Отговори
# 240
Даже с дублаж си го намерих  Party да се приспивам с него Mr. Green

# 241
Я ги гледай ти  Crossing Arms

# 242
# 243
Альоооооо
Да ви преслушам дали шавате  Hug Hug Hug Hug

# 244
Альоооооо
Да ви преслушам дали шавате  Hug Hug Hug Hug
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 245
 гледам го в бокса   и дублажа е добър    Peace Освалдо    е напрайл  секси плочки  Crazy Даниела Ромо не играеше ли с Уилям в Бурята ?

# 246
гледам го в бокса   и дублажа е добър    Peace Освалдо    е напрайл  секси плочки  Crazy Даниела Ромо не играеше ли с Уилям в Бурята ?
мда  Naughty

# 247
  • Варненска клюкарка

Сюжета би трябвало да е много хубав, защото е римейк на един от най-хубавите и обсъждани мексикански  сериали Peace Привилегио де амар- Право на любов... Може да го помните, преди години го излъчваха по М сат

ето я предишната двойка по тази история

Аз пък няма да си развалям хубавите впечатления с актьорските умения на мистър мусколо волния Уилчо Crazy

Ренко, честит имен ден на дъщеричката ти, да е жива и здрава Hug

# 248
# 249
# 250
  • София
Линко spoko от кросотътъ на Ча ше да те боли тиквоча :mrgreen:

Вери  Уилям   не е с кичури  на рекламата    по диема фемили  е сериала  от 17 декември    следобяд   14  часа май   той се е разделил с Елизабет   Гутиерес  
Е ти навреме каза Mr. Green
Ъхъ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Инс, Hug,Бел, Hug

# 251
Лин  Hug Бела  Hug Милено  Hug ко ме гърмиш ма  Mr. Green

# 252
Сега па да не се юрнете всички да ми гледате мистър Мускула както казва Белчето Joy

# 253
 Бел Hug   право на любов познат ми е сериала и  актьорите  не се сещам за имената    в триумфа     свещеника преспа с Виктория  и я изостави   тва не е ли грях  Mr. Green     но защо героинята на Виктория руфо и  героя на  Освалдо Риос  са същите имена  ауууууууу  гледам Освалдо в фитнеса  Crazy

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:36 от femmi2

# 254
Сега па да не се юрнете всички да ми гледате мистър Мускула както казва Белчето Joy
аз са юрнах вече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт