Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 294
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
  • HH

Чакам с нетърпение развръзката на сагата с подаръка на колегата. На теб поне е книга, а девойчето ще получи ваучер за готварски курс.

Кате, моята книга е от сина ми. Мъжът ми има добре развит инстинкт за самосъхранение Simple Smile

Да не би и момчето да е развило такъв. Това в рамките на шегата разбира се  Heart Eyes

# 526
  • София
Ще го видим. Надявам се да развие в бъдеще  Laughing
Но сега ще се радвам и на книгата. За пръв път купува коледни подаръци от свое име

# 527
  • Euskal Herria
Днес чаках приятелка десетина минути в колата. Точно пред магазин с коледни украси. Поради предоставеното ми свободно време в колата я украсих с две!!! скромни!!! бели!!! звездички!!!, около 5см. Висяха от сенниците. Вечерта си събирам зверовете, народа се качва в колата и коментира "О, коледна украса, много е хубаво, прилича на такси." ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy  Ето, веднага са я оценили.
Аз приключих с украсяването на къщата, сега са наред сладките да правя. Два пъти декорирах, че нещо все не ми харесваше. Ама стига вече за тази Коледа, догодина ще е друго  Grinning.

# 528
  • София
Даммм, момчетата са царе на комплиментите Laughing

Забравих да ви кажа какво донесе вкъщи моят 'убавец от коледния базар  - гривничка от ластичета Joy Четях ви тук и се чудех що е то - е, вече знам! Че и си я купил от едно момиченце, за което знае, че го "харесва". Познайте кой няма да спи тази нощ от вълнение...

# 529
  • В Космоса
Вчера не ви споделих, но продължавам да мисля за това и че може би трябваше да реагирам някак...
Почти сигурна съм, че аптекарите в една аптека - млади мъж и жена - бяха надрусани. Обслужи ме мъжът и реакциите му бяха на заспал охлюв, а очите му мътни с малки зеници. Погледнах и към колежката му, тя беше малко по-бърза с реакциите, но погледът ѝ беше неестествено оцъклен. Чак ми се свива стомахът като се сетя.

# 530
Ами проверяват действието на лекарствата първо върху себе си! С научна цел.

Може пък да са били от купона на флегмите. Познават трима човека с такава натура.

# 531
  • София
Леле, Акаша, какво говориш!  Shocked

Блеккат, я се успокой пък ти с тия сандвичи  Wink Кажи на мъжа си да спре да ги прави и точка. Ясно е, че смисъл няма, защо мъчите и себе си и момчето  Hug

# 532
  • София
Акаша, при надрусаните зениците се разширяват, а не се свиват. Но инак не знам, ако имаш такива съмнения, може  би наистина е по-добре да реагираш, аптека е това, могат да убият някого. Виж на вратата трябва да е посочено името на собственика на аптеката и контакти, може да се обадиш. Но ако не си права, голям срам ще береш.

# 533
Стъклени/мътни очи стават при неправилно функциониране на черния дроб. Предположението си е напълно резонно, но абсолютно недоказуемо. Пък дори да се докаже нещо на кого да се оплачеш освен на арменския поп.

# 534
  • София
Е, то е ясно, че в затвора няма да влязат, ами поне собственикът да знае, да ги изгони. Сериозно, могат да убият някого...Има хора, нищо не разбират от лекарства, вземат каквото и колкото им пишат фармацевтите на кутийката. То стига вместо 1 на ден, да напишат 2 на 8 часа и айдеее...
Но аз само по оглед и движения не знам как се разбира такова нещо. Аз, като съм уморена, едвам се движа и гледам изцъклено, кой знае за каква ме вземат в градския транспорт Laughing

# 535
Да, да ама и Хасан е човек, може и те да боледуват от нещо и да си пият лекарствата. Съгласна съм с теб! Laughing

# 536
Янечек, благадаря, поръчах книгата Hug

# 537
  • В Космоса
Затова и не реагирах, защото може и да греша, макар, че почти нямам съмнения. Уморен и надрусан човек  - нищо общо. Не знам дали сте виждали от вторите, но запознаеш ли се с изгледа им веднъж, няма как да сбъркаш състоянието.

# 538
Бърди , нали уж, за да знаем какво яде. Ама няма да му правим повече сандвичи, докато сам не си поиска. Пуснах му клипа и съжалих - развалих му настроението, много тъпо ми стана, ама много Sad

По отношение на неадекватност - аз като съм с мигрена сигурно изглеждам като надрусана. Обаче те наистина може да навредят на някой ако объркат рецепта.

Обожавам обувки и имам доста на ток, забелязвам че от тази пролет, насетне ходя на равни обувки, като бързоходки са ми, а може би и заради шофирането. Преди се преобувах, ама все не ми стига време и си джиткам с равните Laughing

# 539
  • В Космоса

По отношение на неадекватност - аз като съм с мигрена сигурно изглеждам като надрусана.

Ох, сега се изпопритеснихте... Laughing
Знаех си, че не трябва да споделям...

blackcat6, ще отмине това и ще забравите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт