"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 780
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 065

Ми що да не вдигне,ако звъни колежката на жена му-няма лошо...пък то отсреща мъжки глас обяснява,че сигурно е сбъркал номера Grinning кофти си е...

# 1 066

Аз пък ще ти кажа, че не ти вярвам. Ти лъжеш постоян....

Peace Изобщо не приемам думите и за чиста монета , тук във форумното пространство почти всички се"изхвърлят" , че са голямата работа.5-6 ги въртяла , някой си я пипал за косата в кино салона , ми ТОЗ просТ съпруг де е спал бе , моя на секундата ще види , че някой ме докосва и ще му отнесе тиквата(моя малко не го слуша главата първо бие после пита)трябва да имаш голяма шматка за мъж , дето да не забележи подобни неща.явно за това си търсиш други , защото твоя е някой скучен чичка.ми просто го зарежи бе , ама не ти стиска нали.той живота не е само секс и любовници , сам човек по-трудно се оправя.иии не ми обяснявам колко не си зависима от него и тем подобни , щото имам много приятелки дето имат пари"уж" да си издържат децата отделно от мъжа , ама дремят като клочки щото  ги е шубе.

Всъщност няма смисъл да се налива мозък на подобен род индивиди от женски пол -кон с капаци бе.

# 1 067
От десет кладенеца вода се носи и пак не схващам целта на занятието, освен да си начешеш егото с цената на разбити съдби, включително и на твоето собствено дете, родено от такава връзка. Да приключваме този панаир, а?

И аз си мисля, че някои истории са плод на развинтена фантазия. Peace пипали ги по косата в киното-детска градина "Детелина"! Stop

# 1 068
От десет кладенеца вода се носи и пак не схващам целта на занятието, освен да си начешеш егото с цената на разбити съдби, включително и на твоето собствено дете, родено от такава връзка. Да приключваме този панаир, а?

То панаира е пълен ми...въпроса е къде е Чери?или я хвана и нея шубето , пуска бомбата и бяга , поне да влезе да си спаси малко останалата репутация тук , защото съм сигурна , че са много ССФ не бяха я виждали в тази и светлина и останаха като гръмнато(вкл. и аз)

# 1 069
Аз си мисля че се хихикаха кви сме лапни шарани.

# 1 070
Е, стига де, оставете жената, може да е с любовника. Я си пребройте мъжете, някой да липсва?  newsm48

# 1 071
Аз си мисля че се хихикаха кви сме лапни шарани.

Темата да е пързалка  Thinking не мисля , от скоро забелязвам Чери из СО и явно  си има проблеми жената , но поне да влезе да каже две приказки , все пак няма да я изядем(може би  Mr. Green)

# 1 072
Къде написах, че ги въртя 5-6? Цитирай ме, моля.
То на всички е ясно, че нещо ми липсва, не го отричам.

На тези от вас, които се чувстват напълно емоционално задоволени в брака ви завиждам, ама останалите фалшивки ги съжалявам, това за край от мен.

# 1 073
Е, стига де, оставете жената, може да е с любовника. Я си пребройте мъжете, някой да липсва?  newsm48

Соте , нещо не съм го чела Joy
Ева , говоря образно 5-6 , беше споменала няколко , просто метафорично писах 5-6 Whistling Whistling ooooh! не се чувствам емоционално задоволена , ама това не значи , че си събувам гащите на всеки дето ми намигне.и аз като повечето жени съм имала предложения за само секс без обвързване , ще останел в тайна и тем подобни , но не мисля , че ще ми даде нещо кой знае колко по-различно от мъжа ми,кво го издигате в култ тоз секс.емоции си набавям със срещи с приятелки , лафчета с колежки , понякога флиртувам с клиенти , после като се прибера вкъщи съм с чиста пред себе си това е най-важното.

# 1 074
аз любовник нямам, мъжът ми любовница твърди че няма - аз не го следя, обаче в тая тема не можах да разбера защо така нападате любовниците. имам приятелки с любовници и ако не са те да ме развеселят с техния живот просто ще умра от скука понякога. на мен лично подобни разкази и хвалби ми действат доста зареждащо и искрено се забавлявам - защото са хора които познавам. е аз го гледам само от към веселата страна - не задълбавам как се чувства мамения - то за да е мамен значи има някакви си там недостатъци. та по темата - стига да не страдат децата на единия от двамата - няма лошо в дъха на череши или там как поетично го изобразява авторката. е ако вече се стигне до разни там чувства, разваляне на семейства и изоставяне на деца става неприятно - ама вие сега някои си изживял емоция и дай да я изкараме най-долна курва - недейте така в 21 - ви век живеем, не във Виктрианската епоха.

# 1 075
Ами освен ти пожелаем да ти се случи подобно нещо и ние ще си организираме клуб за забавление и ще размишяваме, аджеба какви са ти недостатъците. Такъв смях и забавление ще пада. Не сме викторианската ера, ще ви замоля... Ох, чак отсега почва да ме напушва смях...

Ама как да не страдат децата, че те отгорена всичкото раждат и свои със ясното съзнание, че любовникът им никога няма да бъде баща на това дете? То какво е виновно? Или децата от брака му? Само това искам да знам, за тях се разбра, че трябва да си изживеят емоциите и. Ат нужда да ги галят по главата.  На този свят само те имат емоции, при всичи други са ампутирани. Децата, те са от желязо.

# 1 076
christina1980, нормално е хората да са зле настроени с/у тези, които лъжат, независимо за какво.
Аз в един триъгълник вина смятам, че има единствено този от двойката, другите страни, които го теглят са в правото си - всеки си гледа неговия интерес  Laughing

...то за да е мамен значи има някакви си там недостатъци...

Не е задължително.
Пък и всеки има своите недостатъци. Като не ги устройва партноьра, да си каже и да се реши какво да се прави. Те проблемите не се решават като се намесва трети човек, напротив, задълбават се.

Той за риба ходеше. Все се чудех кой се е сетил за странни комбинации, подобни на тази, нооо нещата вече ми се избистрят  hahaha

# 1 077
винаги ме впечатлява тук колко са чувствителни жените, а дали в реалността е така. аз недостатъци имам много, но мъжът ми казва, че няма да си хване любовница,защото няма пари да я поддържа. ние вече сме на възраст, на която няма много много чувства.

# 1 078
Защо не се разделите?

# 1 079
винаги ме впечатлява тук колко са чувствителни жените, а дали в реалността е така. аз недостатъци имам много, но мъжът ми казва, че няма да си хване любовница,защото няма пари да я поддържа. ние вече сме на възраст, на която няма много много чувства.

Всеки си има недостатъци. Но ако са такива, които да не мога да понасям, ще се разделя с него, няма да притичвам по чуждите къщи и после да се връщам пи човек, който ме дразни.
За другото - възрастта няма значение, всичко зависи от двойката - ако не поддържа нещата, а се носи по течението, и на малка възраст може да изчезнат чувствата.

Общи условия

Активация на акаунт