Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 351
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Блу, на 6 става шефа.

Баба му му подари писта с кола, която прави лупинг и досега я сглобявахме. Изстрелва си колата сега

Аз установих, че днес няма какво друго да правя освен да мисля друг тоалет за довечера. Новата ми рокля, която беше предвидена за довечера нещо взе да ми се вижда тъничка

Писе, във вашия град много хубави празници организират
Калинче, с кашкавал и сирене не съм правила кюфтета, но ще пробвам

# 601
  • Germany
Мако, честит ти рожденник! Да е здрав и мноооого щастлив! Весел празник!
Честит празник на всички!
Ние вчера изпратихме последната ни гостенка и сега имам да чистя, подреждам, пера и да поучим с големия... Голям зор ще ни е до началото на февруари, когато ще имат пак 1 седмица ваканция. Днес е почивен ден и от утре ни завърта въртележката...
Хубав ден!

# 602
Благодаря! Още веднъж да ти е жив и здрав! newsm59

Сребърната вода съм я ползвала основно за почистване на очи при лек конюнктивит, както и за нещо като профилактика на носа - всеки ден след градина капех в носа на детето. А, и цялото й лице чистех с нея. Решила съм си, че има смисъл. И за конкретните неща ми е по-удобна от лайката, но сега ползвам лайка. В нашата аптека попаднах на една леля, която в прав текст си призна, че не е чувала за подобна форма и употреба. Из амазон има разни видове и се чудя да поръчам или да изчакам племенника да ми донесе, че поне си я знам. Всъщност, антисептичните свойства на среброто са познати от векове.

# 603

Това за Мако!
Честито на всички именици, както и на Луси за Бъдни вечер! Днес ако бях изяла всички бонбони, с които ме почерпиха, щях да хвана диабет.

# 604
Блу според мен изчакай брат си - аз съм скептична спрямо онлайн търговията по принцип, а що се отнася за такива неща - абсурд да взема нещо от неясен източник! Вчера една дама в друга тема питаше как да върне парфюм купен за солена цена, оказал се яко менте от ebay...Другия ти вариант е ако имате полски аптеки наблизо!
Тити ако искаш аз за 50лв. ще ти кажа пола  hahaha другите 50лв ти ги опрощавам ако сбъркам  hahaha
Мони при нас офанзивата започна - имат седмица на тестовете - тук е така - след ваканцията от първия ден тестове  hahaha на 2-ри септември учебната година пак стартира с тестове от първия ден  Joy Следващата ни ваканция е чак на 14.02  Crossing Arms
Ма ко да се нагиздиш подобаващо   bouquet
Дами редно е да черпят именниците  Joy
Прибрах малкия от училище и съм вече като разглобена - цял ден вървях - отвикнала съм  hahaha обаче и апетита от движението ми се изостри  ooooh!

# 605
 Joy Лейди така де . Тук като ми кажат ,че ОК на видеозона. За какво да им дам тея пари за една дума Joy

# 606
Честит рожден ден на шефа !
ма ко пожелавам едно безгрижно детство ,много здраве и повече да го слушате  Laughing
Аз изобщо не съм готова за утре , все едно не е празник ами някакъв си там ден обикновен.Първия празник без торта ще е , изобщо все едно ми се е паднал мързел, мързелувам си ....

# 607
  • София
Ма ко, честит ви рожденник! Да расте здрав, усмихнат, безгрижен, щастлив ! Весел празник и много хубави подаръци! Hug

Марче, четох те снощи за тия пусти белтъци и има резон в думите ти. Ако тръгна пак да правя ще го имам предвид. Hug

# 608
Ма ко, чакаме да разкажеш за партито  Wink
Джей, и на мен не ми е особено празнично...ама го правя заради мм и Ванко. Мм особено много държи да отбелязваме именния му ден, даже го тачи повече от рождения си такъв  ooooh!
Аз си подготвих яйцата за утре - сварени, обелени и надлежно прибрани в хладилника си чакат реда. Утре сутринта мисля да забъркам крем - карамела, следобед са салатата и основното и съм ток и жица направо. А, имам и да чистя, щях да забравя. Пу да му се не види значи  Crossing Arms

# 609
  • при късмета
Ето ме, прибрахме се.
Добре си изкара шефа, въпреки поредното разочарование от недошли деца от градината. Даже не се и обадиха дали ще идват или не. Само на едно от недошлите деца се обади майката предварително.
Иначе добре си изкара, харесва си подаръците и изяде най-голямото парче торта.
Вио, ако знаеш утре мен какво чистене ме чака  ooooh! Трябва да оправя и преподредя играчките, да намеря масто на новите и да изхвърля тонове кутии и опаковки
Излезе от банята, ще си прочета приказката и ще дойда

# 610
Добра вечер!
Джейми не се притеснявай - мързела е градивен - със сигурност ще те накара да измислиш нещо, за да се справиш с положението!
Тити - ако бебчо е добре разположен - ще ти кажат пола, но ако много рита и се върти по време на прегледа - ще ти бъде изненада пола  hahaha
Вио колко пъти да ти казвам, че се чисти след гости  hahaha
Вале, а само ореховки не си ли правила - и те са смлени орехи, белтък и захар, но ги пльоквам в тавата като целувките.
Ма ко много е неприятно това дето не се обаждат. Тук за детски рд дават покана на детето/около 20дни по-рано/ и на нея има тел. за връзка - трябва да се обадиш дали детето ще ходи или не - така хората знаят за колко човека да си резервират - все пак всичко е свързано с пари...
След посрещането на НГ днес пак съм на питие  Joy че да не ме отпишете от тефтера  Joy

# 611
  • София
........................
Марче, да те направят поразително красива. Laughing
.............................
Joy Joy Ти чак ме разсмиваш.
Да бе, да," преоблякъл се Илия пак в тия", нали го знаеш. След фризьора слагам си калпака в тези  минусови температури и не го махам докато не се прибера вкъщи , защото ако някъде го сваля направо става смешна картинка, смачкана косица и летяща във всички посоки.  Виж, ръцете си оправих, че след това чистене , готвене бяха станали отвратителни. Сега съм с лак на ноктите - червен, фръц та пляс.. Wink

Ма-ко, хубаво сте си прекарали. Може би повечето деца са били болни и затова не са дошли, важното е, че на детето му е било хубаво. `Айде и този празник мина и замина.  Simple Smile

Вио, Ивановден направо си е Нац. празник и като го казвам не се шегувам, затова е и много важно  който си носи това име да го празнува. Давай!  Simple Smile Не обичам рожд. ден , а само ИД си ден. Рожден ден....???? какво е това, нищо.
Крем-карамел много обичам, но не мога да го правя , а и никога не съм правила. Веднъж Валето ме учи през екрана, разбира се още с карамела се получи жесток гаф , захвърлих всичко и до там беше и аз като Валето рИвах после.... Joy Joy

Ма ко, честит ви рожденник! Да расте здрав, усмихнат, безгрижен, щастлив ! Весел празник и много хубави подаръци! Hug

Марче, четох те снощи за тия пусти белтъци и има резон в думите ти. Ако тръгна пак да правя ще го имам предвид. Hug
Ако някога решиш отново да го правиш, а аз съм сигурна ще го направиш, питай ме отново, защото има и една фатка при изпичането на блатовете.  Peace Ти можеш!

Днес, както казах ще е за хапване леща, а познайте от първи път кой отиде да си купи кренвирши, не можете , нали...аз не съм във всеки случай. Ядох гола леща и туйто.  Ще ми разваля някой режима... Mr. Green Няма оправия в тази къща,... мда. Калинче, и утре е последен ден, кой какво ял, пил, и се веселил. Край на забавлението! Да запаля от мъка една цигара, че ще останат неизядени едни огромни шоколади... Joy

Джейми, мързелувай си на воля, много е добре.  Simple Smile

Къде сте, бре??

# 612
Марче и аз се нареждам на утрешния празник - мама е Иванка  hahaha Ама ти след утре и пиенето и веселбата ли ще ми спираш  ooooh! ако е тъй - няма да играя с тебе  Crossing Arms

# 613
  • при късмета
Аз точно за това, че не се обаждат се ядосвам. А мъжа ми е бесен. Точно защото трябва да го платиш предварително и ако някое дете не дойде, да имаш време да поканиш друго.
Майната им на парите, никога не ме е яд като харчима за детето, но той вече е достатъчно голям за да се ядосва и разочарова. За това най ме е яд.
Тук по-скоро е прието, ако не можеш да дойдеш да се обадиш, а не да кажеш изобщо дали ще идваш или не. И като някой не се обади, се очаква да дойде
Какъвто си е злопаметен шефа, очаквам утре да ги насоли хубаво в градината.  Ще им се сърди сигурно до края на уч. година, а може децата изобщо да не са виновни.
Имаше и покани и координати на тях, ама....

Както и да е. Утре е именник и ще носим картонената торта в градината

Марче, направи като мен с прическата. Знаеш ли колко ми е лесно сутрин само да си вържа на кок косата. Нито ми пречи, нито се занимавам с нея  hahaha От време на време си подрязвам сама краищата и чат-пат ходя да я изравнят.
Днес даже и с прическа бях  bowuu Отакак се е родил шефа това ми се случва само по поводи  hahaha Иначе просто я връзвам и това е

Аз пък как не се сетих да сложа в питката или новогодишната баница късметче "мързел"  smile3537, щях да си го бележа и да си е за мен  hahaha

# 614
  • София
Марче и аз се нареждам на утрешния празник - мама е Иванка  hahaha Ама ти след утре и пиенето и веселбата ли ще ми спираш  ooooh! ако е тъй - няма да играя с тебе  Crossing Arms
Не бе, жена, веселбата остава, пиенето до мярка, храната е забранена.  Heart Eyes С една дума" на гол шкембак чифте пищови" ни остава само...и друго нищо освен да се фръцкаме   красиви....и слаби, ако можем,  ако не можем  ще си станем....знойни и красиви.  Wink, но важното е да сме красиви... Joy
Дай по едно за отскок. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт