Не съм от най-общителните и приказливи, това ми е дръпнатото. Но съм голямо момиче, броя до 10 и повече, когато се налага.

Лека!

Магазина до нас работи до 22ч., та се метнах да видя как ще карам колата и да напазарувам като няма трафик
Щом пиша - значи съм успяла 
Браво на Мими! Изобщо не се притеснявай да си хвалиш детето - заслужило си го е!!! Малкия и той се опитва да пише, ама явно е грандоман - пише книги
и в разговор с баба си я информира - "започнах вече третата си книга!"
Тук и в училище ги стимулират - в смисъл - като дадат проект за срока примерно тема "Водата" - можеш да направиш всичко без ограничения - да нарисуваш картина, да напишеш поема или разказ, да направиш фактологична презентация, да направиш макет - на което дете - каквото му идва отвътре...
Аз вяра само на класиката имам, но и съм свикнала да работя с него. Не мога да свикна и с тези модерни термометри...добре, че си имам още живачни!!! За дядото на мм купихме за китка "omron" и мога да кажа, че не е давал отклонения от моята класика.

Дано всичко е наред 
Снощи забравихме да приберем яденето и си мислех, че днес ще ядем от него, ама нъцки, развалило се е. И не ни е за първи път, ама не си и научихме урока. 

) за отделеното внимание.
Без операция няма да стане - вариантите са два - изкуствена става, или плака - зависи от мястото на счупване и от вашата финансова възможност, че зд каса не поема изцяло ставите. Операцията се поема лесно от възрастни и увредени пациенти, но проблемите идват след това - при раздвижване и рехабилитация, защото трябва да се правят в домашни условия. Дано бързо дойде нейния ред за операция и за празниците да е у дома 
От както се помня знам, че имам имен ден като падне първия сняг и за това имам много именни дни - първия сняг за годината, за седмицата, за деня, първия голям сняг... 
явно сме в центъра м/у Канада и бг, та картичките са пристигнали в един ден
Докато стигнем до колата от ярко червен си беше сменил цвета на патладжанен 
А на автоматиците единственото с което ми е трудно да свикна, е че като пуснеш спирачката тръгва, а не като пуснеш съединителя. Коли за инвалиди им викам аз или тролей. Какво да го правя левия крак, на врата ли да си го кача?
Иначе лесно се свиква, ама аз само пипам по лоста и ритам ламарините, че да превключа скоростите
Предпочитам си ръчните скорости, навик предполагам

Носи си я със здраве. 
и до после!

Много е трудно, когато 25г. си карал по един начин да превключиш на друг...Да не говорим, че с възрастта новостите се възприемат по-трудно...Уж понавикнах с лоста да ми е от другата страна, но все още ми се случва да блъскам вратата и да си търся лоста там
С движението долу-горе също свикнах, че тук маркировката е направена перфектно и за малоумни. Сега проблема ми е по-скоро с габарита на колата и че трябва да съм само на странични огледала, както и че при тези баири с автоматика колата дава малко назад при потегляне. Иначе снощи карането ми хареса. Имах проблем само при излизането от паркинга на магазина - трябва да се влюча с десен завой /сереч ляв на бг
/ в крайна лява лента /сиреч дясна
/от общо 4 ленти, в кръгово кръстовище с две платна
Просто не съм свикнала с габарита и изнасянето на колата, та си почаках доста докато ми се освободят всички ленти, което пък вбеси мм
За това сега или ще карам посреднощите, или ще чакам януари месец - тогава всички се покриват и настава тишина по улиците - маймуните си изпразват де що имат пари от кредитните карти за Коледа и януари е мъртвило. Честито ти придобивка - на теб ти намязва да се фръцкаш 

Обади ми се и дружката дето ходим заедно по стадионите да каже, че за Коледния купон в клуба в събота трябва да носим сандвичи и сладки - та сега ще мисля и за там какво да сътворя. 
Че даже и на техниците по телефона досъждах, че не ми смениха дистанционното и не отговарят бутоните. Справих се де
.
Вече и децата надничат в пощата и чакат. В къщи вече се кипри украсена елха и сякаш настроението ми се покачва.
да го питаш за какво му е.И без това едвам го вдигам от лаптопа сега ще викам да остави и играта.