Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 269
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро от мен.  Grinning

Мина кулминацията на седмицата ни снощи и силно се надявам да ми предстоят спокойни и лежерни почивни празнични и околопразнични дни.

Моята балерина се изяви, доколкото можахме да я видим, защото понеже е висока, беше запокитена най-отзад, та й мервахме тук-таме очите. Майка ми дори не схвана кога е минал танцът, хаха... Както и да е, прилагам снимков материал (и няма да ви мъча със снимки поне известно време, че да не ставам досадна).
Скрит текст:

И като един пенсионерски офис, на обяд ще си направим банкет - ядене и пиене.  Mr. Green

# 556
  • Пловдив
Привет!

Аз да ви питам,че не сам в час...Маникюр с гел лак е онзи трайния,с печене,нали  Blush newsm78 Обаче пасле свалането става пак в салон,т.е. не в дом.условия?
И..като сте с прическа как си взимате душ  Whistling С шапчица на главата или...има и друга тънкост?

# 557
Аз със шапчица, интересно ще ми е ако има и други начини, за които не съм се сетила.

Тони, голяма е чаровница Simple Smile

# 558
Тони, много е сладка!

# 559
 tonkabonka , чудесна балерина! Браво! Да ти е жива и здрава!
А на класически балет ли ходите или на модерен?! Ние от скоро сме на второто. В детската градита идва учителката. Моята й хареса. Смятам да я запиша януари вече в школата.

mystic woman, съжалявам но ни за едното, ни за другото мога да дам мнение. Моята коса е дълга и чуплива и един единствен път си правих прическа за една сватба и после съжалявах цяла година. Мъжът ми ме накара, щото другите си правели специални прически. Но понеже много си харесвам косата  Embarassed , поисках единствено да ми оформят къдриците по-професионално. Фризьорката използва преса и след като ми "падна" прическата вечерта се оказа, че косата ми е станала права като клечки. И седя такава докато не израстна за една година. Обясниха ми, че от високата температура на пресата нещо в структурата на самия косъм се е увредило и затова. Сега пари да ми дават, не давам да ме фризират, хеле пък с преса.  Naughty

# 560
И..като сте с прическа как си взимате душ  Whistling С шапчица на главата или...има и друга тънкост?

Подвижен душ. Шапчица не съм ползвала, не ми изглеждат като нещо, което бих сложила на главата си.

# 561
  • София
мистик, гел лака и шилака се пекат и съответно се свалят в салона срещу заплащане. Аз съм с гел върху естествен нокът и само ходя на поддръжка.

Утро, модерен балет е, но учителката е решила да минат малко и през класическия, за да придобият стойка и грация.  Laughing Иначе танците са в Културен дом "Искър".

# 562
  • Ямбол
Аз не мога да възприема никоя прическа, която стои неестествена. Това тупиране и после стабилен слой лак ми стои гнусно на мен.
Като видя някоя със снощна прическа и ме потриса. Ми толкова ли не можеш да се измиеш, прическата от вечерта стои глупаво през деня.
Обичам естествените форми, които заема косата при майсторска подстрижка. А не фризьорът да си е оставил ръцете и после с разни уреди и препарати да се замаскира некадърното подстригване.
И изкуствените маникюри ми гнусеят. Обичам къс до среден естествен нокът.

# 563
  • София
И изкуствените маникюри ми гнусеят.
Благодарение на геловете, трудно може да видиш изкуствен нокът. Друг въпрос е, че когато са прекалено дълги, стоят баш си гадно и като изкуствени. Моите нокти са тънки и чупливи, затова ходя с гел и се радвам на хубав маникюр.

# 564
Ши лак съм махала вкъщи с обикновен лакочистител. Гел имах дълги години и много съжалих, че го замених с ши лак.

# 565
  • Пловдив
 Grinning Peace
За подвижния душ-ясно,ама като ти е изправена косата и е под раменете...трябва да се вдигне Wink

Чудя се за гел лак...има разни оферти,ама щот и поддръжка и пак ходене за махане Rolling Eyes А и всички наоколо вече са с "нокти",та...малко да са различавам от стадото  Laughing
А обикновен маникюр с Опи се лющи много бързо,нали?

# 566
Опи по принцип не се лющи бързо. А аз на оферта за лак не бих се вързала, защото ги претупват и като попаднеш на някоя пишман специалистка и ти отиват ноктите. Имам пример с няколко жени около мен, на които им съсипаха ноктите подобни "специалистки".

# 567
Grinning Peace
За подвижния душ-ясно,ама като ти е изправена косата и е под раменете...трябва да се вдигне Wink

Нещо такова  Whistling Laughing

tonka,
много е пораснала дъщеря ти, красавица е..

Downunder,
полудяхте в тази Австралия...При вас е все едно такова уж лежерно, а сега трагедия след трагедия...

# 568
  • югозапад, под "Марков камък"
Тони голяма красавица е дъщеря ти!
Довечера ние е коледния банкет, а мъжа ми се е нацупил от сутринта  newsm78
Нямаме проблеми с такива излизания по принцип, то са и доста редки. Може би, защото той няма да има тази година. Не знам тъпо ми стана, развали ми настроението.

# 569
  • София
tonka, много е красива дъщеря ти, да е жива и здрава.
никитка, мъже, к'во да ги правиш, винаги са способни да ти вгорчат живота Grinning, гледай си кефа довечера и хич не мисли за сръдльото, ще му мине.

Общи условия

Активация на акаунт