Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 277
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
Акаша, аз го казах уж с някакво успокоение Hug. Някак си, не ми се иска да вярвам, че в аптеките си вземат от хапченцата. Сори, ама точно това си помислих като прочетох, че са аптекарчета. Иначе една пияна докторица, заместваща нашия доктор, беше изписала 10-кратка доза антибиотик на сина ми и момичето от аптеката, стажантка попита за кой е лекарството, започна да разпитва и каза - по принцип дозата е 10 пъти по-голяма, може ли да се обадим на лекаря, стандартно е така и така. Звъннахме на нашия доктор, човека като чу направо извика по телефона. Трябва да се гледа.

# 541
  • София
Пуснах му клипа и съжалих - развалих му настроението, много тъпо ми стана, ама много Sad
Е, от какво ти е тъпо? Нали това е целта, да се замисли, било и с цената на един час не дотам добро настроение. Казвам ви, ние имаме вина за безхаберието им в някои отношения. Твърде ги щадим, а не бива. И го казвам без грам упрек към Блек кет, защото у нас е същото. Просто констатация.

Преди време имаше в новините един такъв скандал - лекар беше изписал лекарство в летална доза на бебе, аптекарката се беше усетила, много е опасно!

# 542
О, аз въобще не го приемам като упрек Peace Просто се ядосвам на мене си, че се поддавам на емоцията. Първоначално реагирам остро, след това отпускам. И сега така стана, ядосах се от това, че се случи сравнително скоро, ама си сипахме по чаша вино и аз ви се оплаках, пораздумах се и ми мина.
И при нас аптекарката се усети, а беше стажантка момиче, младичко. Винаги като съм влизала тя все нещо си чете, много приятно девойче, дано успее.

# 543
  • София
Ами майка си, нормално е Simple Smile Стягаш се и това е...

# 544
  • Пазете Гор
...Аз на моят мъж му купих една хубава книга. Виждала съм го че я заглежда в книжарниците, но май му се струваше скъпа. Сега ще го зарадвам

Случвало ми се е да загледам в книжарниците книгите (пази, Боже) на Димитър Иванов (М. Гестапото) и Христо Ковачки. От почуда най-вече, че и тия прописали, гледам ги, пипам ги- плътна хартия, стилна корица, релефни букви като Евангелие, тежки заглавия за човешките избори, цели и изобщо живот.

Умници те, и философи. Погледна им цената, па ги оставя и си обърша грижливо ръцете о дънките на задника, тъй както ме е учил дядо - там е правилно, защото не се вижда.
Книги. Белият лист търпи всичко.

Та да не се заглеждал и мъж ти по някаква такава причина, а ти го  го купиш, че да се сдобиете с някой хартиен сурогат?

Родителите ми не ми слагаха закуски, че много бях ящен, да ме ограничат поне малко - минах 90 кила в 9 клас. На моите днеска слагам морковчета - да не теглят тая битка с кантара от малки.

# 545
Мама по този повод казва- прочели пет книжки, шестата седнали и я написали сами! Ами тъй, де!

# 546
Мама по този повод казва- прочели пет книжки, шестата седнали и я написали сами! Ами тъй, де!

# 547
Aaaa, при някои вещества се свиват зениците, стават на малки, плътни черни точици, виждала съм точно такива очи и няма да ги забравя никога. Но не знам от кой медикамент става така и след колко време, за всеки случай не звучи като просто да са кознали  Confused То вече никой не пуши трева, де, или ако някой пуши, той ще да е най-малко на 100 години.
Сега са много модерни амфетите и въобще синтетичните наркотици, което е ужасно, евтини, достъпни, а може да причинят смърт от първия път.
Blackcat, много ми е смешно с вашите сандвичи  Joy Но поне знаеш откъде смърди, а в стаята на моите смърди незнайно откъде. Ето сега влизам и ми мирише на френски сирена, а много добре знам, че те не ядат такива работи. С моя сме се разбрали ако не си яде закуската, да я оставя на масата след училище, за да я изяде някой друг, повечето пъти не забравя. Но прави друга тъпотия - не яде по цял ден - сутрин му се спи и го мързи да си прави закуска, после няма време и днес яде чак в 16,30 за пръв път. Как може така, той сега расте, трябва да се храни, а е хилавичък. Казвам му ако не ще сандвичите, да си купува закуска - не искал, гадни били, ставало му тежко. Ако беше момиче, щях да помисля, че пази диета.
Янтра, слагай един брояч направо и да заработваш за подаръците  Laughing

# 548
У нас така трети ден мирише на кисело зеле и туршии - от канал ли, от отдушник ли, та днес най-сетне сготвихме, барем да знам защо така се е овонторило вкъщи.

# 549
  • София
Малкият откраси украсената елха,не му се нравела подредбата.Сега трябва да я оправям,а ме мързии.

# 550
  • Euskal Herria
Ще помоля за съвет относно сладко от мандарини. Мисля, че Янтра беше спец по сладката, но ще съм благодарна, ако някой е правил, да даде рецепта. Снощи моят син ме сюрпризира, че правел такова сладко, та ако има някоя хитрост, да му я кажа  Grinning.

# 551
  • някъде по морето
Изтървах ви....ама ходя на зумба вечер....
Да ви разкажа как ме подреди хубавецът - Звъни ми и с трагичен  глас съобщава.."Имам една много лоша новина.." изтръпнах...."изхарчих всичките пари...нямам за път"(студент е)
Идеше ми да го набия #Cussing out
Страшен манипулатор, ей..знае, че облекчението няма да ми позволи да му се карам..
А  пък за пубертета - мойто е едно, ама крив беше за 3
Нищо не му харесваше, все той онеправдан...а да ви прилича  на дете израсло в лишения Joy
Но минава , слава Богу...сега е нормален човек...отговорен и възпитан...

# 552
Ха-ха, точно на френски сирена беше миризмата и фаже като бяхме в Метро и аз се замотах при сирената, те идват и той вика оооууу тук как намирисва, блякк. Викам му - спокпйно, от синьото сирене няма да вземам, ние си го произвеждаме  Mr. Green. Той се направи на обиден. Янечек, тая миризма, дето обясняваш ще да е само от скрит сандвич.
Звездна, пускай пари да се прибира младежа и не се ядосвай Simple Smile

# 553
  • София
Добро утро!

Ти пък, Куркума! Аз на тези... ъъъ творци... няма да им купя произведенията  Crossing Arms Една историческа книга за Близкия изток и Османската империя му купих.

Напоследък най-често поръчвам книгите от e-zona, защото дават 25% отстъпка. Вчера търсех една книга в нета и попаднах и на тази книжарница http://www.lecsiko.com/knigi-ot-knijarnica-lecsiko.html - също дават добри отстъпки. Пускам линка, защото може да е полезен за някой Peace

И на края да ви кажа и една смешка: Идва малчо да клюкари, че брат му играе на таблета, вместо да подрежда стаята си. Баткото играе Енгри бърдс - стар уорс. Малкият дойде и с невъзможен за пресъздаване нацупено-назидателен тон съобщи: Бате играе Енгри бърдс - стар и лош  Laughing

# 554
Привет!
Брей, че интересна тема сте отворили - за миризми. У нас пък мирише на цигари от съседите отгоре. Много се дразня. Значи ние с мъжа ми ще пушим на терасата / то аз и толкова пуша, де - по 1 цигара на две седмици/, а вкъщи ще смърди на тютюнев дим. Ама чак на гърлото почва да ми дразни на моменти. Направо не си представям у тях кво е.

Тия от долу пък постоянно пекат меса на скарата. Всеки божи ден. Аз мисля, че те с друго не се хранят. И надвечер а не съм си прибрала прането - а е замирисало на пържоли.  Crazy #Cussing out

Снощи правихме меденки цяяяла вечер и нямахме време да се драпаме за простотии. Даже и голямата се включи в украсяването. Май ще трябва всяка вечер да печем сладки.

Общи условия

Активация на акаунт