Лидл ::55::

• 89 395
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • София
      Здравейте, интересувам се дали някъде в София са останали дамски апрески 40 номер. Благодаря предварително за отговора.

# 676
Тази сутрин взех зарядни батерии АА -2 опаковки и ААА-3 опаковки , с играчките на децата , дистанционни, мишки и др. без зарядни батерии не бих се справила. За пръв път взимам от Лидалските , като цена са добре но ще ги тествам тепърва за качество. Купих и универсалното дистанционно, но странно не успявам да вляза в менюто, а малкия не ми дава възможност да изчета спокойно книжката. Ако някой може нека сподели дали е заключено и как се отключва. Направи ми впечатление,че някои артикули бяха в минимални бройки, зарядни имаше само 6 бр. и то при отваряне на магазина.Батериите също бяха минимално количество. Тостери и чопъри колкото искаш. Освен елхите сега са намалили с 12% и уреда за кисело мляко.

# 677
  • София
Ножове си взех само, дано да са читави. Чопъри и чайници - пълно.

# 678
  • София,у дома.
Здравейте!Търся мнения за чопъра,който е пуснат от днес в продажба.Дали си заслужава?
Благодаря за споделените отговори!

# 679
И мен ме интересува чопъра. Дали някой има наблюдения?

# 680
Това с ГМО царевицата е интересен въпрос и аз искам да знам!

# 681
  • София
Единственото, което ме притеснява за чопъра са малкото ватове, но отивам да го купя и ще пиша по-късно.
Някой бързо да каже мнение за шампанското (пенливо вино), пуска ли ли са го преди? Поне на визия ми харесва, то ще е за ММ, аз лично шампанско не пия!

# 682
  • София,у дома.
И мен ме притеснава мощността му.Чопърът,който съм ползвала досега е на с 450  вата мощност,на Мулинекс беше,но се разваля непрекъснато през последните няколко месеца и ще го сменя.И аз отивам да го видя,и ... купя.

# 683
Шампанското е хубаво.
Взех чопърчето, измих го , изчетох книжката, гаранция 3 г.
Ще го пробвам за морков по-късно, но ме притеснява сглобяването,
може би при употреба ще бъде по-лесно напасването .

# 684
  • София,у дома.
Красива Бела,кое те притеснява по точно при сглобяването на чопърчето?Мен никак ме няма по сглобките,и дали няма да е поредната вещ стояща за украса.Но тръгвам и аз на пазар.

# 685
  • София
Шампанското е хубаво.
Взех чопърчето, измих го , изчетох книжката, гаранция 3 г.
Ще го пробвам за морков по-късно, но ме притеснява сглобяването,
може би при употреба ще бъде по-лесно напасването .
Красива Белла, много ти благодаря за бързия отговор за шампанското. Hug Стартирам и аз за чопър - мисля да го тествам на орехите за баклавата - дано няма проблем със сглобяването. Simple Smile

Хареса ми и жарената шунка на Бони, ама ако е в разфасовка само по 1,1кг няма да вземам.

# 686
  • Сливен
Момичета, дали в някой Лидл няма изостанал матрак 140/200 м, че на нац. номер ми казват че е изчерпан.

# 687
Аз го взех преди няколко дни и имаше още един- в лидл в центъра до славейков

# 688
А сешоарче да сте виждали някъде  newsm78

# 689
  • Пловдив
Вчера направих обиколка из Лидл - Пещерско шосе и Лидл - Филипово. Бях се запътила за грил тигана, но нямаше и в двата, а клиентският телефон не работи по празниците. Понапазарувах леко /като за 2-3 тигана  Mr. Green/.  Направи ми впечатление, че този на Филипово е в пъти по-разнообразно зареден и имаше доста неща и от стари промоции. Но грил тиганите явно са били в доста ограничени бройки.
Някой може ли да помогне с наличности, та направо да дам жокер, когато се обадя утре  newsm78

В събота купихме два грил-тигана от Лидл в Тракия. Имаше още три броя, но единият ми се стори надраскан. Надявам се да са има още, защото определено си заслужават. Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт