Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Не теб, бре Люска  Hug
Ксенофоб съм не към раса, а към мюсулманите като цяла общност, без значение от расата им, държавата им и т.н.

# 646
  • София
Не теб, бре Люска  Hug
Ксенофоб съм не към раса, а към мюсулманите като цяла общност, без значение от расата им, държавата им и т.н.
ooooh!    newsm44

# 647
Добро късно утро, дами!
От мен чаша чай от джинджифил. Моят е без мед.

Успех на всички, които започват диета от днес. Hug Вчера ядох торта от РД на детето, просто сутринта ме ядосаха в училище, пък и ММ вече се озорваше с нея и трябваше или да помагам, или да изхвърлям, а беше много хубава. А за неговия РД се разбрахме да минем с един малък готов чизкейк. Но като заслабна и залинея, ще питам Лейди за рецептата за маскарпоне.
Изпадам в ужас при мисълта за тероризъм, както всеки нормален човек, де. В нашия район има повече мюсюлмани, отколкото първоначално очаквах. Опитвам се и успявам да не обобщавам и да не поставям всички под общ знаменател, но след подобни инциденти се усещам как толерантността ми силно спада.
Дано вече се затопля в Бг. То не бяха дъждове, порои лятото, а сега пък такива студове.
Ма ко, честито за успеха!
Тити, благодаря за информацията. Ще изчакам племенника, то остана седмица, имам сега решение.
 Прекрасен ден на всички! Heart Eyes

# 648
  • София
Знаех си, че не трябва да стъпвам в поликлиниката!!!

Във вторник бяхме при педито, чакахме 2 часа.... От вчера ни сърбят очите... на мен, Петьо и ММ, като на ММ са подути и клепачите и очите му са най-зачервени, моите само сърбят, Петьо усеща, че му е много сухо и реагира още повече на светлина и малко са зачервени... Днес леко започна да сърбят очите и на Милена. А сега. Със сигурност сме хванали конютивит.

ММ се отказва да отива на лекар, аз ще отида утре, че моите очи са най-бистри....

# 649
Лус - тортата не е по-връткава от френска селска торта! Аз диета нямам - ще опитам да намаля количеството на храната, като наблегна на салати с повече целулоза, че изобщо не търпя на глад  Joy ако мога да огранича и сладкото и да увелича разходките... hahaha Дано от хремата ви дразнят очите  Praynig ама хуквай на доктор!
Ма ко - ксенофоб е да мразиш чужденци... не е добре да се мразят хора по даден признак - лоши хора има и с различен цвят и с различна религия, както и добри! Политиката е гнусно нещо - силните държави се намесват във вътрешни политики на по-слабите - съответно има реакция...На фона на ставащото в Украина...Франция бледнее...а в Украина не са намесени религии...За мен терористичните актове са гнусно нещо, но не са приоритет на мюсулманите...Ако трябва да сме точни - християните са избили повече мюсулмани...и това не ме прави горда...
Блу какво те ядосаха в училище? Мен ме ядосват, че постоянно обясняват колко е умен и как супер се справя, от там, той лежи на това ухо и отказва да учи в къщи  #Cussing out В наше село чужденците сме ние, в годината на сина ми в училище има само едно дете с различна от християнската религия, но преди Коледа минахме през центъра на селото - нямаше витрина, която да не беше натрошена от вандали....а все сме християни и църквата все е пълна с хора...

# 650
Люска, точно за това си я искам сребърната вода. Може да пробваш с нея или с лайка, или с двете направо, докато отидеш на лекар.
Лейди, може да изглежда дребнавост и мърморене, но смятам, че съм права. Дъщеря ми се разплака за нещо и просто исках да обясня причината, защото тя самичка не може. Едната помощник учителка я няма и явно им идва трудно да обърнат внимание на всеки родител, но пък изобщо не съм от тези, които редовно им отнемат много време в приказки за своето гардже. Дразня се на родителите, които го правят, но смятам, че учителят е този, който трябва да ограничава продължителността на разговорите, за да може да обърне внимание на повече.

В основата на тероризма са парите и властта. На много по-ниско ниво идва религията, макар че тя се поставя начело. И, да, Исляма в отношението си към другите религии следва Християнството, с няколко века разлика. А ние просто живеем сега. Това е моето субективно мнение, не го налагам. Peace

# 651
  • София
Калинче за доктора аз ще изчакам до утре, че като сега докторите разбират... ще съм здрава Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нека да се появят повече симптоми... Whistling

Блу, ще я купя, благодаря.

# 652
Блу - ако детето има проблеми с адаптацията - просто сподели на рецепцията - не е нормално да плаче!
Лус дано нямаш повече симптоми  Praynig
Аз като се разшетах  ooooh! съборих елхата и вече украсата е прибрана  hahaha

# 653
Люс, ако е конюнктивит, ще ви изпишат Тобрин или Тобрекс - капки за очи са и много помагат и двата вида. Аз лично на дребните като имат такова нещо им капя кърма, ама си ми на 350 километра, иначе щях да ти наточа в едно шишенце  Joy Бързо да се оправяте  Hug
Блу, дано не е сериозен проблемът с дъщеря ти  Praynig
Аз след като измих една камара чинии от снощи, днес го пиша почивен и повече нищо не съм пипнала. Асан и той човек, има нужда от почивка, нали така  Mr. Green Иначе снощи гостите останаха много доволни, хапнахме, някои пийнаха, децата играха...Ама и аз като Марчето скоро не искам гости, нещо много ми дойдоха тези празници...Стига толкова Йедене и пиене, че няма отслабване  Whistling

# 654
Оф, драмата беше заради шишето й за вода. Розово, с лилава капачка, с мече, прекрасно просто. Предния ден като я вземах го нямаше. На нея много й докривя, но я успокоих, че е взето по грешка, майката на детето, което го е взело, ще види и ще го върнат на другия ден. Не бях забелязала да има друго абсолютно същото шише като нейното, пък и те са надписани. Е, на другия ден шишето го нямаше и тя пак се разплака. Случват се такива неща, поръчах същото ново. Винаги говорим, че почти всеки проблем има решение и не е нужно да се плаче, но все пак е едва на 5 години. И мислех, че е по-добре да кажа защо плаче, отколкото просто да я оставя разплакана и неможеща да обясни причината. Иначе си има приятелки, адаптира се добре и ходи с желание.

# 655
Здрасти и от мен! Днес ми е крив ден. Успахме се с Емо. Скочих 10 мин преди да трябва да излизаме. Имаше бягане лудо. Стигнахме навреме. Добре, че живеем на Съседната улица. Навън валеше яко и настроението ни беше  #Cussing out #Cussing out.
Вече не мога даже и да бързам. Клатя се като матрьошка.Хванаха ме някакви болки около пъпа. Правих пил. Шишчета и картофена салата. Метнах една супа и хляб. Изчистих и стана време За Емил. Така в 5 благополучно се опънах и малкото диване заблъска. Идваше ми вече да се застрелям. Стигна ли до Варна съм се зарекла , че няма да готвя . То само за мен не си струва.3 седмици ще се отдам на почивка , разходки и учене. Това ще ми е в близките 2 г. Въпреки,че се чувствам гузно заради Емо. Вчера беше готов да ревне като казах , че пътувам след 3 дни.
Мисля да му оставя таблета и да му направя скаип за да може да ми се обажда през деня . Сега лежим и чакаме баба му и баща му.

# 656
Тити, да не чуваме такива приказки! Виновна - друг път! Почини си, наслади се на това, че за малко ще си сама, имаме нужда от такива моменти. Всъщност децата се адаптират бързо, на нас ни е по-криво и трудно винаги. Блу, както чета и при тебе е така - детето се справя, така че да не ти пука!

# 657
Блу - правилото е от всичко за училище по най-малко 2бр.  Joy Шишето е някъде из училище и след време ще се намери!!! Моя го изпращам с еднократно шише минерална вода откакто загуби 4, донесе ги после накуп, ама след 4 седмици  hahaha След физическо се върна без вратовръзка  hahaha донеси я след 2 седмици  ooooh! Кутията за храна редовно се забравя, като няколко бяха натрошени - купила съм еднократни пликове за сандвичи докато я върне  Joy В края на учебната година като разпънат едни сергии в училище със забравени вещи  ooooh! не е истина и колко якета има  Joy Тези неща не са скъпи - купи да има - до 6-та година все ще носи!!! Говори с детето да не се разстройва за такива неща - редно е да си пази вещите, но малко са децата, които пазят, а и като се заиграят - изнасят и навън шишетата... Туй да ви е проблема  Hug
Тити криво ще ти е, ама и двамата ще си починете един от друг  Joy
Вио не ми е работа, ама да ти кажа/подготвям се за свекърва  hahaha/ на конюнктивит в никакъв случай кърма - той е бактериално заболяване, а в млечна среда бактериите се размножават главоломно - окото гурелясва и се затваря за отрицателно време!!! Друг е въпроса, че стана модерно всяка настинка да е грип и всяко зачервяване на очите - конюнктивит - може да са зачервени очите и от хремата.

# 658
Добро утро  Hug

# 659
  • София
Добро утро и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт