Лидл ::55::

• 89 560
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Алудра, за тиганът пише - "Подходящ за всички видове котлони включително индукционни" и на мен това ми направи впечатление.
Много благодаря  Hug
В понеделник ще шурмуваме. Дано и керамиката му да е ОК.

# 271
  • Варна
Но аз пък съм упорита и ще пусна жалба за обслужването.

Така се прави, браво! За какво е иначе този телефон.

Аз да помрънкам малко. Свърши ми препарата с хлор, така и не успях да си купя 2-3 броя още и сега съм в чуденка, с какво ще си чистя лесно банята. Мрън!

Коледни къщички тази година няма в Лидл. И аз ги чаках, но уви не пуснаха. Ще правим меденки.

# 272
  • София
Някой питаше за коктейлни лъжички - ще има в Метро от днес. 4 бр. а 3,59 с ДДС  Peace
В Лидл Петрич беше останала една кафемелачка, но мога да проверя дали все още е там едва утре сутрин.
Аз търся,благодаря! Peace
Прерових каталозите на Метро от днес,но не ги видях.

Ще взема и аз утре да се обадя на националния телефон за въпросните коктейлни лъжички.Кажете,ако някъде в Лидл сте ги виждали,защото отговорът на девойките е предизвестен.

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:23 от Just...a woman

# 273
Да попитам за мъжките и дамските шалове как са като материя. Мислех да подарявам и така като ги гледам на цвят са приятни, но дали и материята е ОК?  newsm78

+1 за мандарините.
-1 за тортелини или тортелони от Deluxe серията от преди седмица-две, черни със сьомга уж. Средна работа бяха.

# 274
Много малка ми се видя тази брошура. Иначе си харесах 3в1 грила, но ми се искаше да е със сменящи плочи за сандвичи и гофрети. Май ще търся от друг магазин. Някой ако го има да каже за какво го използва.
Малко късно да кажа за ел.кана за чай, едва днес я пробвах с липов цвят, чаят стана бързо и се оцвети, аз не пих, но ММ каза че чаят е хубав.

# 275
  • Варна
грила 3в1 пускан ли е преди, някакви отзиви? чудя се дали не е слабичък с тия 1700 вата  newsm78 не че ще пека кой знае какво, предимно зеленчуци и евентуално сандвичи, но все пак...  newsm78

# 276

Коледни къщички тази година няма в Лидл. И аз ги чаках, но уви не пуснаха. Ще правим меденки.

И аз ги чакам...не знам защо, но си мисля че мин. год. ги пуснаха сравнително късно Thinking Дано не греша, и ги пуснат идващата седмица Wink

# 277
Днес видях поне 10 инфрачервени лампи в лидер на Раковска - някой беше питал. Имаше и много момчешки ски якета.

# 278
  • Пловдив
знам, че е почти невъзможно, но някой, някъде да е мяркал хлебопекарна?

# 279
  • Русе
Днес взех сините слушалки. Дъщеря ми много им се радва. Тази вечер двамата брат си гледаха някакъв филм на компютъра със свързани слушалки.
И аз си купих от месото на 3 лв. и го сготвих на винен кебап. Хареса ни.

От пресите за коса е имало на "Отчаяни съпруги", но на "Бритни Спиърс" мисля че са нови.

# 280
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, някой може ли да каже нещо за безкабелните прахосмукачки, струват ли си, доколко мощни са абе чудя им се с една дума.

# 281
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета тази прахосмукачка еми не върви на килима ми нещо запира Sad(
и после след 1 во зареждане по колко се зарежда
И защо като минат 30-40 секунди се изключва сама при положение ,че съм я зареждала цяла вечер ..... нали 15 мин има живот и ако я върна трябва ли да я изчистя хубаво

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 08:51 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 282
Имате ли представа дали грил тиганът е подходящ за индукционни котлони?

Впечатления от тази маша http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16589 ?

И аз се интересувам.

# 283
  • София

Имате ли представа дали грил тиганът е подходящ за индукционни котлони?

пише си Подходящ за всички видове котлони включително индукционни

# 284
момичета тази прахосмукачка еми не върви на килима ми нещо запира Sad(
и после след 1 во зареждане по колко се зарежда
И защо като минат 30-40 секунди се изключва сама при положение ,че съм я зареждала цяла вечер ..... нали 15 мин има живот и ако я върна трябва ли да я изчистя хубаво

Дори да не е задължително, нали не би върнала в магазина пахосмукачка със събраните от вас боклуци? Аз бих се постарала да изглежда все едно никога не е използвана, в крайна сметка тяхно право си е да я пуснат отново за продажба, ако си е работеща.

Ботушите дали има останали още, или да не се надявам напразно? За Бургас питам, но и другаде да е, сигурно ще могат да доставят.

Общи условия

Активация на акаунт