Лидл ::55::

• 89 412
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
...

Онази вечер бяха намалени с 30% при нас пилетата Дюк.

В коя верига?

И аз ползвам само Дюк от няколко години.  Peace

Е, в Лидл, разбира се, нали темата е тази...

# 646
Мерси, ще потърся.

# 647
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Е, в Лидл, разбира се, нали темата е тази...

Благодаря, никога не съм ги засичала там и не знаех.  Peace

# 648
Грил тигани имаше и на захарна фабрика. Вчера вечерта късно върнах скарата от миналата седмица и си купих грил тиган- имаше поне десетина бройки.

# 649
  • Бургас
Вчера направих обиколка из Лидл - Пещерско шосе и Лидл - Филипово. Бях се запътила за грил тигана, но нямаше и в двата, а клиентският телефон не работи по празниците. Понапазарувах леко /като за 2-3 тигана  Mr. Green/.  Направи ми впечатление, че този на Филипово е в пъти по-разнообразно зареден и имаше доста неща и от стари промоции. Но грил тиганите явно са били в доста ограничени бройки.
Някой може ли да помогне с наличности, та направо да дам жокер, когато се обадя утре  newsm78
Вчера имаше в бургаския Лидл в Славейков Peace Имаше и пилета Дюк с 30% намаление (от няколко години консумираме само такива) и преди малко хапнахме едно такова сладко-сладко - разчекнато във фурничката, с овкусено масълце под кожичката ммммм Crazy

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 15:43 от bradata

# 650
  • Пловдив
Момичета въпросът ми не е много Лидълски и се извинявам предварително,ама понеже се коментираха пилетата Дюк.От доста време и аз ги купувам-определено са в пъти по-вкусни от другите.Но има нещо което ме притеснява.Независимо от къде съм го купила пилето е доста жълто.Първо си помислих,че аз съм забравила какво е истинско пиле.Скоро ми донесоха 3 -ми не са така жълти.Вероятно има значение и  с какво са хранени.Направих си експеримент и в мазнината на печено пиле Дюк потопих хляб-ами става наситено жълт,салфетка също.Някой има ли идея защо.
И докато пиша сега се сещам ,че мога да питам брат ми,който беше ветеринар няколко години на 2 големи птицеферми в Северна Бг.Ще питам и него,но ако някой има идея моля да сподели

# 651
За първи път купих от тази марка пилета преди няколко години от Метро, сетне в Карфур - а сега и в Лидъл.
Такова нещо не съм забелязвал - за жълтеене на мазнината (по-скоро както го обясняваш - за някакво оцветяване в жълто). По принцип на хубавата и по-мазна птица мазнината жълтее - като на патиците, гъските ... и т.н. На домашните по-тлъсти пилета също...

Е, не е съвсем по темата Лидъл, извинявайте, но все пак има значение какво купуваме и откъде, нали?

# 652
  • Бургас
Цитат
"Заради специалната порода и съдържанието на 50% царевица в храната, цветът на пилето Дюк е жълт. "

Цитат
Каква е разликата между Дюк и обикновено пиле?

• Пилето Дюк е хибрид между бройлер и фермерско пиле (домашна кокошка).
• Храни се само с растителна храна, без антибиотици и животински примеси.
• Гледа се според изисквания за био производство – по 15 пилета на кв.м. (При бройлерите – по 20 пилета на кв.м)
Охладеното пиле е с жълт цвят. Този цвят е белег на породата и се получава от по-богатото отлагане на каротин (провитамин А), а не от натрупването на мазнини.
• Силно устойчиво на стрес и на заболявания.

# 653
  • Пловдив
Ани,мерси,това явно съм го пропуснала.Току що говорих с брат ми и той ми каза същото.

# 654
  • софия

Някой може ли да помогне с наличности, та направо да дам жокер, когато се обадя утре  newsm78
И в магазина на Ал.Стамболойски имаше.

# 655
  • Русе
Домашните бройлери също са с жълтеникава кожа както пилетата DUK.  Peace

# 656
Може ли да попитам, дали някой е ползвал уреда за йогурт, който предлагат в Лидл?

Аз взех миналата седмица, изпробван е вече, доволна съм. В предишни теми също е коментиран, отзивите са положителни.

# 657
  • София
Ползвам машината за кис. Мляко от лятото - доволна съм.

# 658
Тези пилета на Дюк в промоция ли са още ?  Rolling Eyes

# 659
  • Бургас
Намалени бяха само бройките с изтичащ срок до 2 дни, а другите бяха на нормална цена. Те, обаче,  бяха до 31-ви та също може да ги намалят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт