Лидл ::55::

• 89 421
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
Аз го взех преди няколко дни и имаше още един- в лидл в центъра до славейков

Обадих се и им казах. Отговориха ми че неможе ли да изтеглят последната бройка от магазина. Това за сефте го чувам.

# 691
Чела съм че "виждат" складовата наличност, но не и изкараните в магазина стоки
Понеже той беше в магазина, може би не се нае продаден ли е, не е ли. Може и да го няма вече. В друг магазин нямаше изкарани матраци, но като питах  ми казаха че имат в склада 90/200 само.
Не знам

# 692
  • Разпиляна във въображението
Изпратих ММ в Лидъл-Бургас за машината за кисело мляко. Един служител му казал, че никога не били го получавали. Добре че решили да се разходят в магазина и попаднали точно на нея и ми я взе.

# 693
  • Sofia
В София на Стамболийски дали има останали от комплектите за караоке, или някъде другаде ако сте ги видяли? Нямаме Лидъл наблизо в момента, а много искам да взема един.
Някой да има да сподели впечатления от него?

# 694
А сешоарче да сте виждали някъде  newsm78
И на мен ми трябва,ако намериш....Simple Smile

# 695
  • София,у дома.
Върнах се от пазар.Взех си го и никак не съжалявам.Старото ми уредче ,беше на същия принцип на затваряне,и няма нищо сложно.Не съжалявам за покупката.Много късмет, здраве и успехи на всички ви през Новата 2015 г.,пишещи в темата!

# 696
И аз си взех чопъра да си правя смутита.
Пробвах с портокал - много добре стана.
Пробвах и с ябълка - наситни я на парченца и после добавих малко вода и стана на гладко пюре.
(В книжката пише, че не трябва да се пълни много, по 100-130 гр. продукт да се слага.)
Много лесно се сглобява и се работи с него. Удобен е.
Не е като да миеш 5 части на сокоизтисквачка.
Доволна съм като цяло, но не мога да го сравня с друг чопър.
Не ме притеснява мощността, защото има турбо бутон, който задвижва ножчетата по-бързо.

# 697
Взех дистанционното, по-късно ще го пробвам. Ножовете да страхотни, за сега се справят отлично! Запасих се и с грах Wink.  Някой питаше за уреда за кисело мляко, взех го миналата седмица,  доволна съм.

# 698
Чайника някой пробва ли ?
 Трябва ми нещо подобно и се колебая между него и каната / то и двете заедно са нужни ,ама ...../

# 699
Момичета, дали в някой Лидл няма изостанал матрак 140/200 м, че на нац. номер ми казват че е изчерпан.

Алана, за този със седемте зони ли става въпрос, ако да, в Пазарджик има 3 броя.

Шевни машини също има, струва ми се, че някой питаше.

# 700
Аз купих днес чайник - червен  Crazy Някой назад беше питал от какъв материал е - пише неръждаема стомана Simple Smile Симпатичен е, но нямах време да го пробвам днес. Предполагам до ден-два ще успея и ще пиша, но предполагам,че ще ти е късно, yulmana   bouquet. Между другото, по принцип винаги нашия Лидл е много зареден откъм нови артикули, но този понеделник не беше така, а както винаги отидох рано в 9.00.
Даа, много ми е познато Simple Smile Затова го купих и аз Wink Да свири и напомня за себе си Wink

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 15:18 от L0v3d

# 701
Аз купих днес чайник - червен  Crazy Някой назад беше питал от какъв материал е - пише неръждаема стомана Simple Smile Симпатичен е, но нямах време да го пробвам днес. Предполагам до ден-два ще успея и ще пиша, но предполагам,че ще ти е късно, yulmana   bouquet. Между другото, по принцип винаги нашия Лидл е много зареден откъм нови артикули, но този понеделник не беше така, а както винаги отидох рано в 9.00.
  bouquet  Благодаря   bouquet
  Дано успея да си купя - забравям вода на газта и извира до дъно   Joy  та затова таз свирка е добре  Joy

# 702
  • София
Ех, няма ли да пуснат пак от стенните часовници, които се сверяват с радиосигнал. Имам такъв отпреди 2-3 години и определено е най-добрата и най-интересна покупка от този магазин. Часовникът се самосверява автоматично и цепи секундата. Искам да си купя още един, но все не ги пускат...Sad

# 703
Искам и аз червен свирещ чайник, но малчо е болен и незнам кога ще се замъкна до Лидл...

РРР, я раздуй за тез часовници-как става сверяването? newsm78

# 704
  • София
РРР, я раздуй за тез часовници-как става сверяването? newsm78

Часовникът се сверява автоматично, улавяйки радиосигнал, който се излъчва от Германия (Франкфурт). Иначе този сигнал за точно време се предава от специални кули, които са общо 5 в света, а в Европа са 2 - в Лондон и в Германия.
Толкова е точен, че цепи секундата. Сутрин го сравнявам с точното време по радио "Христо Ботев" и няма разминаване. Батерията му издържА повече от 2 години.
На външен вид е много семпъл и елегантен. Имаше с бял и черен циферблат, моят е с черен. Струваше 22 лв, но си заслужава всяка стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт