Лидл ::55::

• 89 701
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Търся коктейлните лъжички от този линк.Дали има останали някъде в София?

http://katalozi-bg.info/catalogs/promo-katalog-Lidl/2650

За комплекта за маникюр и педикюр няма смисъл да питам.Май навсякъде е свършил.

# 136
С кое се измъкнах и къде съм сгрешила ,нещо не разбрах.
 Явно на този телефон лъжат или не знаят какво произвеждат и продават.
 Спирам да се занимавам с човек дето пише абсолютни глупости и си противоречи.

Ина благодаря ,дано заредят и при нас от тези стафиди или да не изчезнат като другите неща и при вас просто да са останали наличности.
Този комплект го имаше миналата седмица при нас .Като ида ще проверя и ще пиша дали има .

# 137
Благодаря, че споделихте за промоцията на маслото Пилос! Щях да я изпусна, а пък ще ми трябва доста по Коледа  Mr. Green.

# 138
В Кауфланд има на промо немско масло на 2,15 от понеделник. / Извинявам се за спама ,на мен този магазин ми е далеч ,но има хора на които може да е по -удобен./

# 139
  • София
г-ца Калина – мелничките в ОМВ за точки - са 40 лева за два броя – не се купуват отделно, а като пакет т.е. не са по 15 лева (а нямат и включени батерии, което не е от особено голямо значение – просто за инфо). Не че нещо, аз си взех вече мелнички и съм доволна, ама публикуваш невярна информация и някой може да се подлъже! Peace

Сигурно пак съм спала докато съм го гледала  Mr. Green А и може да ми се е искало да са по 15 лв  Grinning
И продължавам да съм в чуденка за тия мелнички и като цяло дали да са ел. мелнички или ръчни...

# 140
  • В една слънчева къща...
И аз се нареждам за масло Пилос. Харесва ми. Дано само да не стане като в Била - в първия ден на промоцията има и след това празни рафтове.
И заквасена сметана ще взема. Има трайност и може да се заредя с повече, че покрай празниците се харчи.

# 141
Аз в Пени миналата година в първият ден на промоцията в 10ч заварих само 2 пакета и нямаше и в склада Grinning

# 142
  • Русе
Мацки, някъде виждали ли сте останала малка тортена форма за печене на кекс? Онази 19 см. с разкопчаване, която беше пусната преди 2-3 седмици.
10х!   bouquet

Редактирам: От националния телефон ми казаха, че в Лидл Възраждане има 80 бр. от тези форми на склад, да търся управител. Ами аз днес си проверих точно там, нямаше нито една и служителите ми казаха, че отдавна са изчерпани, чудя се каква е тази политика да не се вадят наличности от склада?! Ето защо месец след промоциите се появяват апрески, дървени конструктори и т.н.
В Ст.Загора с лопата да ги ринеш...
И в Ловеч има доста. Имам такъв размер форма и ми е много удобна, когато правя торта за вкъщи. Тъкмо за два пъти и се изяжда Wink

# 143
yulmana
Скрит текст:
дано нямаш Хашимото, че само тази тема ми остана от следените да не си окупирала и да не влезеш в конфликт с някого. Идваш ми в повече вече. Моля те спри се малко!

Аз не съм ходила да пазарувам ехеееее..... цяла седмица вече Simple Smile Някой попита за плакатите в магазина, но отговор не видях, та да повторя питането. Какво ще има другата седмица? И каталогче ако се появи ще бъде много приятно Simple Smile

# 144
  • София
В Кауфланд има на промо немско масло на 2,15 от понеделник. / Извинявам се за спама ,на мен този магазин ми е далеч ,но има хора на които може да е по -удобен./

Скрит текст:
B Била до днес има масло по 1,99. Немско е (бар код, започващ с 425), 82% и доколкото разбрах е същото като в Кауфланд. Но не знам като е последен ден от промоцията дали все още го има. В неделя си купих и имаше в изобилие.

И аз се извинявам за спама!   Hug

# 145
Благодаря ,Таня !

# 146
  • София
Някой попита за плакатите в магазина, но отговор не видях, та да повторя питането. Какво ще има другата седмица? И каталогче ако се появи ще бъде много приятно Simple Smile

Само някакви пуйки мернах на плакат, но за цената ще ви заблудя...
Каталог би трябвало следобяд да се появи  newsm78

# 147
Охладена пуйка и някакви инструменти видях на плакатите.

# 148
  • Варна
За енциклопедиите-пише си,че са за над 12 цък Peace И аз се чудих за 6г. ми син,но се отказах.

# 149
  • гр.Пловдив
С кое се измъкнах и къде съм сгрешила ,нещо не разбрах.
 Явно на този телефон лъжат или не знаят какво произвеждат и продават.
 Спирам да се занимавам с човек дето пише абсолютни глупости и си противоречи.

Ина благодаря ,дано заредят и при нас от тези стафиди или да не изчезнат като другите неща и при вас просто да са останали наличности.
Този комплект го имаше миналата седмица при нас .Като ида ще проверя и ще пиша дали има .

ха сега и глупава станах така ли?Кое е глупостта и къде си противореча не каза?Едно си баба знае ,едно си бае.Да бе прочела какво съм написала и като се обади в Лидл да ги беше питала защо аджеба номера на мандрата се намира в/у кутията ,след като няма общо с Маноле.Дразниш вече.

Общи условия

Активация на акаунт