"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 735
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Другата България
 married luvbed coolcool

# 1 441
  • Ямбол
И какво стана сега, дадохте медали на любовниците, не давате да ги мерим с камъни, само да сме толерантни, понеже са майки героини, нахокахте ни, че понеже някоя анонимна вероятно не е безгрешна, си мисли, че и другите мислят като нея и аху иху и сега тихУ.

# 1 442
  • Другата България
 newsm78 Ти разпозна ли се?
Нямах предвид теб, дори написах, че по принцип говоря, но щом казваш....

Защо тихо, дискусията продължава предполагам, аз само казах какво мисля, или щом не е в тон с общото хулене на една определена потребителка се превръща в
дадохте медали на любовниците, не давате да ги мерим с камъни, само да сме толерантни, понеже са майки героини, нахокахте ни, че понеже някоя анонимна вероятно не е безгрешна, си мисли, че и другите мислят като нея
Никого не оправдавам, и никого не съдя.
Не знам животът какво ще ми поднесе на мен утре, за да го правя.
Както и не мога да се заричам какво бих или не бих направила.

# 1 443
  • Ямбол
Никой никакъв медал на никого не е давал!
Просто установихме, за пореден път, че си проста. Hug
Няма смисъл да показваш колко си велика, като го повтаряш сто пъти. Разбрах вече какво мислиш за мен. Аз не мисля същото за теб, но и не само затова няма да вляза в тона ти.
Аз говоря за другите, които излизат светици, понеже не трябва да бъдем откровени, когато изразяваме отрицателното си отношение към такива. Наричат ни моралистки, като влагат обидна нотка в тази дума. Все едно да имаш морал и да показваш неприязън към неморалния е грешно.

# 1 444
И аз като студентка съм ходила с женен, че жена му беше и бременна,
от темата ми стана ясно, че е имало много други като мен.
Оттогава никога повече не ми се е случвало, няма и да ми се случи.
Чужди мъже не барам, моя ми стига и си го обичам, все още.

# 1 445
Четох темата два дни,чудих се дали да пиша.
Противник съм на извънбрачните връзки ,но да се кълна ,че на мен или в моето семейство това няма как да се случи не мога
Преди около3-4 години две мои колежки влязоха в подобен спор
Едната около 50 г с бих казала странни разбирания,според която жената е виновна за всичко,другата млада необвързана/сега вече семейна/
Та спора между двете беше ако младо необвързано момиче ,без ангажименти и отговорности влезе във връзка с женен мъж с деца ,жена и отговорности към семейство,кой от двамата е по виновен
Той- женения или тя -любовницата
Може и да ме нападнете но аз казах ,че за мен по виновен е той,докато тя е по потърпевша,защото той няма да и предложи нищо и ако тя все пак се влюби единственото което ще и остане е болка  и страдание

Не защитавам в никакъв случай любовниците,но не са само те виновни
Четох историята на Камъчка
Не виждам нито да се хвали нито да парадира с това.В случая на нея най не и е лесно ,особено след като детенцето има и здравословен проблем.Тя е тази която ще бъде сама ,ще трябва да се справя сама ,да отговаря на неудобните въпроси и да се усмихва на това дете когато може и да и се плаче
Така че наистина е лесно да хвърлим камъни,но трябва добре да помислим дали  имаме право на това

# 1 446
Младите момичета без опит са наивни и е лесно да ги омая някой чичка с пари и известен чар.
Така че младите не ги осъждам, в тия случаи вината им е спорна.
Обаче обиграните к...ви, които се свалят с женени мъже, не правят ли за бой, ми кажете?

# 1 447
Младите момичета без опит са наивни и е лесно да ги омая някой чичка с пари и известен чар.
Така че младите не ги осъждам, в тия случаи вината им е спорна.
Обаче обиграните к...ви, които се свалят с женени мъже, не правят ли за бой, ми кажете?

Обиграните к.....ви го правят с женени к.....ри
Той женения също не е ангелче невинно ,щом вместо да си гледа семейството е тръгнал по к....ви

# 1 448
взеха я камъчка за боксова круша и си изляха гнева и разочарованието от собствените си мъже/бащи или там, каквито са им.
други пък да блеснат с морал и колко са най-най -праведни и как никога, ама никога не биха стъпили накриво  Wink. и обидите за нищо ги нямахте - то к***и ли бяха, че и без цензура  Sick
ама и камъчка си е виновна, на всаеки се връзваше и даваше материал да я замерят.

ако един мъж пусне тема в мъжки форум и напише, че има любовница , дете и т.н ще срещне само разбиране и подкрепа и един няма да го заплюе, а ние тук се кълвем една друга, ще си извадим очите ако можем  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 449
Освен да пожелая на великодушните и свободни от предразсъдъци дами съпрузите им да ги ощастливят с по едно извънбрачно дете, та да могат и в реалния живот да демонстрират великодушието си.

# 1 450
  • Ямбол
Освен да пожелая на великодушните и свободни от предразсъдъци дами съпрузите им да ги ощастливят с по едно извънбрачно дете, та да могат и в реалния живот да демонстрират великодушието си.
Е, чак толкова няма нужда.

# 1 451
Е, чак толкова няма нужда.

Що? Нали не е кой знае какво? Нещата от живота. Ще отидат при любовницата, ще и кажат "Ти, мила, не си виновна, няма да хвърлям камъни по теб." и всичко ще е точно.

# 1 452

ако един мъж пусне тема в мъжки форум и напише, че има любовница , дете и т.н ще срещне само разбиране и подкрепа и един няма да го заплюе

Това изобщо не е вярно. Поредното клише.

Една толерантност се лее. Едно разбиране. А си споделил, че не си съгласен...ти си зъл, завиждащ камъкомет, който със сигурност има сериозни проблеми.

Само че тази тема не я чете само тя. Четат я верочтно и други, млади девойки. Следващите Камъчки. Някоя от тях може да си е бройнала вашия съпруг. И утре на вас да каже, че вината си е ваша, щом не сте си следили изкъсо мъжа.

Присъединявам се към пожеланието на Лекси. И дано сте все така толерантни, а не разказват за вас как сте гонили любовниците в една уличка да ги газите.

# 1 453
  • Мадрид / София
Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Внимавайте какво пожелавате!

# 1 454
Ау, ама нещо лошо ли пожелахме?!?

Общи условия

Активация на акаунт