Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 819
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Привет, момичета! Мъчи ме гъста хрема, дращещо гърло, заглъхнало ухо и болка в ляво отзад към ребрата. Температурата е поне 37.5, че онзи ден гонеше 39.... Лежа си и си почивам, а имам толкова много неща за вършене. Ако и утре съм така, отивам за антибиотик или ще викна лекар вкъщи (можело да се вика у дома, не знаех).

Марче:
Скрит текст:
Стъпка 1 - отваряш си пощата е абв-то и отваряш напиши писмо.
Стъпка 2 - кликаш на бутона Прикачи
Скрит текст:
Стъпка 3 - отваря и се прозорец на екрана, където трябва да си потърсиш файла, който искаш да прикрепиш
Скрит текст:
При мен лаптопа е Мак, затова изглежда по-различно, но идеята е откриеш файла си тоест къде ти се намира на компа или иначе казано къде си го запасила - в моите документи, на десктопа, в директория С и т.н.
Стъпка 4 - след като го откриеш, кликаш върху него и той се маркира. След това натискаш активното ти бутонче в десния ъгъл на прозореца. Виж горната снимка. При мен това е Open.
Стъпка 5 - файлът се зарежда
Скрит текст:
Стъпка 6 - файлът е зареден
Скрит текст:
Както виждаш, когато файлът е зареден, отстрани пише колко е голям в КВ или GB.
Има ограничение на големината на изпращания файл, мился че беше 10 GB.

Как да разбереш колко е голям файлът? - отиваш с мишката върху файла, клик върху него с десен бутон на мишката. Отваря ти се екран, от който избираш Properties. Това са свойствата на файла включително неговия размер. Ще го откриеш под Size.
Aко файлът е по-малък от ограничението, когато изпращаш писмото, ще те питата дали искаш да изпратиш писмото без тема, тоест полето тема е празно. Кликаш да и писмото заминава. Ако пък искаш, кликаш не - отиваш на реда тема и пишеш например Снимка от Нова година. Този, който го получи, ще има заглавие на мейла.
Ако файлът е по-голям, трябва да го компенсираш. Пак върху него клик с десен бутон, но избираш Send to ZIP, или RAR, не знам коя програма имаш. Изчакваш да се компресира и отново от стъпка 1. Това компенсиране е намаляне големината на файла.  Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 23:51 от Смърфиетка

# 571
Смърфи бързо оздравяване  Hug

# 572
Ай ся, ще се бориш с мечките! Слушай ме внимателно, ЩЕ стане!
Като си отвориш пощата, вляво има една колона с разни глупости. Най - отгоре пише "Напиши писмо". Нали? Цъкаш там. Отваря ти се прозорец, който съдържа пак разни глупости И едно бяло поле за писане. Нали? Най - отгоре пише От (тук по подразбиране е твоето име), после пише До (тук пишеш мейла на получателя). Та над тия две полета има изписани следните бутони:

Изпрати  Прикачи Прикачи от Dox Чернова Още Откажи

Интересува те това червеното. То е червено тук, при теб ще си е стандартния цвят  Heart Eyes Цъкаш на него и ти отваря прозорец, от където да избереш файла, който ще изпращаш. Примерно искам да пратя снимка, която се намира на десктопа, цъкам "Десктоп" и после избирам снимката и готово.
Туй то. Капиш?
Оооо, тя Смърфи се е включила много добре. Ама няма да трия, може пък и моето да ти послужи. Успех  Hug

# 573
  • София
Ама да ви кажа , че сте много готини, честно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug
Отивам да се боря, по добро описание от това, здраве му кажи.
И на двете ви сърдечно благодаря, щото съм прегризала въжено и онова дето го търся като файл не го намирам измежду многото му работи дето съм качила.
След малко ще споделя, какви ги свърших. Ей, мамка му да.....няма пък да кажа какво, ама то се подразбира.

# 574
Марче, чакаме да се похвалиш  Hug

# 575
Ма ко, да ти е жив и здрав малкия - голям Шеф, порасналия Калоян!!! Много слънце, много смях и много радост да има в живота му!

А това е за теб, мила:

Хубав празник!

# 576
  • София
Марче, чакаме да се похвалиш  Hug
Оф, уморих се от действия. Качих и пратих, оф.... то било елементарно ама кой да го знае.  newsm44 newsm44
Сага ще заспя спокойна  Simple Smile Тюююююююююююю............ най-накрая турнах точка! Баси......
Благодаря!!  Hug

Ма-ко, честит празник!!!! За теб, мила.. Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 01:12 от marchеva14

# 577
Ма ко - Честит Рожден ден на шефа! Да е жив и здрав, щастлив и много усмихнат!

Марчееееее  newsm44

# 578
  • Fort Worth, TX
Верче,да ти е жив и здрав шефа.
Аз съм на работа, но е спокойно.Целувки.Днес почнах в пет, защото пак ме обучават.Simple Smile Ще ми се стори дълга смяната:-)

# 579
Ма ко да ти е жив и здрав шефа!   bouquet

# 580
Честит рожденик ма ко ! Много да го слушате, все да му угаждате и все да го разсмивате   bouquet

А за диетите се чувствам така по принцип:

# 581
Ма ко,честит празник на шефа!Нека е живо и здраво и все така лъчезарно и умно дете!

# 582
  • при късмета
Благодаря ви момичета  Hug ето почерпката

Скрит текст:

# 583
Добро утро в този вълшебен ден!

Ма ко да ти е здраво, весело и игриво детенцето  Heart Eyes

Това е специално за прекрасната мама
Скрит текст:
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Единият от кръщелниците ми е Йордан - вече е голям мъж на 24г. и много си го обичам  Heart Eyes
Учудващо и за ман самата се събудих с лекота за първия ни учебен ден  Joy

# 584
  • София
Здравейте, момичета!

Калинче, благодаря за кафенцето!

Ма ко, да ти е жив и здрав шефа! Щастливо детство!
За прекрасна Ма ко:

Честит имен ден на всички празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт