Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 334
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Блу, да е жив и здрав татко ти!
ЛюскаJoy ей тъй се готви мисир
Славче, честито и на твоя именик
Вио, ти защо още не си на масата?

Шефа има подарък и от днес, има и едно лего от вчера за сглобяване, та това правим

# 631
  • София
Да се превърнем от:
Скрит текст:
в
Скрит текст:

Браво на шефа, браво на мама, защото е запазила лего Peace

Между другото сега от 5.01 до 10.01 в КОмсед има намаление на всичко 30%, не е много голямо, ама не и малко... Hug

# 632
Само да честитя минавам - именици на Вио, Мако, Калинка, Славчето, Джей, Марчето, рожденик на Блу, празниците на Луска. Ако има още - и на тях да са честити!
Днес картичките на Деси и Хортензия ми стоплиха душата - благодаря от сърце!
Моето дете заминава тази нощ, полетът е ранен, така че на летището ще трябва да се цъфне към 4,30. Мене не ме вземат, че да не рИвЪ...Криво ми е, което е нормално де. Поне отива на по-топло - в Кардиф е 6-12гр.

# 633
Здрасти и от мен!
Честит празник на именниците!
Бяхме на пазар.Намерих си бременелски дънки и си купих блуза тип пончо.
Подготвям се за студена Варна.

# 634
  • Germany
Честито на всички празнуващи днес! Simple Smile

# 635
Блу в продавалник Англия продават сребърна вода от бг с доставка.Това е фейсбук група.

# 636
  • София
Честити да са всички именници!  bouquet

# 637
  • София
Добър вечер момичета!

Всички празнуват! Да сте живи и здрави!

Приятна вечер на всички

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 21:57 от luss

# 638
  • при късмета
Моя именик си легна и съм пред компа с чаша бяло вино.
Пропих се от Коледа насам  ooooh!

Дами, със сигурност ти е мъчно, но трябва изпити да си взима момчето
Писе, оправиха ли ви аварията с водата? Много мразя да няма вода
Смърфи, оздравя ли?

Аз си допивам виното и лягам, че днес много рано станах

Забравих да се похваля, че делото най-после приключи. Взехме си запазените части, лошото е, че на него все пак отсъдиха нещо, макар и една трета от половината. Даже имА наглостта да обжалва запазените части  ooooh! Не му го допуснаха разбира се и е излязло окончателно решение.
Сега смятам на делбата да му взема и това което са му отсъдили, стискайте палци. Доста време ще трябва да постискате, де

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 22:23 от ма ко

# 639
  • София
Здравейте, другарки мили!
Приключих с всичко за тази вечер и за в близките няколко месеца. Гости повече - не. Уморена съм.
Калинче, тортата обра всички овации. Повече от прекрасна на вкус. Благодаря ти.  Hug Както се казва на жаргон "избих рибата"... Joy Joy но скоро време няма да я направя отново, доста сръткава работа е за мен.  Нали си знаеш, че съм по бързите и лесни рецепти без много завранкулки.

Ма-ко, с това дело се видя края. Успя!! Важното е да си доволна.

Смърфи, добре ли си?

Людка, днес е заветния ден, после край. Утре на кис. мляко, кой ял, ял ние няма да ядем... Joy Продължавай да пускаш страшни картинки за да се ужасяваме допълнително... Mr. Green

Дами,  не рИви, нали е за добро. Минала съм по този път и то два пъти, а скоро май ще мина и за трети.  Съчувствам ти. Ще пътуваме заедно. Simple Smile

На всички които имаха празник днес, честито! Няма да изброявам, че сме много.
Много съм уморена, лягам си след малко.
Отивам за малко на разходка и после заспивам.

# 640

Добро утро с едно голо кафе - нали сме диетични!
Скрит текст:
Днес се претеглих след първата четворка от моя режим - не е мръднал кантарът. То с тази диета е много бавно свалянето, само дано не се демотивирам.
Мноого студено, добре, че днес не съм от 7,30, а от малко по-късно.
Изпратих детето, почти не съм спала, няма свикване с тая работа, ама така трябва, това е.
Слушам за Париж - ужас Sad

# 641
Добро утро!
Честит бабин ден!
Дами туй кафе най го тача!  Hug скоро ще дойде лятната ваканция.
Ма ко честита победа!
Марче радвам се, че тортата е станала   chef Аз също я правя рядко - най ми е лесно - тирамису, но и при мен продуктите са му на добра цена - в друга тема като написаха цената на маскарпоне в бг  ooooh! - на мен тирамису грубо ми струва около 7кинта...
Тити като гледам Т във Варна тази сутрин -13гр. - бая трябва да се екипираш...
Лус страхотни илюстрации на положението правиш  hahaha Дано да ме стимулират  Praynig
За днес ще метна прясно зеле със свинско за домочадието - те с това ще вечерят, а за мен салата от ряпа и моркови  Joy

# 642
  • София
Добро утро момичета!

Честит бабин ден!

Дами, благодаря за разкошно кафе! Ти на 90 дневна ли си?

Ма ко, честито завършването на делото ти! Много се измъчи, радвам се за теб!

Марче, браво за тортата! Аз няма да се заемам, струва ми се много пипкава. Peace

Калинче, ти на каква диета си?

Аз днес забравих, че съм на диета и закусих малък сандвич, но няма да отлагам за утре, направих си цяла кана с айрян - ще го пия цял ден, няма да ям плодове - ще съм на зеленчуци - сварих 2 картофа, приготвих краставица и 2 чери  домата. Това ще ми е яденето за днес. няма да е толкова добър резултат, но че ще го има - със сигурност!

# 643
  • при късмета
Добро утро!
Студено и мързеливо ми е. Чак се чудя защо детето е на градина, а не го оставих вкъщи до края на седмицата  ooooh!. Добре, че за довечера поръчката е редовните спагети, та няма да готвя.
Люси, ще има ефект диетата
Дами, в Париж е не ужас, а не знам. Не ми се подхваща пак тази тема, че ...  #Cussing out Нека после съм ксенофоб. Ами ксенофоб съм и пак ще кажа, че даже не ме е срам

Дават го от утре малко да се затопли, дано
Имам още малко да подредя из къщи и цял ден ще се мотам

# 644
  • София
Не ме мрази Ма ко Cry

Общи условия

Активация на акаунт