"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 579
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 485
Един израз има "те такова животно нема" не сте ли го чували,
че така се хванахте за думите на Лиляна,
или лично се почуства обидена някоя...

# 1 486
Милите любовници, те...

# 1 487
Има и др израз, че простотията ходи по хората, не по дърветата....
От родния град на мъжа ми казват "Тя кучката като си навири опашката, то ясно защо кучетата я наобикалят."  И казаното е в пряк смисъл. Да не продължавам.
Интересно е какво казват за мъж, дето си е зарязал жената (и децата) и хОди при друга. Явно го хвалят....

А поговорките са показателни каво е обществото ни.

# 1 488
Ама развива се обществото ни, недей така. Една сал Лиляна и Лекси са против любовниците. Всички други едни толерантни.

# 1 489
Има и др израз, че простотията ходи по хората, не по дърветата....
От родния град на мъжа ми казват "Тя кучката като си навири опашката, то ясно защо кучетата я наобикалят."  И казаното е в пряк смисъл. Да не продължавам.
Интересно е какво казват за мъж, дето си е зарязал жената (и децата) и хОди при друга. Явно го хвалят....

А поговорките са показателни каво е обществото ни.

Питах в темата за Тайните, но заради Анди затриха доста неща.
Защо все жената е виновна? Thinking
Не съм чула мъж, чиято жена си има любовник, да каже, че другият мъж е виновен? Naughty

Дали е необвързана, дали е семейна, дали е съпруга, чийто мъж хойка, абе все жената е крива?
Какви са тез мъже, все невинни бе? Shocked
Изнасилват ли ги, що ли???

# 1 490
  • Ямбол
Прости са мъжете, боклучави такива. Те обаче не са интересни, макар че имам какво да кажа и по такава тема, ако се направи. На един такъв му бях казала, че дъщерята на любовницата му расте същия боклук като майка си и той ми се обиди.

А Титина да не би от любовница да е минала на ниво жена, че така да се засяга за животното, което употребих метафорично?

# 1 491
Що да ги съдя мъжете, вие пък... Може ли цял живот с една жена да изкараш?
Има ли такива мъже? Той като види, че някоя обиграна въртиопашка е "готова"
защо трябва да се прави, че не забелязва?

# 1 492
Тц, тц, тц, на мъжете е позволено повече от една, а на жените не?! Mr. Green

Да ви имам стандартите! Crazy

# 1 493
кукумицинка, от моята камбанария изглежда по съвсем различен начин. Има един човек на когото имам пълно доверие, един човек на когото разчитам ако ми трябва помощ. И ако този човек ме лъже, това че съм на 40 с дете хич няма да ме спре да му покажа вратата. По-добре сама, отколкото с човек дето превръща връзката ни в сапунен сериал - живота и без това е труден, няма смисъл да ми го усложняват допълнително.

Така като чета какво пиша обаче, май не противоречи на твоята позиция... Просто аз не преглъщам Rolling Eyes

на мнението на кукумицинката съм. но и мъжът ми да ми изневерява, няма да се докарам до психиатрия. айде сиктир бе, да не му е златен. да си начеше там крастата, но да бъде така добър да не създава деца, за които няма финансова възможност да издържа.

Много бързо бих се развела, ако случаят беше като при майка ми - алкохолизиран мъж, който не може да се задържи на никаква работа и краде заплатата на жена си за алкохол. Трябва все пак да изтъкна известни плюсове като факта, че не съм чула да е изневерявал или да е имало побои, но като цяло при това положение жената е в по-добро финансово и душевно състояние, ако е разведена и сама си гледа децата. Но в случай на евтина любовница, която не накърнява семейния бюджет и микроклимат,  че даже и готви на мъжа ми, бих се позамислила.

# 1 494
Тц, тц, тц, на мъжете е позволено повече от една, а на жените не?! Mr. Green

Да ви имам стандартите! Crazy
Кой е казал, че за жени е забранено, това да не е правилник някакъв си...
Всеки си знае.

# 1 495
  • София
Уау, за един уиекнд 200 нови мнения! Кога ви остана време ...... от любофффффф: )

# 1 496
Уау, за един уиекнд 200 нови мнения! Кога ви остана време ...... от любофффффф: )

ех Роналд, ако си говорехме повече с реалните партньори и по-малко с виртуалните, може би щеше да има по-малко изневери и щяхме да сме по-щастливи. За съжаление предпочитаме да си споделяме с някои който не познаваме, отколкото с близките си.

# 1 497
Преди много години една моя далечна братовчетка идва от провинцията  и бях обещала да отседне у дома. Място колкото щеш ,а и не е чужд човек .Щеше да си търси работа и докато се устрои....попита приех я.
Минава седмица минават две домашната ми работа нарасна ,а братовчедката се държи като гостенка в хотел примък -отмък .Леко бях разочарована ,че не се сеща хич в нищо да се включи ,но като си дойде мъжа ми аз заета в кухнята тя все цъфваше покрай него да му прави компания  докато направя вечерята и сервирам и то не облечена като за у дома (знаем се от години знам как стои у дома дънки, анцуг) ,а все едно като за в дискотека на лов за гаджета едни къси поли едни бюстиета .Не че не ми направи впечатление, но си помислих че е от  онова схващане на някои момичета от провинцията ( не искам да обиждам никого) че като са в столицата по всяко време трябва да са  непременно  впечатляващи.
Една вечер съпруга ми започва съвсем отдалече ,че не било удобно  ,че не сме можели да останем насаме ,накрая от дума на дума сподели че се чувства безкрайно неудобно от доста безсрамните предложения на братовчетка ми  и аз останах като втрещена. Shocked
Още на другата сутрин девойката беше с багажа си на автогарата .
От тогава този случай ме е като обица на ухото и толерантността и разбирането  ,което проявявам са само и единствено във виртуалния свят.
Надявам се с това да бъда полезна на някои от жените тук.Всички сме жени,но нека се уважаваме.
Днес тази бартовчедка вече не толкова млада е самотен родител и живее изключително бедно в къщата на родителите си ,но аз не мога и не искам да и подам ръка,а тя няма очи да помоли.

# 1 498
  • София
А Титина да не би от любовница да е минала на ниво жена, че така да се засяга за животното, което употребих метафорично?

Може би искаш да кажеш на ниво съпруга, защото и любовницата е жена, все пак.
Когато мъжът на някоя самодоволна еснафка започне да ѝ изневерява, не е зле да потърси причините първо в себе си, след това в него и най-накрая да хвърля вината върху любовницата.

# 1 499
Дайте да пуснем една анкета. Grinning
Ли изневерява или не бг мъж.

Общи условия

Активация на акаунт