"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 463
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 120
А, не ги знам как стават нещата... Клюкарка, вестоностник, форум, блог, държавен вестник

# 121
  • Tам през Атлантическия океан
то чувството наистина е такова,каквото го описва Чери
аз незная защо й завидяхте за него Peace
такова е защото това са крадени мигове , ако връзката стане официална почти винаги нещата се разсъхват
аз й пожелавам от сърце да изживее всичко от тази връзка,без да бъде наранена Peace
Тя със сигурност може да излезне без да се нарани  Wink
но пък ще има други наранени  Mr. Green Ко пък толкоз  Whistling

# 122
И тичахте. Един от друг, един към друг...
Нека има движение! Crazy
Ама и ти си една..... ooooh! smile3516
Каква? Кучка, свекърва, зла вещица?
..............................

И трите! Twisted Evil

Аз не, че съм много запозната с творчеството на Черито, ама имам представата за нея като за нещо мрънкащо непрекъснато и за всичко, че не е достатъчно качествено за персоната и, като не си обяснявам що дири по тези ширини тогава, но това е просто риторична вметка. А преди време когато съзрях черешовите и аватари, не пишеше ли така щастливо, пламенно и възторжено и за семейния си живот, и благоверния ѝ тогава съпруг? Светнете невежата, плийз, да не очерням черешката ѝ така, без да е вярно!

# 123
такова е защото това са крадени мигове , ако връзката стане официална почти винаги нещата се разсъхват
аз й пожелавам от сърце да изживее всичко от тази връзка,без да бъде наранена Peace

Защо, ако някой не се съгласи с възвишеността на нещо, директно бива запратен в графата завиждаща, скучаеща домакиня?

И защо, ако си минал от някъде и си тъпкал тръните с боси крака, биваш обвинен в завист, ако си позволиш да предупредиш някой, тръгнал по същия път, че там, където отива, много боде?

И не на последно място защо, когато някой ти описва какво вижда през розовите си очила, да нямаш право да се подсмихнеш?

Повярвай, грам не и завиждам. Знам какви са чувствата. И в началото, и в средата, и в края. И последното, което би ми хрумнало, е да завиждам.

# 124
Защо , на авторката и е нужна тази тема ,  Rolling Eyes

Според мен е замислена като някакъв вид подигрвка. Ще си покаже..

# 125

smile3521

# 126
Защо , на авторката и е нужна тази тема ,  Rolling Eyes

Според мен е замислена като някакъв вид подигрвка. Ще си покаже..

Подигравка с кого....
Скучаещите домакини? Simple Smile
Тъкмо няма да дават пари за розови романи. Simple Smile
Ей на....любов,  трепети...силни мъже... Laughing

# 127
Вече за никого не ми е жал. Да се оправят. Сапунка!

# 128
на мен ако ми се случи да хвана мъжа си в изневяра, преди да се появи желанието ми да оскубя Twisted Evil любовницата, ще се запитам къде е пробойната в нашето семейство. все пак  такава връзка е двустранна, не ми се вярва другата да го е дърпала за косата и силом да го е навряла в леглото си. все той ще да е бил доброволно съгласен с това, дори в повечето случаи е и инициаторът. ако толкова пък не могат двамата един без друг - прибирам му парите и и го завещавам  Hug.

очеизвадно е, че щом изневерява той, на съпругата и е светнало, че тя не  е неговата голяма любов и със сигурност смисъл от това да хукне да си купува  нови гащи няма /в такива връзки водещите са емоциите - нещо ново, забранено и т.н, а не, че задникът на любовницата е по-хубав/. наистина не разбирам жените, и от двете страни на мъжа които правят изцепки, нещата бързо могат да се разрешат практично - парите, издръжка, апартаментът или каквото има там остава на съпругата, а с любовницата да си градят новото бъдеще на чисто.

# 129
на мен ако ми се случи да хвана мъжа си в изневяра, преди да се появи желанието ми да оскубя Twisted Evil любовницата, ще се запитам къде е пробойната в нашето семейство. все пак  такава връзка е двустранна, не ми се вярва другата да го е дърпала за косата и силом да го е навряла в леглото си. все той ще да е бил доброволно съгласен с това, дори в повечето случаи е и инициаторът. ако толкова пък не могат двамата един без друг - прибирам му парите и и го завещавам  Hug.

очеизвадно е, че щом изневерява той, на съпругата и е светнало, че тя не  е неговата голяма любов и със сигурност смисъл от това да хукне да си купува  нови гащи няма /в такива връзки водещите са емоциите - нещо ново, забранено и т.н, а не, че задникът на любовницата е по-хубав/. наистина не разбирам жените, и от двете страни на мъжа които правят изцепки, нещата бързо могат да се разрешат практично - парите, издръжка, апартаментът или каквото има там остава на съпругата, а с любовницата да си градят новото бъдеще на чисто.

Казват, че всеки знаел, че някога ще умре. Обаче си живеел спокойно. Защото някога е като никога. Обаче, кажи му: "утре"....

Та и ти така. Ако някога ми се случи...аз така и така. Но всъщност изобщо не можеш да си представиш какво е. Нито едното, нито другото. То не се описва. И никой не реагира на това така, както си е мислил, че ще реагира. Като те залее обидата, чувствато на унижение, усещането че си предадена. Ако не дай боже ти се падне и някоя по-селска пръчка отсреща, която да ти обясни ти колко си смотана, а тя колко е готина....Сигурна съм, че първо ще седнеш и трезво ще потърсиш пробойната в брака си. После кротко ще си разпишете едно споразумение и ще се разделите щастливо. Може би и с бебето ще им помагаш?

# 130
Чери, ти си сериен емоцио-наркоман, осъзнат, търсеща и влизаща умишлено в такива връзки/изживявания; как се нарича това? предполагам си се консултирала и знаеш;

на мен вишни ми харесват повече от череши, но и черешите са ми любими.

Темата може да е нещо като групова терапия.

# 131
Темата е с дъх на винарки. Peace

# 132
Темата е с дъх на винарки. Peace

Не забравяйте, че и за най - хубавите череши настъпва момент, когато им минава сезона и преди да се спаружат отиват в кацата за джибри. Така, че е съвсем резонно. Сега обсъждаме периода на хубавите, свежи все още плодове. Може и кайсии.

# 133
[

Казват, че всеки знаел, че някога ще умре. Обаче си живеел спокойно. Защото някога е като никога. Обаче, кажи му: "утре"....

Та и ти така. Ако някога ми се случи...аз така и така. Но всъщност изобщо не можеш да си представиш какво е. Нито едното, нито другото.....

права си, не мога да си го представя  Peace
обаче вината, че си предадена не е само на по-селската пръчка /така не бих нарекла никоя жена Peace/, а и на твоя законен съпруг. ако имате пробойна в брака е било въпрос единствено на време да се случи, просто тя се е оказала на точното място и го е играла катализатора.

# 134
Стига бе, убихте и романтика, и страст, и всичко...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт