Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 306
  • 811
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Всички ми харесват и с удоволствие бих ги употребила  Mr. Green

# 496
  • Варна
Това не трябваше да го отварям.
Отвратително!

# 497
  • София

Отвратително!
Малко по-ведро. Това са шеговити пособия. Не съществуват в действителност.

# 498
Искам да кажа, че карах зимни кънки! Много яко, бе, не съм забравила нищо, уетях по уеда, както би казал г-н Миков!

# 499
На дупето си колко пъти тупна  Whistling

Да. Това не са реални продукти, а част от рекламна кампания на бразилско шоу.

# 500
# 501

Отвратително!

А трябва!  Laughing

# 502
Толумбе, ни-то един път! Иначе щеше да има тема в Клюкарника - усетихме ли земетресение.
Но миналата седмица се изпружих в цял ръст насред мола и без кънки. По корем, с плонж.

# 503
  • Варна

Отвратително!

Слава Богу, защото наистина се изумих...

# 504
Другарки! Настъпи моментът с опаковането на подаръците! Отлагам, отлагам, но все мен ме чака. Вчера си избрах моите подаръци. За мъжа ми още нищо не съм измислила.

Съчувствам за тинейджърите. Какво ли ме чака мен...

# 505
Тийнейджъра моя с едно KFC или една пица е спечелен. То верно, че е още малък, ама проявява признаци на различни настроения. Днес му взехме KFC и той ми пуска смс и ми благодари. Обачеее, закъснеем ли да го вземем от училище - фучи и се сърди здраво. Пуска смс-и, че е сърдит, как винаги е последен и ни чакал още от детската. Как да му обясниш на това дете, че все пак не сме със свръх способности на момента в който той звънне да се телепортираме пред училището.

Аз за мъжа ми само козметика стандартна, която ползва ще взема, защото имаше рожден ден края на миналия месец и тогава му купих хубав парфюм, а пък всичко си има, в събота ще се разхождам със сестра ми и ако нещо ме впечатли може да се изкуша, няма как без пакет за него, все пак много е слушкал Mr. Green

# 506
  • София
Синът ми е ходил вчера с баща си да купуват подаръци от негово име за мен, за брат му и за сестра му. Купил ми е готварска книга. Малко ми е тъпо, че това е решил да ми подари. Но мъжът ми каза, че с такава радост ми я е избрал
Аз на моят мъж му купих една хубава книга. Виждала съм го че я заглежда в книжарниците, но май му се струваше скъпа. Сега ще го зарадвам

# 507
Синът ми е ходил вчера с баща си да купуват подаръци от негово име за мен, за брат му и за сестра му. Купил ми е готварска книга. Малко ми е тъпо, че това е решил да ми подари. Но мъжът ми каза, че с такава радост ми я е избрал
Аз на моят мъж му купих една хубава книга. Виждала съм го че я заглежда в книжарниците, но май му се струваше скъпа. Сега ще го зарадвам
Ама и мъжът ти, защо ти е казал Thinking Как ще изиграеш сега изненадана. Моят пази тайна. Между другото и двамата пазят тайна и се смеят и не казват до последно, чак им се ядосвам, че аз си падам от любопитните, хич не мога да търпя.

# 508
Ехоо, здравейте. Изчетох Ви. Ние  пътувахме много добре. Нямаше мъгли, особено на връщане беше песен.
Утро, кофти е това, което пишеш. Аз бях от гадните тинейджъри. Точно такава, вечно намусена и постоянно отговярях на нашите. После ме пусна пубертета, завърших, хвана ме живота и след няколко години татко почина. Така и не можахме да се сближим много и да прекараме време заедно. Още ми е мъка.

# 509
  • София

Ама и мъжът ти, защо ти е казал Thinking Как ще изиграеш сега изненадана. Моят пази тайна. Между другото и двамата пазят тайна и се смеят и не казват до последно, чак им се ядосвам, че аз си падам от любопитните, хич не мога да търпя.
Ааа, то пък оставаше и да не ми каже! Да взема да реагирам негативно на "изненадата". Сигурно ако момчето беше избрало нещо по-безопасно нямаше да ми каже, но за готварската книга е добре да съм подготвена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт