Ми що да не вдигне,ако звъни колежката на жена му-няма лошо...пък то отсреща мъжки глас обяснява,че сигурно е сбъркал номера
кофти си е...
Изобщо не приемам думите и за чиста монета , тук във форумното пространство почти всички се"изхвърлят" , че са голямата работа.5-6 ги въртяла , някой си я пипал за косата в кино салона , ми ТОЗ просТ съпруг де е спал бе , моя на секундата ще види , че някой ме докосва и ще му отнесе тиквата(моя малко не го слуша главата първо бие после пита)трябва да имаш голяма шматка за мъж , дето да не забележи подобни неща.явно за това си търсиш други , защото твоя е някой скучен чичка.ми просто го зарежи бе , ама не ти стиска нали.той живота не е само секс и любовници , сам човек по-трудно се оправя.иии не ми обяснявам колко не си зависима от него и тем подобни , щото имам много приятелки дето имат пари"уж" да си издържат децата отделно от мъжа , ама дремят като клочки щото ги е шубе.
пипали ги по косата в киното-детска градина "Детелина"!
не мисля , от скоро забелязвам Чери из СО и явно си има проблеми жената , но поне да влезе да каже две приказки , все пак няма да я изядем(може би 

не се чувствам емоционално задоволена , ама това не значи , че си събувам гащите на всеки дето ми намигне.и аз като повечето жени съм имала предложения за само секс без обвързване , ще останел в тайна и тем подобни , но не мисля , че ще ми даде нещо кой знае колко по-различно от мъжа ми,кво го издигате в култ тоз секс.емоции си набавям със срещи с приятелки , лафчета с колежки , понякога флиртувам с клиенти , после като се прибера вкъщи съм с чиста пред себе си това е най-важното.
...
Препоръчани теми