Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 820
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Лейди на 11 неделя пътувам.Свеки идва на 8. Писах инструкции.Малко ми е нервно как ще се оправят.
Ама знае ли човек може да ми се издигне в очите. Joy
Блу напреднала 20 седмица съм.
 В петък съм на скан Стискайте палци да разбера вече пола.
В бг четах,че е 100 лв вече 4д и се хванах за главата .

# 556
В БГ от много неща можеш да се хванеш за главата, Тите  ooooh! Стис палци да разберете пола fingerscrossed

# 557
  • София
Ма-ко, благодаря ти, но ако нещо не стане отново ще те тормозя на ЛС. Това и положението.
Дами, утре и ние ще сме на леща. Обичам много, но ММ няма да е доволен щом няма мръвка, негов си проблем.
Тите,   bouquet

# 558
Привет красиви Simple Smile
И у дома сме режимни вече повече от месец, не че се нуждая от такъв , напротив приемам килца ама не ми се лепят, искам още поне 6-7 , но уви от напрежение свалям вместо да качвам та сега съм в долните граници които са ми критични .Хапвам доста , често и калорично, но резултат няма.Иначе днес сме на белтъчен ден - свински пържоли на скара с гъбен сос за мъжа и мен,  а за децата пържени картофи .За утре боб. Само че като спрем режима и много му се услажда всичко и всичко отново се обръща .... няма воля човека.
Пуснах в каната портокал, киви и ябълка , добре се получи , сега изпих половин литър сигурно , вече нищо не мога да поема.Друга вечер се наливам с чай , последните дни с този
Скрит текст:
което е по - добър като цена от този , а с еднакъв  вкус
Скрит текст:
Днес в лидл всички коледни подправки са с намалена цена та си взех пръчки канела , двоумих се за звездовиден анасон, но и утре е ден може и да размисля .
.Ladybird_ има ли някаква тънкост при чая ?
Отделно смятам да направя подсилване на имунната система с рецептата на Мермерски с пектин, канела и кисело мляко, ама за целта трябва следващия път да не заправя да купя пектин от ,магазина , че се сещам за него след като съм се прибрала.
Та се опитвам малко по здравословно да се храним всички  обаче не ми се получава много -едни търсят месо( дребния), други му се мръщят последно време( баткото ), отделно дребния не яде боб и леща та за тези дни за него правя супа ... И в целия стремеж да угодя на всички все имам нещо за дояждане .
Ставам че вече минава часа ми след малко трябва да лягам , че в 5 ставам.Лека вечер , утре с кафето ще ви прегледам:)

# 559
Добра вечер!
Имам си картичка от Джейми  newsm68 newsm44 Благодаря!
Джейми за чая нищо особенно - слагам водата с канелата и анасона и на котлона - като заври е готов - прецеждам през цедка, слагам лимон и мед - много е ароматен!!!
Ма ко разкошна е тортата   chef Справила си се блестящо   bouquet
Блу значи ти си по-тежък случай от Ма ко - тя само детенце козле има  hahaha а ти и с мъж имаш да се бориш  Peace Понякога се чудя как ме търпят околните, като аз сама не се търпя  Joy
Деборана с тези твои +2кг си назад в класацията  hahaha
Плами а дано всички късмети те споходят!!!
Утре за мен свършва почивката...малкия е в банята, униформата приготвена, само дано се събудим навреме  hahaha

# 560
Джей за какво ползваш звездовидния анасон?
Вио преди 5 г беше 60 лв .А сега сумата е двойна.

# 561
  • при късмета
Благодаря ви момичета  Hug с такива помощници ще стане, къде ще ходи
Моите легнаха най-после. Остана ми да си дорисувам ноктите.
Тити, дано разберете пола
Калинче, що така за мъжете козироци  newsm78 Имала съм гажде козирог и смея да кажа, че го въртях на малкия си пръст. След повече от 15 години ме търси, вече само да се чуем, де
Джейми, какво стана в училището на детето, оправиха ли се нещата?
Марче, справи ли се с изпращането?
Вио, като спреш да кърмиш и дойде пролетта, знаеш ли колко бързо ще свалиш? Сега ще тичаш след 2 деца
Ста ди, успех на сесията
Дами, много неблагородно завидЕх на проекто-снаха ти
Люска, къде си?
Смърфи, чакаме си снимките

Аз си изнесох вода. Никога не съм се хващала с такива работи, но това някак ми пасна. Сигурно защото е с/у рождения ден на шефа и затова толкова ме ентусиазира. Не, че има за какво да ми помогне, но няма да ми навреди. И за здраве ще нарека първо.

