даже е по-добре докато те маже - ще видиш как бързо щете отпусне, ако набара точката! При мен понеже е рано - малкия не е легнал, а мм още не се е прибрал - та за това и съвета беше детенце да те намачка 
ама си знам какви бонбончета са
пък по селскуму си е "турска баня"
Като се приберем задължително ще се изплацикам на Кортенските бани 
Мислех си, че е нещо елементарно и се знае - да ама синковеца не е пътувал
и сега имаше задача по математика да изчисли след колко време автобуса ще е от спирка А на спирка Б като има разписанието
у градО ходим с кола...
И аз съм с плексит и мен от студа ме е хванал. При мен е затиснат нерва който движи ръката и от китката до рамото я мърдам с усилие и болка. Даже на РД на шефа ме болеше от другата страна, под другата лопатка а с нея досега не съм имала проблеми. Не чети такива работа моля ти се
и накрая минавам с едър гребен и то се разнася равномерно. Друг начин да се боядисам не съм измислила
От една страна на мен ще ми е добре, че ще си имам компания през деня и няма да съм сама, от друга той ще започне да нервничи. така ще се пада и събота и неделя на работа и аз трябва сама да водя шефа, ако има нещо планувано. ще се напаснем, къде ще ходим.
аз едва устисквам 
Те така ми е като на емотикончето. Седнала съм пред екрана и се занимавам с глупости, къде отговарям, къде чета глупости и се чудя как ги пишат, пък и питат дали така е правилно, ей такива ми ти глупости върша. Даже и филм не ми се гледа от яд. На мене си , де.
Продължавай в този стил, рядко срещано явление е това, хумора.
Къде е другата диетуваща другарка, Людами...
Обичам момченцата.
повече от момиченцата.
юнашка майка си
На снахи ще се радваме
Успокои ли си нервата с прегледите накрая
Лека да ти е бременноста пък ще видим накрая дали са познали 
каляваме нерви
От глад почва да ме избива на руска класика и май ще започна отново "Анна Каренина"... Обожавам руска класика
Препоръчани теми