Ксенофоб съм не към раса, а към мюсулманите като цяла общност, без значение от расата им, държавата им и т.н.

Вчера ядох торта от РД на детето, просто сутринта ме ядосаха в училище, пък и ММ вече се озорваше с нея и трябваше или да помагам, или да изхвърлям, а беше много хубава. А за неговия РД се разбрахме да минем с един малък готов чизкейк. Но като заслабна и залинея, ще питам Лейди за рецептата за маскарпоне. 
ако мога да огранича и сладкото и да увелича разходките...
Дано от хремата ви дразнят очите
ама хуквай на доктор!
В наше село чужденците сме ние, в годината на сина ми в училище има само едно дете с различна от християнската религия, но преди Коледа минахме през центъра на селото - нямаше витрина, която да не беше натрошена от вандали....а все сме християни и църквата все е пълна с хора...
Бързо да се оправяте 

.
Шишето е някъде из училище и след време ще се намери!!! Моя го изпращам с еднократно шише минерална вода откакто загуби 4, донесе ги после накуп, ама след 4 седмици
След физическо се върна без вратовръзка
донеси я след 2 седмици
Кутията за храна редовно се забравя, като няколко бяха натрошени - купила съм еднократни пликове за сандвичи докато я върне
В края на учебната година като разпънат едни сергии в училище със забравени вещи
не е истина и колко якета има
Тези неща не са скъпи - купи да има - до 6-та година все ще носи!!! Говори с детето да не се разстройва за такива неща - редно е да си пази вещите, но малко са децата, които пазят, а и като се заиграят - изнасят и навън шишетата... Туй да ви е проблема 

/ на конюнктивит в никакъв случай кърма - той е бактериално заболяване, а в млечна среда бактериите се размножават главоломно - окото гурелясва и се затваря за отрицателно време!!! Друг е въпроса, че стана модерно всяка настинка да е грип и всяко зачервяване на очите - конюнктивит - може да са зачервени очите и от хремата.