Пейпал - помощ - 11-та тема

• 91 216
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • гр. София
И аз с едно питане къде мога да видя или да проуча какви такси ще ми вземе пейпал при плащане.
https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/topic/?topi … T_PAYPAL&m=BT
В този линк е информацията за таксите, но при плащане по принцип не се дължат такси.
Такса плащаш, когато получаваш пари/рефънд.

Неосведомен купувач може да реши, че е чарджнат от ПП  по някакъв начин при  плащане в случай, че плащането се осъществява по курса на ПейПал, а не на банката, издател на картата. Как се прави настройката  плащането да е по курса на банката е обяснено подробно в първия пост на темата.   Wink

А каква е таксата? Питам за пари, които да ми прехвърлят от кешбек сайт към Пейпал?  Thinking

# 316
  • София
Отвори линка и прочети.  Wink

# 317
  • гр. София
Отвори линка и прочети.  Wink

Embarassed Реших, че някъде другаде пише. Мерси!   bouquet

# 318
  • Варна
Здравейте,

в петък за първи път платих с пей пал. Днес влизам в банкирането и виждам, че сумата която платих е изтеглена два пъти  #Crazy (веднъж на 26.05 и веднъж на 29.05). Някакви идеи  newsm78

# 319
Здравейте,

в петък за първи път платих с пей пал. Днес влизам в банкирането и виждам, че сумата която платих е изтеглена два пъти  #Crazy (веднъж на 26.05 и веднъж на 29.05). Някакви идеи  newsm78

Доста странно, не ми се е случвало досега, а пазарувам с Пейпал от години. Thinking Да не би да си заявила плащането 2 пъти, по погрешка?

Пиши на сайта, от който си направила покупката и ги питай какво става. Peace

# 320
  • Варна
 според мен не може да е от сайта. Пазарувах от http://www.vertbaudet.com с покана и ползвах код за отстъпка след отстъпката цената стана 15,53 евро.  в пей пал акаунта като вляза на детайли има няколко суми едни с други без минус отпред, за това се чудя може ли да са само блокирани или? В пей пал всичко е с дата 28,05 а в банковата сметка веднъж от 26.05 и веднъж от 29.05

# 321
Здравейте ако ми преведат суми от продажба в ибей в пейпал и после закупя нещо с тия пари дали ще имам начисляване на такса?
От прочетеното дотук смятам, че не но не съм сигурна. Simple Smile

# 322
според мен не може да е от сайта. Пазарувах от http://www.vertbaudet.com с покана и ползвах код за отстъпка след отстъпката цената стана 15,53 евро.  в пей пал акаунта като вляза на детайли има няколко суми едни с други без минус отпред, за това се чудя може ли да са само блокирани или? В пей пал всичко е с дата 28,05 а в банковата сметка веднъж от 26.05 и веднъж от 29.05

Чакай сега... От самата ти сметка каква сума липсва, удвоена ли е? Остави го Пейпал-а. Проверила ли си?

# 323
  • Варна
Здравейте ако ми преведат суми от продажба в ибей в пейпал и после закупя нещо с тия пари дали ще имам начисляване на такса?
От прочетеното дотук смятам, че не но не съм сигурна. Simple Smile

Мисля, че само за това което си продала ще имаш някаква стандартна тяхна такса (на ибей).

# 324
  • Варна
според мен не може да е от сайта. Пазарувах от http://www.vertbaudet.com с покана и ползвах код за отстъпка след отстъпката цената стана 15,53 евро.  в пей пал акаунта като вляза на детайли има няколко суми едни с други без минус отпред, за това се чудя може ли да са само блокирани или? В пей пал всичко е с дата 28,05 а в банковата сметка веднъж от 26.05 и веднъж от 29.05

Чакай сега... От самата ти сметка каква сума липсва, удвоена ли е? Остави го Пейпал-а. Проверила ли си?

Да веднъж на 26.05 има изтеглено и веднъж на 29.04 две суми по 28.62лв.
му другото сега като гледам в банкирането ми и двете суми са с един и същ авт. код, но като смятам и двете суми са приспаднати в извлечението.

# 325

Да веднъж на 26.05 има изтеглено и веднъж на 29.04 две суми по 28.62лв.

И двата пъти сумите са преведени на въпросния сайт, така ли? Thinking Задължително им пиши, ако случаят е такъв.

# 326
  • Варна
На самото банкиране не ми пише сайта само този авт. код е един и същ. Май най добре ще е да посетя банката да ми е мирна главата.

# 327
На самото банкиране не ми пише сайта само този авт. код е един и същ. Май най добре ще е да посетя банката да ми е мирна главата.

Задължително се консултирай с банката си, възможно по-скоро. А в самия сайт на Пейпал, като влезеш, какво ти пише в историята на плащанията? И при двете плащания ли фигурира името на сайта, от който си пазарувала? Получила ли си мейли на пощата си от Пейпал и за двете плащания?

Все пак, аз отново препоръчвам да пишеш и на сайта профилактично, да видиш за какво иде реч. Peace

# 328
  • София
А на коя дата е направена поръчката? Ако сте пуснали поръчката на 26-ти, то е твърде вероятно тогава да са блокирали парички, а след това да са изтеглили от свободните пари. За съжаление това е грешка на банката, която вероятно няма да "признаят" и ще ви вкарат в притеснение и чудене. Все пак само те могат да ви отговорят точно. Попитайте ги!
В Пейпал едно ли е плащането?

# 329
И още нещо получих 2 плащания по пейпал от ибей вдясно има бутон accept Трябва ли сега да го натисна или да изчакам стоката да пристигне в Англия и да бъде приета?

Общи условия

Активация на акаунт