Започвам да си довършвам маникюра

# 562
Ейййй, щях да забравя за водата, голям съм заплес значи. Нали не е късно?  newsm78

# 563
Тити що се занимаваш с глупости - баба ти се на 4-д си е гледала децата!!! Тез 100лв дето ще ги дадеш на някой доктор да си купи нещо - що не вземеш ти да си купиш нещо или на бебчо  newsm78 Караш нормална, лека бременност - наистина се чудя защо това голямо желание за ходене на доктор да ти каже че всичко е наред. За пола нали знаеш, че се познава 50/50  hahaha и винаги има оправдание ако се разминат прогнозите! Моя кратун така и не го видяха какъв пол е, ама и аз не им го върнах, че много исках момиче  Joy Звездовидния анасон го ползвам за чай и греяно вино  hahaha
Ма ко аз казах за козирозите общо hahaha Ние по принцип сме арни хора, ама трудно се търпим  hahaha Ти си имаш едно козле - да ти е живо и здраво - и виждаш че е бая чепато  Joy Нас определено ни търпят само хора, които ни обичат и тези, които са доста широко скроени. За нас с пълна сила важи "на луд кон - дълго въже се оставя"!
Вио никога не е късно, щом имаш желание!!!!

# 564
  • София
...................
Марче, справи ли се с изпращането?
.......................
Не! Не става и не става. Изписва ми линк но той не се отваря. Идва ми да.... #Cussing out

...........................

Аз си изнесох вода. Никога не съм се хващала с такива работи, но това някак ми пасна. Сигурно защото е с/у рождения ден на шефа и затова толкова ме ентусиазира. Не, че има за какво да ми помогне, но няма да ми навреди. И за здраве ще нарека първо.
Бях забравила за тази вода. Ти ме подсети, да взема и аз да изнеса една, няма пък да навреди, нали...
Нещо се ядосах.

# 565
Марче - погледни големината на файла - можеш да прикачваш само до 10мб - ако е по-голям - няма да стане - трябва тогава да го споделиш през дох.

# 566
  • София
Марче - погледни големината на файла - можеш да прикачваш само до 10мб - ако е по-голям - няма да стане - трябва тогава да го споделиш през дох.
Първо ми говориш неразбрано за мен и второ, нали знаеш че двете ми кунки са У г**ки, а и акъла ми е някъде там.
Чао ви.

# 567
  • при късмета
Вио, не е късно
Марче, ако го пращаш като прикачен файл ти не можеш да го отвориш да го видиш, а получателя. Ако ти излиза горе, в лента над полето за писане, едно квадратче с информация за големината на файла, значи си го прикачила успешно и си го пращаш. И както е казала Калинка виж големината.
През докс аз не мога да помогна, ако се наложи да пращаш по този начин. Не се научих да работя с този формат. Отварям такива файлове, но аз не мога в тази форма да го направя

# 568
Марче, ако не е много лично, мога аз да го изпратя от твое име  Peace Ама пък трябва първо да стигне до мен....Ако можеш по някакъв начин (както ти можеш) ми го изпрати, ще го изпратим където трябва  Hug

# 569
  • София
Марче, ако не е много лично, мога аз да го изпратя от твое име  Peace Ама пък трябва първо да стигне до мен....Ако можеш по някакъв начин (както ти можеш) ми го изпрати, ще го изпратим където трябва  Hug

лично е и затова не искам и през офиса да питам и да ми помагат, иначе няма да имам проблем.  Да съм се научила!! Не се занимавайте с мен,  оставете.  Продължавам да се боря с белите мечки... Sad
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт