Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 295
  • 811
  •   1
Отговори
# 510
Аз бях отличничка, все си мислех, че нашите не са ме пускали никъде, но на срещите на класа, като почнем със спомените и се оказва, че съм участвала във всички идиотии. В къщи беше върволица. Майка ми и баща ми постоянно помагаха за чертежи и курсови работи на съучениците. Направи им ги правеха докато ги тъпчеха със сладкиши, а аз всичко трябваше да правя сама.
Синът ми като стана на 14 го отмъкнаха инвънземни и ми оставиха негов клонинг. Вече е на 18 и започва понякога да има проблясъци на очовечаване.

# 511
.. се изпружих в цял ръст насред мола и без кънки. По корем, с плонж.

'ми бляла си по някоя витрина, то е ясно  Whistling

Ровя из архивите на галерия TaТe и попаднах на това... See Mom?  Laughing

Това човеците сме жестоко извратени. Гледай ни изкуството, страх да те хване.
Не мога да намеря една подходяща картина по темата Играчки, игра, която да е подходяща за 5 годишни.

# 512
  • София
Ох, с глас се смях на играчките от Тулумбето Joy Joy Харесах си усмирителната ризка Joy

Готова съм с подаръците, разгеле! Даже уекинко прекалих Blush Ами какво да направя, в последния момент пуснаха едни обувки, които аз си бях купила миналата година и в които майка ми е влюбена, но много си ги харесвам и не ща да й подарявам! Като видях, че пак ги има в магазина, просто не можех да не й го купя, иначе щеше да ми опява до второ пришествие да й дам моите! И после видях и една убийствена чанта за сестра ми...И после в един спортен магазин имаше тениска на Меси в размер като за сина ми...И направо се улях, казвам ви...Срам ме е и обещавам повече да не харча нито стотинка за подаръци Naughty И също така да не излизам в обедна почивка, защото изкушенията са огромни. Утре ще ям геврек в офиса Crossing Arms

Аз пък пубертет не съм карала. Честно! Бях много уравновесено, целеустремено и самостоятелно дете. Единствените му пуберски изцепки са били с гаджетата. Любим номер - да си харесам някого, да го афиширам и когато обектът налапа въдицата, аз да изгубя интерес и да се фръцна. Защо съм го правила - идея си нямам Rolling Eyes Но е ужасно жестоко и до ден днешен се чудя как един не се хване да ме набие, не е като да не съм им давала повод. И после срещнах мъжа ми и си намерих майстора, след по-малко от месец стават 20 години, откакто ми е влязъл под кожата и ми връща за всички номера, които съм играла на събратята му Mr. Green

# 513
Айде аз пак съм тука с моите истории със сандвичи. Сутринта като проветрявах пак ми беше тежък въздуха в стаята на сина ми. Днес мъжа ми вика - абе мирише му стаята пак, да я провериш. Аз обаче казвам - аз проверих и нищо не намерих. Отивам да го питам - то ме лъха смрад като отворих вратата. Питам го - кажи къде са сандвичите. Той - НЯМАА, Няма стари филии. Викам - Детенце тука е смрад вече, кажи къде са сандвичите. Той си играе на компютъра и казва - няма бе мамо. Казвам му - Ставай, почваме да вадим всичко от шкафовете докато излязат, просто няма начин. И съзирам една раница, а той от 2 седмици ходи с друга, уж била по-голяма и му събирала всичко. Тича срещу раницата, защото ми проследи погледа и я отваря и той самия изпадна в ужас. Вътре 6 филии, добре вмирисани. Тръгна да му се гади да повръща. Аз му казвам - чакай, чакай, сядаш да си я чистиш отиваш изхвърляш ги и сядаш да я переш. Сега наистина не знам какво да правя #Cussing out
Поне съм благодарна на мъжа ми, че ги пакетира много добре в стреч и след това салфетка и след това пликче здраво вързано, та не се налага гадости да гребем, даже няма мокро, само мирише лошо  Sad А как ме е яд, не мога да опиша, че магарето му с магаре не оценява. Всеки ден мъжа ми става в 06:30 да му направи закуска за вкъщи, да си вземе, чай, вари му яйца през ден и то не му оценява труда бе. Питах го смеят ли ти се - НЕ, не му се смеят, просто нямал време и от лафката не си купува, защото били гадни закуските, не закусвал, защото не му стигало времето. Не знам, в момента съм ... афектирана #2gunfire

# 514
Ето, появи се магическата дума! Обувки! Това липсва! Mr. Green Белинда, чувствай се виновна.

# 515
  • София
blackcat6, а защо не ги изхвърля просто в училище?  Rolling Eyes А дори и вкъщи ако ги мушне по-надълбоко в кофата едва ли ще разберете. Чудя се защо ги складира някъде по шкафовете. Каква му е идеята?

# 516
  • София
Отивам да се срамувам в ъгъла!

Блеккет,може и да не лъже, да ти кажа. В класа на сина ми има едно момченце, яде на два дни веднъж Rolling Eyes Просто не се сеща! А съм забелязала, че и моят, въпреки че е ящен, като се заиграе, не се сеща за ядене. Може наистина да не му стига времето на детето. Междучастието е десет минути - кога да пишка, да пие вода, да си поиграе с приятелите...ако няма и апетит, нормално е да се сети за сандвича чак вечерта, като си го види цял-целеничък в чантата.

# 517
Мисля, че по филмчетата го е гледал, няма как да е иначе. А и ние след миналия път говорихме сериозно и обеща, че повече няма да се повтаря, е да ама ето - потрети се. Казвам му да ги извади, да ги остави нито ще му се караме, нито нищо, но просто това е глупост, защото той е 5-ти клас, хич не е малък, да му ровя в чантата. То и затова така става, защото аз не му подреждам чантата, този път бяха в нея. Мисля си, че вечер като я подрежда сигурно го вижда и го оставя с идеята да го изхвърли в училище и след това забравя и те стават примерно 2, 3 и т.н., добре че са със сух колбас и луканки, та на практика кашкавала дава фира и замирисват. По принцип каза за миналите, че ги е събирал с идеята когато ни няма да излезе да ги изхвърли, но просто е нямал късмет, защото аз един път слязох с неговите ключове в колата бяха останали дълго време там и той не могъл да излезе, а сандвичите вече се били насъбрали много - абе не мога да му схвана оправданията. Сега обаче се чудя, наказание ли някакво да му сложим, да му искам пари ли за похабената храна, ама той и баща му труд е хвърлял, да го накажа да лъска примерно банята, да изхвърля той боклука, да го оставя на препечена филийка с масло, да го викам всеки ден в 6:30 да прави закуска за трима ни... много лоши наказания ми идват в главата, точно в този момент Sick

# 518
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами просто не му правете сандвичи. Поне известно време. Оставете го сам да се погрижи за закуската си, в пети клас е достатъчно голям човек. Аз съм противник на наказанията и караниците. Трябва да се говори с децата, да се убеждават и мотивират. Иска търпение, да, но дава по-трайни резултати.

# 519
А, то и аз скоро разнасях цяла седмица 3 мандарини в чантата си, докато се сетя да ги изхвърля бяха втасали. Днес пък се набодох на десертна виличка, ровейки за ключовете /пак в чантата ми/. Явно е трябвало да я върна в някое заведение, дали са ми я да ям нещо в офиса  Thinking

А как миришат пилешки мръвки и кокали за кучето, разнасяни 3 дни в дамска чанта, не ви трябва да знаете.

# 520
  • София
Аз пък съм "за" наказанията и в този случай бих предприела нещо, не за друго, а заради неуважението към труда на човека, който първо е бачкал, за да купи продуктите, после е недоспал, за да направи сандвичите и накрая се е обидил, че трудът му отива вмирисан в кофата. И понеже вкъщи аз съм този човек Laughing, не бих отминала подобно нещо без последствия. На ум ми идват няколко неща - без санвичи известно време, ама и без джобни, няма да умре от глад, без нещо любимо - комп, телефон, книги, нещо с което се забавлява...и ако искаш да си наистина гадна, можеш да му разкажеш/покажеш за децата без родители, лишени и от сандвич, и от прегръдка. Нашите деца наистина не осъзнават какво имат, за което и ние имаме известен принос.

# 521
  • HH
Купил ми е готварска книга. Малко ми е тъпо, че това е решил да ми подари.

Чакам с нетърпение развръзката на сагата с подаръка на колегата. На теб поне е книга, а девойчето ще получи ваучер за готварски курс.

У нас баща ми знае всяка година какво ще му подарим със сестра ми. Той колекционира монети и получава по една от тази серия http://www.nzmint.com/coins/shop-online/lunar-series . Винаги се радва много. Майка ни пък му взима от друга серия на австралийската банка и щастието е пълно  Laughing

# 522
  • Пловдив
Днес чаках приятелка десетина минути в колата. Точно пред магазин с коледни украси. Поради предоставеното ми свободно време в колата я украсих с две!!! скромни!!! бели!!! звездички!!!, около 5см. Висяха от сенниците. Вечерта си събирам зверовете, народа се качва в колата и коментира "О, коледна украса, много е хубаво, прилича на такси." ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 523
belinda , вярваш ли ми, че в момента в главата ми е репортажа от темата за бащата който моли за употребявани обувки и дрехи за децата си от някакво село. Ще взема да му го пусна и на него репортажа, след вечеря ще го направя.
Иначе той затова не ги изхвърля пред нас, неудобно му е от баща му, той си го каза, че и това е частичка от причината за съхранението им на скрити места, просто ги забравя след това.
Янтрааа, сладурите те, такси  hahaha Аз в моята кола съм си сложила плюшки и когато аз не съм с нея и я вземе мъжът ми ми ги махат, според сина ми били ми лигави плюшките.

# 524
  • София

Чакам с нетърпение развръзката на сагата с подаръка на колегата. На теб поне е книга, а девойчето ще получи ваучер за готварски курс.

Кате, моята книга е от сина ми. Мъжът ми има добре развит инстинкт за самосъхранение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт