"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 626
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 365
Всеки родител си има мястото. Дори и той да е пройдоха и лош, пак е пример. Детето ще порасне и ще знае какъв да не бъде. Защото ще знае какво ще причини, ако бъде такъв.

Точно така, стига да не заема страната на системно изневеряващия. Имах едно гадже, което с възхищение разказваше за изневерите на баща си и не намираше нищо нередно баща му да кръшка със секретарките си, а на приемите да настанява жена си и любовницата на една маса. Сигурна съм, че в днешни дни е същият съпруг за жена си, какъвто е баща му за майка му - със сигурност семейството му е материално обезпечено, детето ходи на най-скъпите курсове и забавачки, жената разполага с копие от кредитната му карта, но за сметка на това той си хойка без да чувства угризения, защото големите мъже така правят.
Иначе познавам мъже, които израснаха с баща-кръшкач, а сега са отговорни татковци и съпрузи, които се гнусят безкрайно от изневярата и не обръщат никакво внимание на парцалите, които се опитват да се отъркат в панталоните им. Техните бащи пък са презряни 60+ годишни нещастници, които нямат нито семейство, нито любовници, щото вече не са за любене, и ще си заминат от този свят в самота, без никой да се интересува от тях.

# 1 366
  • Ямбол
... Закостенялост и мирис на вековна мухъл.
Мирисът е друг, особено в началото както тръгна - на мръсни гащи.

# 1 367
Сериозно ли е закостеняло схващането, че двойката трябва да е двойка...
А ако моралистите са станали такива след като са преминали през подобна драма? Тогава какво. ..

# 1 368
+1
Към моралостките от темата: Толкова сте сигурни, че няма да ви се случи, че просто не е за вярване. Такава сигурност! Според моите наблюдения когато някой е толкова категоричен и сигурен, много скоро   собствения му живот го опровергава . Много пошла стана темата. Закостенялост и мирис на вековна мухъл.

Много си права. Пошла тема стана. Оказа се, че неща като морал, уважение, пазене на достойнството на човека до теб са мухлясали понятия.
А изневярата и раждането на деца от женени мъже са с опияняващ дъх на цъфнали череши.

# 1 369
  • Пловдив
Към моралостките от темата: Толкова сте сигурни, че няма да ви се случи, че просто не е за вярване. Такава сигурност! Според моите наблюдения когато някой е толкова категоричен и сигурен, много скоро   собствения му живот го опровергава . Много пошла стана темата. Закостенялост и мирис на вековна мухъл.
Да, мога да гарантирам, че аз няма да направя подобно нещо. Пък нека да съм скучна, мухлясала моралистка.

# 1 370
Хайде дами, любовници на женени мъже... давайте да обсъдим що е то връзка с женен мъж и се пригответе да ви глозгат и ръфат моралистките!

Иска ми се темата да е готина, положителна, да няма драпане, хапане, каране... Част от антуража е приканен да се държи прилично, за да не ни заключат, а ще бъде интересно... сигурна съм Heart Eyes...

А ти за какво се бориш? Да ти кажем колко е готино да си любовница? Май и ти не си много сигурна, че е така.

# 1 371
Сериозно ли е закостеняло схващането, че двойката трябва да е двойка...
А ако моралистите са станали такива след като са преминали през подобна драма? Тогава какво. ..

Тогава явно са тъпи, че не им е просветнало. Виж на Чери как и е дошло прозрението. Нейната история по спомени беше такава. Бившия (бащата на детето) и е хукнал при друга и сега тя се смята за опростена да разваля семейства до края на живота си. Предай нататък, но в малко по-друг вариант.

# 1 372
Аз пак да питам, ок, моралът нека да е мухлясало понятие, а нещо лично достойнство, себеуважение...? Или тц?

# 1 373
  • Ямбол
... лично достойнство, себеуважение...? Или тц?
Липсват и после ще се надяват децата им да ги уважават....

# 1 374
Понеже намесихте и детето, а ви предупредих да не го правите още преди доста страници, ще бъда адски безпардонна и нагла Peace
за финансовия мотив, който някой спомена е смешно- с 120лв издръжка ако се гледа дете и ако това е финансов мотив,ок, нека да е
понеже много наблегнаха някои на това,че детето ще се срамува от мен и т.н искам да попитам всички,които са си затворили очите за изневяра- по-щастливо ли е детето им,когато родителите играят цирк? Не мисля. Такъв фалш е всичко в днешно време, че е рядкост семейство,в което поне единият не изневерява. Шапка свалям единствено на жени като Бижу, защото всяка жена трябва да знае как да задържи един мъж цял живот до себе си, и това далеч не се постига с козметика и лакове, а с характер,но не като на повечето от вас
Крякате като махленски кокошки, нищо друго не постигнахте
Вместо да висите във форумите, прегърнете мъжете си, и си помислете къде бъркате Peace

# 1 375
Такъв фалш е всичко в днешно време, че е рядкост семейство,в което поне единият не изневерява.

Утешавай се с тая мисъл, да.

# 1 376
а с характер,но не като на повечето от вас
Крякате като махленски кокошки, нищо друго не постигнахте
Вместо да висите във форумите, прегърнете мъжете си, и си помислете къде бъркате Peace

Ако едно стана ясно, то е че и с характер като твоя не става. И някак е странно да даваш съвети на съпруги как да запазят мъжете си, след като преди няколко страници ги насъскваше да душат като кучета около него и да опънат каиша, че иначе сами си просят изневерите.

Да изневери може всяка тъпа кокошка. Да прости изневяра, може само много силна жена. Аз например не съм такава и си го признавам. Багажа и да се оправя.

Единствено не разбирам жените, които не прощават, но си го прибират, но това е съвсем отделна тема.

# 1 377
Такъв фалш е всичко в днешно време, че е рядкост семейство,в което поне единият не изневерява.

Утешавай се с тая мисъл, да.
+1.

# 1 378
Що да са рядкост семействата в които не се изневерява?Около мен няма такива. ooooh!Може би сме заблудени патки,които не следят мъжете си когато те/мъжете/кажат,че отиват на работа вечер.

# 1 379
Ама и вие прекалихте.  Rolling Eyes Нахвърлихте й се все едно е родила от вашите съпрузи. Не оправдавам някогашните й постъпки ни най-малко, но след като е минало, препатила е, взела си е поука - какво повече? Тя самата призна неколкократно, че съжалява за много неща. Оттук нататък да се хвърли през прозореца ли?

Аз намирам за ужасно нагло да обиждате детето й и начина, по който го гледа. Даже не нагло, ами... не знам какво. Не отива на майки да говорят така.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт