Лидл ::55::

• 89 448
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Тостерът го чакам от сума ти време! Скоро на една позната й се случи неприятна случка. Включвайки сутринта тостер на неизвестна марка, така изгърмял, че събудил целия блок! Ще си взема лидълски, то не че е гаранция...

# 571
  • София
Благодаря Simple Smile И мен нищо не ме заинтересува на първо четене.

# 572
milittana, редактирах по-горе поста си и ти качих картинка да я видиш.
Още веднъж сърдечно благодаря! Скъпичка ми се вижда каната, а не е и изцяло метална...ще я пропусна.

# 573
  • оттам, откъдето започва България
Аз се чудя на чайника от др.седмица-свирещ...не пише обаче от какъв материал е...вероятно алуминий Thinking Thinking

Малкия ще му се кефи сигурно, сега чай правим в канче..
Това успях да преведа за чайника, ако искаш ти прочети повече:  Изработен е от неръждаема стомана
     Свирейки във вряща вода
     Подходящ за всички източници на топлина - включително индукция
     Капацитет около 2 литра
     A топлоизолиращи пластмасова дръжка
Ето тук: http://www.lidl.de/de/ernesto-teekessel/p190184

# 574
Питинко, благодарско...  bouquet

Аз му се чудя, че нали в алуминиеви съдове не е полезно уж да стои храна, вкл. и запарен чай...
Но щом е от стомана Thinking...може и да грабна един червен Mr. Green Mr. Green

Каната и на мен ми се вижда скъпа..

# 575
Наистина е скъпа, има на много по-приемливи цени.

# 576
И аз си търся кана на изгодна цена. Дали пък тази няма да я пуснат на по-ниска след време. newsm78
Иначе в Кауфланд видях кана на Домко за 15 лв., но си патя с един сешоар на тази марка и само я подминах.

# 577
Същата едва ли, но друг вида кана-защо не, след време...както чопъри пускат често...различни модели... Thinking

# 578
И аз си търся кана на изгодна цена. Дали пък тази няма да я пуснат на по-ниска след време. newsm78
Иначе в Кауфланд видях кана на Домко за 15 лв., но си патя с един сешоар на тази марка и само я подминах.
Ако наистина има кани на такава цена в Кауфланд ще мина от там. Трябва ми нещо евтино за офиса и не искам да взимам скъпи уреди.

# 579
  • София
Мерси ще го погледнем тостера...той откоя дата е?

# 580
Май са от четвъртък ел.уредите...не ги виждам на сайта от понеделник.

# 581
Цитат
Ако наистина има кани на такава цена в Кауфланд ще мина от там. Трябва ми нещо евтино за офиса и не искам да взимам скъпи уреди.
Преди няколко дни видях само една бройка и то с отворена кутия.

# 582
Ел. уредите са от понеделник, поне така пише в брошурата. Акрилни бои, бормашин, колела за мебели са от 31 декември, сряда.

# 583
Тостерът го чакам от сума ти време! Скоро на една позната й се случи неприятна случка. Включвайки сутринта тостер на неизвестна марка, така изгърмял, че събудил целия блок! Ще си взема лидълски, то не че е гаранция...

Имам по-смотан модел на Силвър Крест над 2 години и е перфектен. Смятам, че определено си струва парите.

# 584
Всела Коледа!

Кажете ми моля кои форми за кекс залепваха? Вчера минахме да пазаруваме и имаше две правоъгълни форми за кекс на -30% и аз реших, че е време да подновя моята и си купих. После се сетих, че се оплаквахте от някоя.

Общи условия

Активация на акаунт