Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 290
  • 811
  •   1
Отговори
# 255
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ая, прекрасно ти е момичето!

# 256
Много сте мили, благодаря ви отново  Heart Eyes

# 257
  • София
...... Освен и аз като Белинда да си реша въпроса с една празнична таковата
Ми много хубаво, това е най-скъпият подарък, имаше даже виц:
Българка, американка и англичанка си говорят.
Американката: Моят мъж за Коледа ми подари самурено палто
Англичанката: Моят мъж ми подари диамантен пръстен.
Българката: Миии, този пък моят нищо не ми подари, само един празничен х*й...ми удари.
Американката и англичанката възкликват: Ееее, вие пък българите какъв беден народ сте, а пък какви скъпи подаръци си правите  Mr. Green

Ая, много е красива дъщеря ти.

# 258
Искам да кажа, че вчера отново направих удар във вехтошарника. Накупих музика. Исках и още да взема, ама пусто не помня дали ги имам тези дискове. Сега седя и си ги прослушвам. Освен музика взех и книжки-по 25 стотинки парчето. Не знам какво не им харесвате на вехтошарниците, просто не знам... Mr. Green

Ая, да ти е жива и здрава красавицата!

# 259
  • Талант на 2012,2013 г.
Страхотна дъщеричка имаш, Ая... Жива и здрава да ти е.

# 260
И аз ще съм в хор с останалите, но дъщерята на Ая наистина е много хубаво и лъчезарно момиче. Последната снимка е много хубава. Това е лъвче, или бъркам?  newsm78

# 261
  • В Космоса
Ая, много хубава стюардеса! Heart Eyes На мен и униформата ми хареса. По точно шапката.  Crazy

# 262
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Каня ви в КиТ да определим филма на годината Hug

# 263
Да Цвети, лъвче е, в някакъв резерват в Южна Африка са ходили  Simple Smile

# 264
  • HH
Униформата си е направо красива в сравнение с тези на Луфханза и на ЛОТ. Или просто дъщеря ти прави униформата красива  Hug Аз едно време исках да ставам стюардеса, но се оказа, че като си вдигна ръцете нагоре трябва да съм над 200 см. Остана си блян за мен. Сега като се качвам в самолет винаги се мъча да си сложа куфара в отделенията над пътниците и винаги се намира някой да ме съжали и да ми помогне  Mr. Green

# 265
 newsm51
Благодаря на всички, които писаха по моя 'проблем'.
Ще се опитам да говоря с мама при първа възможност. Не е лесен характер. Ама хич. Но да не превръщам темата в 'да се оплачем'.

# 266
Жаки ме зарази, явно е вирус, сега и аз на антибиотик. Кашлям и ме болят гърдите, ям джинджифил, мед и лимон.
Ходиме за подаръци днес пак не намерих Маша и мечока, в Джъмбо беше ад, наблъскано с играчки, между редиците не можеш да минеш с количка. Купих лекарски комплект, друг за готвене и прахосмукачка, сега само Маша се търси. За Мими намерих рокля на червено черно каре, страхотни лачени кубинки и сега търся от тези чорапи до коляното черни, за пръв път поиска рокля много нетипично за нея, но аз се зарадвах, че най- после ще я видя с нещо различно от кецове и дънки:)
На гинеколог бях, че на скенера лекарката каза че имам кисти в яйчниците, сега обаче нямаше нищо.
Докторът пак ми каза, че не бива да забременявам вече, заради многото операции на матката, знам го, но всеки път, като чуя и ми се доплава. Щях да напарвя още един опит за мъжко, ама не би, да са ми живи и здрави момите и да ми доведат читави зетьове:)
Ая, много лъчезарно и хубаво момиче е дъщеря ти!

# 267
  • Пазете Гор
Като се замисля колко ненужни щуротии ще се купят по света тия дни - настръхвам.

То не че е само тези дни, ама сега е някак концентрирано.

# 268
  • Ямбол
Чакайте да ви натоваря и аз с мои оплаквания за болести.
Вчера една колежка, която стои точно срещу мен, кашляше зверски, едва си вдигаше клепачите, очите ѝ бяха мътни, има хрема  и се влачи на работа. Друга забелязах днес и тя да смърча и да кашли. Започнах да пия прополисови капки, че нищо чудно да ме заразят. шефката не иска да чуе за болнични, понеже всичко се оправя в счетоводството, заплати, лекторски, бонуси, всичко е очистено и в четвъртък ще пускат парите. Ако аз легна болна, ще трябва и аз да се влача на работа. После ще си заразя и моите деца и т.н. Ще стискам фронта да съм здрава, ама като се знам....

Куркума, аз подаръци не купувам. Купих на малката само скейтборд, понеже ме е заврънкала от доста време и ѝ бях обещала. Останалите ще получат наздраве и компанията ми. Като знам колко излишни боклуци се трупат само за да се отбие номера, никак не съм привърженик на подарък за всеки. Голямото дете иска да си сменя компютъра, та ще получи пари и когато си събере, колкото му трябват, ще си купи.

# 269
  • София
Лиле, ама вие и децата предваканционно ще разболеете.

Общи условия

Активация на акаунт