Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да третирам паркет след циклене - с OSMO или Matlaq?
Подходяща ли е техниката за боядисване с една ръка в бял цвят Osmo и безцветен цвят Osmo за боядисване на кухненски шкафове?
Как да направя паркета да изглежда като цвят на орех?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да третирам паркет след циклене - с OSMO или Matlaq?
-
Подходяща ли е техниката за боядисване с една ръка в бял цвят Osmo и безцветен цвят Osmo за боядисване на кухненски шкафове?
-
Как да направя паркета да изглежда като цвят на орех?
-
Как да третирам врати от ПДЧ?
-
Как да подготвя хидрофобен шперплат за подова настилка?

С боя ще се справя много по успешно, миналото лято доста стари шкафове боядисах но бяха масив лакиран. Това сега е ПДЧ аз ви бях питала и преди, но сега вече е на дневен ред. Това според вас ламинирано ли е, фолирано ли е или някакво ПВЦ покритие върху ПДЧ???
и чак после разбрах каква била работата, но махане няма....Та си сложих отгоре боята и така......А леглото поради липса на грунд направо намазах с боя. Четох, че някои и така правели. Ама започна да се люпи долу до земята. А и едно столче боядисвах. То си беше бяло, но го правих още по-бяло
И аз лепих с водната техника, но честно казано това повече ме затрудни (не съм свикнала).