ти ги пращам на ЛС. Кейкове-мейкове, еклери ....всичко което пожелаеш.

Блу, пиши, пиши за да може да те опознаем.

Вале, ти си виновницата за тези прекрасни, вълшебни сладки. Ще си ги запиша под наименованието - Маслени Ваниловкусници ... Joy Девойки прекрасни, ако имате време ги започвайте. Безумно лесни са и уникално вкусни. Защо направих половин доза, само това се питам... Banghead Ето ги..
Скрит текст:
.
Вале, аз ги направих по свитички и мънички, защото ми беше приятно да ги работя.  Сега, ако ми кажеш и как да ги съхраня до Коледа, цена няма да имаш.  Heart Eyes Кутии нямам, щото ги изхвърлям разбира се, а сега де.  newsm78  Да ги завивам във фолио освен, но те много лесно се чупят, а изпочупеното веднага се намира някой да го хапне... Joy И още нещо да те питам, не само теб разбира се, а всички които направиха линцеровите, кога да ги маже със сладко, то време не остана, а...а??

Вио, правя пуйка пълнена, но не с кестени. Яла съм, но чак да примирам от удоволствие, не съм. Честно! Хамалогия огромна, на вкус.....както си решиш. Предпочитам я с ориз и разните му добавки.

Къде сте бре???  Simple Smile
PS http://www.manager.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0% … %B5%D1%82%D0%BE-0

Влизам в час и до Нова година - глад! Може и след това да продължа да се придържам към статията.  hahaha

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 23:20 от marchеva14

# 71
  • София
Добро утро, момичета!

Марче, ще те моля за следните рецепти: сладки, еклери, гювеча, млечна баница, попска яхния, соленки, царски кейк, щолен, тирамису, козуначени кифли...
Браво на теб за решение за глад, ако и аз можех... Ще започна седмица след Коледа, когато ще поспивам до 10-11. Иначе с това ставане в 6:30 до 12 вечерта не мога да издържам. Към 14-15 вече мога да изям всеки и всичко Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Блу, добре дошла. Напиши повечко за себе си.

Креми
, пусни "фамозните нокти" да ги видим Peace

Ма ко
, какво стана с хляба?

Бонболина стискам палци да се оправи баба ти!

Хортензи
я, ще стане хляба, почвай смело Peace

Айде до после, че трябва да тръгваме за училище. Hug Hug Hug

# 72
Добро утро! Днес при нас вали, а имах планове с децата... Калинче, как издържате там на толкова дъжд?!
Получих картичка от Контеса, благодаря! Някой обаче е бил любопитен явно, беше отворен плика и залепен с тиксо, а от картичката отлепени камъчета.  Как може да има такива хора?!
Отивам да правя кок, че в 10,30 имаме представление.

# 73
  • при късмета
Добро утро!
Люска, мерси за кафето и закуската
Хляба го хвърлих, то не беше хляб а трупче  ooooh!

И аз съм така с компютъра. Май не е много на добре. Ако нямам нет повече работа върша из къщи  Rolling Eyes
Вио, не мога да помогна с пуйката. Много ни е на нас и не правя. От време на време взимам пуешки бутчета и тях правя.
За днес шефа поръча пица, та ще ми е лесно г готвенето, само тестото трябва да метна.
Хубав ден, прекрасни  Hug

# 74
Добро утро и от мен!
Първо да честитя именния ден на нашата прекрасна Смърфиетка! Смърф, да си жива и здрава, винаги обичана и много щастлива! Весел празник!
Марче, значи викаш голяма хамалогия това с кестените, а? Аз понеже много ги обичам, и викам да се пробвам, ама щом за теб е хамалогия, аз хич не трябва и да се захващам. Като се знам каква съм скопосна  Embarassed
Днес мъглата дойде и при нас  Tired Гадно, влажно, студено...Пфу, аман!

Общи условия

Активация на акаунт