Лидл ::55::

• 89 387
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Мда, интересно звучи...ще се оглеждам и аз...

# 706
Понеже се коментираше пилето Дюк споделям:
Докато го мих 5 пъти водата ми беше с оранжев цвят, изпадаха сума ти жълти неща, подобни на сополи  Sick
Самото пиле е доста мазно, под кожата е пълно с някакви яркожълти неща подобни на слуз, което мен лично ме отвари. Макар че го мих над 10 пъти все имах усещането че е недоизмито. Самата кожа е адски дебела и грапава, тук там с перушина по нея. Аз значителна част изхвърлих докато го чистих. Пекох го близо два часа в йенска тенджера и ми се разкашка нацяло.
Обаче това дето изпада при миенето силно ще ме накара да се замисля дали бих си купила пак  Tired

# 707
  • Сливен
Момичета, да се похваля. Говорихме с управителя на тукашния Лидл и той изтегли една бройка от матрака чак от Козлодуй. Евала на човека. Тези от нац. телефон са безполезни изобщо. След празниците обеща да го доставят. Поне направи нещо човека.
А сега за пилето Дюк да споделя. Купих го от Била, но те са все същите. Жълто е да, но ние имаме и домашни такива и чак толкова голяма разлика не открих. И кожата му е като на домашните ни пилета, баща ми предимно с царевица ги храни и той. Пуска си мазнина като домашната, стои доста по жълта. ПОчистих тук там перушина, но чак жълти гадости не видях. А да ви кажа как го сготвих - по рецептата за патица с портокали на Лидл. Чак три портокала не сложих, но два бяха достатъчни. Отначало със сестра ми като го опитахме доста сладнеше, но то беше само в началото. Гостите дори не разбраха че е с ябълки и портокали готвено. Стана супер крехко и ароматно. Племенницата ми която е злояда по принцип, изяде цялата си порцийка и поиска още. ММ викаше  че ще изхабя пилето с тез портокали, а то помен не остана от него, при положение че имаше и доста други неща за хапване.

# 708
  • София
Аз пък да се похваля с ножовете - взех един готварски - универсален и комплекта от две по-малки ножчета. Харесва ми как режат, само дано не са много крехки, та да се счупят. Преди имах от Икеа - уж стабилни, хубави ножове, но на два от най-големите им се отчупиха върховете при рязане. Rolling Eyes  Прочетох, че лидълските не са подходящи за миене в съдомиялна машина.

# 709
 newsm44 купих си червено чайниче и съм много доволна -лекичко и удобно. Взех и комплект от двата ножа . /Имаше останали от предишни промоции ножове пак керамични Ернесто и то на доста по-висока цена и се чудя защо тези са толкова евтини / дано не са по -калпави/.
 Руската салата и снежанката хубави ли са ?

# 710
  • София
И аз от сдобилите се с чопъра, още не съм го тествала, но нещо не ми стана ясно горната част с бутона завинтва ли се към купата преди да се пусне, защото при мен нещо не става?   Embarassed може и аз нещо да не схващам, сега ще чета и книжката, ама да си питам и тука.

yulmana на нас лично нито снежанката нито руската салата ни харесаха. До момента за купена руска салата първенството ми държи все още тази на Била.

# 711
Открих как се влиза в менюто на дистанционното, бутона S се задържа повече от 6-7 секунди и тогава става а не както е по упътване 3 секунди.Като приспя малкия ще настроя и устройствата, часовника и езиците се настройват без проблем дори и без четене на упътване.

# 712
Горната част на чопъра не се завинтва, само се поставя да може да се натиска и леко да пружинира и като се включи в контакта, се притиска с ръка отгоре цветната част и започва да работи. Аз много му се чудих също и без да слагам нищо вътре го пробвах как работи.

# 713
  • София
Да, и аз току що пробвах и схванах как става   Embarassed

# 714
  • София
Аз взех чопъра и го пробвах. Много съм доволна.

# 715
  • Пловдив
Вчера направих обиколка из Лидл - Пещерско шосе и Лидл - Филипово. Бях се запътила за грил тигана, но нямаше и в двата, а клиентският телефон не работи по празниците. Понапазарувах леко /като за 2-3 тигана  Mr. Green/.  Направи ми впечатление, че този на Филипово е в пъти по-разнообразно зареден и имаше доста неща и от стари промоции. Но грил тиганите явно са били в доста ограничени бройки.
Някой може ли да помогне с наличности, та направо да дам жокер, когато се обадя утре  newsm78

В събота купихме два грил-тигана от Лидл в Тракия. Имаше още три броя, но единият ми се стори надраскан. Надявам се да са има още, защото определено си заслужават. Весели празници!
Много ти благодаря, както и на всички останали момичета за информацията. Беше ми от огромна полза.   bouquet
Днес успях да се свържа с една девойка на клиентския номер. Не ме изслушваше дори и само повтаряше: "Да, но няма да можем да ви го доставим...". Първо ми обясни, че ако в някой магазин в Пловдив има тиган - няма да ми го доставят /докато служителите в двата магазина ми казаха да не обикаляме да търсим, а просто да се обадим/. После с удоволствие ми каза, че е изчерпан и няма нито една бройка в цялата страна. Аз нали бях подготвена с жокер, обясних, че имам информация за много бройки в студентски град. С голямо НЕудоволствие провери и пак ми пусна плочата - "Да, но не можем да ви го доставим, защото са САМО 7 бройки и не можем да изтегляме последни бройки  Rolling Eyes
Е, тук вече ме ядоса  Stop Спретнах едно писъмце с подробно обяснение на сайта на Лидл и след няма и 1 час се свързаха с мен и любезно ми обясниха, че до 7 дни ще ми бъден доставен тигана в посочения магазин и ще ме уведомят, когато е там.
Е, благодаря на мамите във форума  Hug Най-добре пишете, ако попаднете като мен на мързелива служителка /за мен няма друго обяснение  Twisted Evil/ или пък в лошо настроение. Политиката на магазина е да остави клиентите доволни и да ги улесни, а не да ги затруднява максимално  Hug

# 716
Гледах ги тези пилета Дюк, които тук се обсъждат, но още не съм се наканила да взема по простата причина, че приличат на селски и не знам как да сваря такова пиле. Селски съм варила в тенджера под налягане, а тези, които купувам от магазина - в обикновена.
Та въпросът ми е ,  по-бавно ли се варят?
Благодаря предварително!

# 717
Дано ММ да е успял да вземе от зарядните батерии, че много се ползват в къщи. Почнах сериозно да се замислям за уреда за кисело мляко и май ще взема и аз един. А така ме подмамвате и с чопъра..... аз имам един на 4 г и вече са се затъпили ножовете и къпата е износена, но ММ ще ме изгони вече Simple Smile))

# 718
  • София
Гледах ги тези пилета Дюк, които тук се обсъждат, но още не съм се наканила да взема по простата причина, че приличат на селски и не знам как да сваря такова пиле. Селски съм варила в тенджера под налягане, а тези, които купувам от магазина - в обикновена.
Та въпросът ми е ,  по-бавно ли се варят?
Благодаря предварително!

Никакъв проблем не съм имала със сваряването на дюк. Не съм забелязала да се варят кой знае колко по-бавно от градус например (въпреки, че аз като цяло  предпочитам и взимам пилешки части, не цели птици, но то и при тях щеше да си проличи, ако оставаше жилаво или изискваше повече време)

# 719
newsm44 купих си червено чайниче и съм много доволна -лекичко и удобно. Взех и комплект от двата ножа . /Имаше останали от предишни промоции ножове пак керамични Ернесто и то на доста по-висока цена и се чудя защо тези са толкова евтини / дано не са по -калпави/.
 Руската салата и снежанката хубави ли са ?
Да, харесваме ги.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт