"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 458
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 90
  • Куциндрел
Не всички могат да са моногамни или да намерят "истинската любов", или да търсят такава любов.
Хората са различни и като цяло не са устроени да живеят моногамно. На мен ми коства доста усилия да съм моногамна, за сега успявам, сигурно защото ме мързи да правя свалки, да пускам нишани и т.н.
Но си се улибвам периодично в тоз и оня. bowuu

# 91
аз за себе си стигнах до извода,че има такава порода мъже Peace
обичат адреналина,това ги поддържа живи и им четка егото
обичат жената до себе си,разбира се,и не защото им прави любимата баклава,не защото им е родила деца и са преживяли какво ли не. Просто животът му е с нея. Любовницата е глътка въздух извън семейството,много често появата й заздравява това,което е куцало. И колкото й да ми се иска да мисля,че бившият ми ме е обичал и не е могъл без мен,случили се покрай делото за бащинство предателства и лъжи,ме убедиха,че той просто е изкусен манипулатор, и допусна ли го отново до себе си,този път наистина ще ме унищожи.
Няма любовница,която да е удовлетворена от положението си,каквото и да си говорим.
Човек може да си сложи спирачки и ако го бях направила,сега детето ми щеше да има любящ го баща Peace

# 92
Абе розовите връзки от този сорт са малко. 
Трябва да си или много млад и жененият чичко да ти е наистина само за забавление....
Или да го използваш и за други облаги, не задължително финансови. 
В един момент обаче ти може да се окажеш прецакания....нищо че си мислел обратното.

# 93
  • Куциндрел
Абе розовите връзки от този сорт са малко. 
Всяка връзка е розова в началото.
Аз за това попитах авторката дали е отскоро в тази връзка, оказа се, че е така. Съвсем нормална е реакцията й и постовете. Дано и за напред да е така, но се съмнявам.

# 94
Следейки споделеното за "връзката" от самото и начало, мисля че връзката е от скоро, но познанството - не.
Просто съдя по това, че за начало на връзката се обявява сезонът на черешите. А за начало на познанството се спомена юлска вечер.

# 95
  • Tам през Атлантическия океан
Защо , на авторката и е нужна тази тема ,  Rolling Eyes
имаше нужда и пишеше за 'тайната'си многократно в Клюто , сега тук .

Казва че всчко е перфектно , под 'контрол' и т.н. ........
щастието и когато си в мир със себе се усеща , за тези неща не е нужно да се говори , обсъжда , коментират  Flutter То си личи  Grinning
Така някой като затръби ,  на мен лично ми изглежда като опит да убеди себе си  Rolling Eyes

Какво точно се очаква от темата?
Да споделяме лични истории ли? newsm78

newsm78 и аз така , се чешем

Лична история от мен.

Бях на 22/23 той на 37/38 , женен с едно дете , състоятелен . Не ме е лъгал , каза че нещата с жена му не вървят и са пред развод , бе си наел и квартира , но от време на време си ходеше и у 'дома' . Той бе активният , той ме търсеше , преследваше , изискваше , аз просто се бях оставила бе ми Гот  Mr. Green
Не влагах големи чуства в тази връзка , чуствах го като приятел , при него не бе така и много ме задушаваше  Rolling Eyes и ревнуваше . Купи апартамент , участвах в обзаваженето и т.н. дреболии , накрая се разведе даже исакаше да ми го заяви тържествено ...... разделихме се  Whistling
Бе странна за мен  връзка ,  май има няма 3 години ,  разделяхме се , събирахме се.  Crazy
Сори че не мога да ви го разкажа красиво  Mr. Green а само като фактология  Laughing
Имам прекрасни спомени/преживявания с него  Grinning може и да съм го обичала но не достатъчно  Rolling Eyes
Бях млада  Grinning въпреки че някои на 22/23 имат по сериозен поглед в/у нещата от живота и са по-отговорни  Wink
Понякога съм се чудела как ли щеше да се стече живота ми ако бяхме продължили  Rolling Eyes той бе отворен да имаме сериозни отношения  Simple Smile

# 96
Така като отсъстват стожерите на морала да размахват пръст  е скучно....

# 97

О, да..
Скучно е даже..Wink))

# 98
От сезонът на черешите ми е такова Heart Eyes.. Виж, аз илюзии нямам, не градя кули. Може би първия постулат, когато си в такава връзка.

Изкушавам се отново да си задам въпроса. И пак - не те упреквам. Интересно ми е. Какво тогава е хепи енд? Как изглежда хепи енд-а, който си пожела?

Не ме ли чете? Бях го писала вече...
Предвид анализът, който правиш, значи си ме чела, няма да се повтарям Simple Smile.

Направо ми хрумва да създам блог, защото такива идеи ми дават на ЛС и там да се следи продължението... Аплаузите за тази тема бяха много Simple Smile, ми ей я.

Обаче пак, за енти път - не става дума за моята връзка, виждам какъв небивал интерес буди това. Не е първата моя такава, няма да е последната... не се свежда до пари, облаги, секс.... абе хора, просто емоции, да си изживееш емоцията, да летиш, да те гори по дробовете, докато дишаш, да не можеш в същото време да си поемеш дъх... Това е.
Имам чувството, че 99% от пишещите са безкрайно отегчени домакини, които въздишат и търсят нещо, за което да вдигнат пръст, крак, да нададат вой.

Темата я приемайте както желаете, може би скоро ще бъде заключена дори - споделяйте, хулете, четете...

# 99

Тя иска аплодисменти  Laughing
иначе на моралистките отговяря тънко и ядливо, професионално Wink

Явно , форума и действа като терапия  Mr. Green да и помогмем . 
(имаше един готин подпис  на съфорумка за форумската терапия  Laughing )

# 100

Имам чувството, че 99% от пишещите са безкрайно отегчени домакини, които въздишат и търсят нещо, за което да вдигнат пръст, крак, да нададат вой.

Темата я приемайте както желаете, може би скоро ще бъде заключена дори - споделяйте, хулете, четете...

Чери , Чери май ти имаш нужда  Whistling давай , споделяй , чети , хули, вий  , търси   Wink

Виж си поста  Wink и кажи че не е така  Wink

Биляна , така вече добре ли е ?!  Wink Laughing

# 101
Чери, представи си, че си омъжена за любовта на живота си-
силна, истинска, изпепеляваща. След време разбираш, че той
си има друга.
Ще го потупаш ли по рамото, за да му кажеш - изживей си
емоциите, скъпи??

Ти се опитваш да внушиш това, да бъдем над нещата и да
оставим мъжете/жените/ да си изживяват моментите ....

# 102
Ако имаш предвид и мен, въобще не съм стожер на морала. Нито пък съм светица или монахиня.
Но да си размахваш гащите из форумите и зорлем за ги завираш под носовете на хората, е признак само, и единствено на глупост и безсилие да промениш положението! Или какво - вижте ме каква яка женска съм, когото поискам този ще омая, ако ще жена му да е най-прекрасна на света. Crazy Изживявам нещо, което вие никогаШ няма да имате, защото не сте трепачки като мен! Crazy Затова такива умират да се хвалят пред широка публика и да събират онея овации от други с подобни липси, или просто наивност. Де бре, не сте само вие с мъже, които треперят по вас и прегръдките ги изгарят. Толкова сте обикновени, че даже не го осъзнавате колко.
Пък ние, простите, говорим с приятелка, а не пишем десет броя на "Лична драма" без хонорар. Mr. Green

Аплаузите за тази тема бяха много Simple Smile, ми ей я.
Все ти се привиждат ръкопляскания и фанфари... Joy Не си ли даваш сметка, че повечето те ръчкат, за да стане сеира и да ти четат глупостите, а тези дето те познават, да те разнасят на личнО, щото не си нито неизвестна, нито анонимна. Mr. Green

# 103
Чери, представи си, че си омъжена за любовта на живота си-
силна, истинска, изпепеляваща. След време разбираш, че той
си има друга.
Ще го потупаш ли по рамото, за да му кажеш - изживей си
емоциите, скъпи??

Ти се опитваш да внушиш това, да бъдем над нещата и да
оставим мъжете/жените/ да си изживяват моментите ....

Не , тя ще мълчи унмо  Flutter Peace

# 104
  • Куциндрел
абе хора, просто емоции, да си изживееш емоцията, да летиш, да те гори по дробовете, докато дишаш, да не можеш в същото време да си поемеш дъх... Това е.
Тази емоция може да я изпиташ и необвързан/а мъж/жена. При всяко начало е така.

Любовница на женен мъж не съм била, но съм изпитвала тръпката на криенето и нагаждането на срещите. По някое време омръзват тези неща. Пеперудите отлитат.... у черешите.

Общи условия

Активация на акаунт