Over the Rainbow - 2

• 60 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Въпрос на вкус, на мен старото аз на Руби е доста лигаво

Тайчето се закача нещо с Кайлър феновете, дрешките и преди има-няма 2 часа в Ню Йорк
сравнение с Карли преди седмица на ревюто на Версаче в Париж

Богиня  Heart Eyes

# 586
http://taylorsgalpal.tumblr.com/post/123764016091/femmetay-kinda … -for-all-who-cant  Тя Тейлър тези дни е луднала по Карли.  Laughing

# 587
Обичам Трий беееее ангел-хранителят на момичетата  Heart Eyes
Ето го на гифче с текст
Карли е долетяла просто незабавно от Рим за петъчния концерт, явно цял уикенд са наваксвали  Mr. Green

Тя Тейлър тези дни е луднала по Карли.  Laughing

Взаимно е
Този поглед не се имитира, идва си отвътре
снимки от концерта от събота

А Кандис се възползвала от снижения гард на Тайчето

# 588
То при Карли влюбените погледи, интервюта..винаги ги има. При Тейлър са рядкост..та затова ;д
Иначе Тейлър е харесала гиф-овете с Кандис  Laughing

# 589
Иначе Тейлър е харесала гиф-овете с Кандис  Laughing
3 пъти засега за по-сигурно, ако някой пропуснал да разбере  hahaha

То при Карли влюбените погледи, интервюта..винаги ги има. При Тейлър са рядкост..та затова ;д
не е точно така, просто днес в Тъмблр обикаля поста за Карли  Joy

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 09:30 от Бумър

# 590

Още от Карли
https://vt.tumblr.com/tumblr_nrhionojFR1swk01b_480.mp4#_=_[/video]

И едно показно за учебник, как се прави параванене или за масовката поглед към най-горещата актуална свалка в Щатите
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3159715/Gigi-Hadid- … ate-New-York.html
вика се фотограф от ПР агенция в случая PacificCoastNews.com
правят се достатъчно мъгляви снимки от далечно разстояние
и се пускат към клюкарските вестници от всички офиси на агенцията.

Всъщност мъглявите снимки са някакъв нов тренд сред параванещите - снимка от 3 юли на Тайчето и дървото
https://41.media.tumblr.com/161f81d412bb54baaa79c65e1ce5ce15/tum … 1uwp9klo1_500.jpg

# 591
  • срещу двата комина :)))
това за тук ли беше, че тези от One Direction хич не ги следя  Laughing

http://www.ew.com/article/2015/07/14/louis-tomlinson-baby-one-di … -briana-jungwirth

# 592

Целият нет е залят от подигравки, тези които са си го изсмукали от пръстите не са съобразили, че двамата дори не са били на един континент, когато уж е заченато детето.
Или е партенка или е инсеминация  Whistling

# 593
Blast from the past
Джон Кортахарена (Eвансов) с Карли и Тони Гарн в едни по-близки за тях двечките времена преди VSFS'13  Mr. Green

# 594

Целият нет е залят от подигравки, тези които са си го изсмукали от пръстите не са съобразили, че двамата дори не са били на един континент, когато уж е заченато детето.
Или е партенка или е инсеминация  Whistling
Тъкмо това влизах да напиша. Снощи за момент ме изправиха на нокти, точно преди да си легна.  Laughing
Изпипан PR stunt  си е отвсякъде, даже семейството на девойката си е изтрило профилите от социалните мрежи. И каква случайност – новината гръмва точно след първите два концерта от американския лег на турнето, отделно тръгва от Сън, които често си партнират с Модест.  На трето място - точно в консервативна Америка публична личност ще обяви, че е забременяла по погрешка и няма да са заедно, но ще се грижат за детето. А и имаше доста коментари, че не е прието да се обявява бременност преди първия триместър /както и медиите се бяха пооляли с броя на ултразвуковите изследвания, който е нелеп за такъв етап на бременността/. Наистина голям смях пада из мрежите.
Та така - сега името на Луи /и на бандата/ е в устата на всички, феновете ще се втурнат на концертите, за да видят какво става. Но от друга страна е добре за момчетата ми, защото част от плана за аутването включваше тъкмо налагане името на Луи и той да стане „новият Хари”, както и утвърждаването му на американския пазар.
И не мисля, че е инсеминация, защото девойката е манекенка и не вярвам да си пожертва фигурата и кариерата. Отделно Хари и Луи няма да се заемат с отглеждане на дете на този етап от нещата и кариерата им - графикът им е убийствен и тотално няма къде да вместят дете.
Инак аз още чакам Тайчето да роди от Хари, доста й се проточи бременността нещо - http://www.mstarz.com/articles/7171/20121220/taylor-swift-pregna … t-she-appears.htm. Mr. Green

# 595
Онзи ден изтече новината, че има 11% спад в продажбите на билети за турнето на 1Д след напускането на Зейн? ли беше?
Днес във всички СМ и медии ме залива бременността...
Смешници  hahaha

# 596
Ще ми е интересно да науча за теорията, която би свързала тези двама така различни души...  Whistling
Предполагам, че е заради бизнес интересите, но може и да има друго.
С две думи Sony Music...
В мейлите изтекли в Уикилийкс има интересни находки, не по този въпрос, но по други манипулациики и ПР номерца.

Та топлата връзка между тези така далечни души и по думите на самият Калвин е Сони.
Адамчо има договор със Сони още от 2006, отпреди да се нарече Калвин,  но чак неотдавна, някъде края на по-миналата година е взето мениджърско решение този клоун да го правят златно момче, това го има из мейлите.
От нейна страна на Тай има договор още от 14-годишна и се води най-младия композитор с когото  Sony/ATV Music са работили въобще някога. На практика тя няма директен договор със Сони, а с издателската компания за кънтри Big Machine, която от своя страна има договор за разпространение с Universal Music Group, НО това е само за Щатите, извън Щатите разпространител на Big Machine е именно Sony/ATV Music.

Параваненето е win-win и за двамата, тя получава по-зрял хетеро имидж, клоунът получава достъп до ПР машината и.
Скрит текст:
Сватовството е документирано на Бритс, има снимки как ПР-ката на Тай запознава Калвинчо с Тай и Карли, което е смешно защото той е уж приятелче на нейната приятелка Ели Гулдинг.
Има и снимки с Мик Джагър.
Та още тогава излезе лека партенка за тях в Дейли Мейл (някой се е престарал?!), но тя е туширана за 2-3 седмици, докато той се раздели с Аарика и докато се договорят условията по договора за параванене,  след като са подписали 3-4 седмици по-късно почват първо статиите и смешника се появи в Нешвил за първите дирижирани снимки  Mr. Green
Забавното е, защото Нешвил се има за зона свободна от папараци, когато Карли е там се дочува само по свидетелства от момиченца по СМ и една единствена размазана снимка от фенка, HO когато замъкнаха Калвин за първи път за да обявят началото на шоуманса за 2 дни имаше 3 пъти папарашки снимки.
На практика всичките им 15-ина срещи за 4-5 месеца са добре документирани.
Да не говорим, че никога не са оставали насаме, но това е друга тема  Mr. Green

пп
Припомняйки си пак интервюто на Калвин се сетих нещо, наш Григориус и Клоунчо имат много общо и двамата преди да започнат да излизат с Марчето и Тайчето са декларирали в интервюта, че предпочитат брюнетки  hahaha

ппп Майли вчера нещо се закачи с Тайчето
Скрит текст:
Отговорът на Тай, отне и време и явно цялото и самообладание и е било необходимо
Скрит текст:

Междувременно Майли е завела Стела в Дисниленд  Joy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 09:24 от Бумър

# 597
  • Вестерос
Защо да е смешник и клоун Калвин. За него е просто страшен ритник за успех тази "връзка". Човек, който е готов да пробие повече на всяка цена.. не виждам в това смешно, а напротив много находчиво. Какво му пука, че му се подиграват,нали му се слуша музиката и печели пари.

# 598
Аз защо съм останала с впечатлението, че тази на Майли излиза със съвсем друго момиче..и тя моделка..  newsm78

# 599
Защо да е смешник и клоун Калвин. За него е просто страшен ритник за успех тази "връзка". Човек, който е готов да пробие повече на всяка цена.. не виждам в това смешно, а напротив много находчиво. Какво му пука, че му се подиграват,нали му се слуша музиката и печели пари.

Виждала ли си го как е изглеждал преди пластичните си операции, изрусяването и фитнеса?

Григор е добро сравнение, бум-а в популярността му настъпи с връзката с Мария, само дето напоследък тенис-аргументите му куцат...

В СМ постовете на КХ се наблюдава интересна тенденция, KX пуска пост свързан с Тай и я тагва лайковете са 100ци хиляди, следва пост за неговата музика и там порядъка е с една нула надолу.
Тръпна да видя резултатите от продажбите на новия му сингъл, който излиза днес или утре...
и след това продажбите след като се разделят, мислиш ли, че Суифтитата ще продължат да му пазаруват продуктите?
А пари той си има, за натискането бутони във Вегас получава доста, но момчето е амбициозно, дава си под наем муцунката за още повече пари, защо? Защото таланта му е лимитиран, песента, която е написал за Риана единодушно е призната от феновете и за най-слабия и сингъл
Аз защо съм останала с впечатлението, че тази на Майли излиза със съвсем друго момиче..и тя моделка..  newsm78
Тази си е, Стела Максуел, едно от новите момичета на Виктория Сикрет https://instagram.com/stellamaxwell/

Общи условия

Активация на акаунт