Отговори
# 210
  • София
Рени, Hugда ти е жива и здрава хубавата сладурка Hug Grinning Hug!
Зиз, Hugпредварително честитя дипломирането на Тери,че после незнам кога ще се появя Wink!Да ви е здрава,успешна и много да се гордеете с нея  Hug Hug Hug!
Тери, Hugчестито дипломиране Heart Eyes!Желая ти на добър час и да си намериш работа,която ти харесва и е добре платена Hug.
Гале, Hug,Мимчо, Hug,Лелче, Hug,Релаксче, Hug,Верче, Hug,Биби, Hugха здравейте Grinning.

# 211
Булка,дъжд вали  ooooh! Мам,честито дипломиране на Систъра ...много успехи и желая занапред  Hug

# 212
  • в подножието на планината

ЗдравейтИИИИ! Hug

Децата заспаха и си викам да ви понагледам... Laughing

Клоди, Hug Heart Eyes честит имен ден на дъщеричката ти! Да е здрава, щастлива и много обичана! Heart Eyes

Тери, Hug Heart Eyes честито дипломиране! Желая ти много успехи занапред в професията, която си си избрала! Heart Eyes

Зиз, Hug Heart Eyes и на теб да ти е честито дипломирането на дъщеричката! Да ви е здрава и да имате още много поводи да се гордеете с нея! Heart Eyes

И да подчертая, че нема мучим, ама пак не се знае какво ще ми хрумне...все пак съм от Диспансера... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
Линче, Hug Heart Eyes Миче, Hug Heart Eyes коледната ни окраса на градъ

# 214
Булка,да ти е жива и здрава щерката много сбъднати мечти и желая  Hug

# 215
Релаксита Hug Heart Eyes много убаво са ви украсили Party

# 216
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте мили мои ненагледни  Hug Hug Hug Hug Hug

Ренку, честит празник на твоето момиченце  Heart Eyes Hug
Да ти е здрава и все така послушна
Маман  Heart Eyes Hug и на систъра честито дипломиране  успешна реализация и много предложения за работа да има

# 217

Битер зъбна протеза ooooh! Извън пътя вечИ...отврат просто smile3555
Имам чувството че му се повдига или му се ходи до тоалетната Sick
ох , Чачо ох  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! с тази протеза   така е  на Ча му се драифа от бозътъ ПО   и  няма как да го скрие на снимките та и в сцените  Sick ooooh!   оризили се  и то за сериал  който не си заслужава гледането ! Ирче  Hug   Мерси за снимките от Бургас    Heart Eyes

# 218
Рену честит празник на щерката   bouquet

За Тиранина няма да ми казваш  Naughty тоя път нека са ми изненада сериите  Crazy 

# 219
Рену честит празник на щерката   bouquet

За Тиранина няма да ми казваш  Naughty тоя път нека са ми изненада сериите  Crazy 
Че аз не съм тръгнала ма Mr. Green

Благодаря ви Hug Hug Hug Hug Hug

# 220
  Киво рядко  ходи на партита  този път  Ча е пропуснал   партито  Mr. Green а оная от снимките на фотосесията моделката   харесала снимки в нета на Чаатай       тази нема  да ми аресва мойто  #2gunfire  и устището и е    Sick

# 221
  честит имен ден на всички празнуващи

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:44 от femmi2

# 222
Рени Честит Рожден Ден на дъщеричката ти!Пожелавам ти да ти е жива и здрава и много обичана от цялото семейство. Hug newsm51 newsm59 newsm59 newsm59

# 223
Рени Честит Рожден Ден на дъщеричката ти!Пожелавам ти да ти е жива и здрава и много обичана от цялото семейство. Hug newsm51 newsm59 newsm59 newsm59
Благодаря Hug ИД Peace Hug

# 224
Систър мъжо ти бил казал че е гейдуна  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт