"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 457
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
връзката ми с него беше много хубава, той направи чудеса от храброст за мен, глезеше ме, дундуркаше ме, и до днес сме приятели. нямало е никакви гадории newsm78 и сега ако се срещнем пак ще е готино, като тогава Embarassed.
Като всичко е било "цветя и рози", защо е в минало време. Кой си оставя "цветята и розите" за някакъв сив и скучен животец?

сив и скучен живот на 20 години newsm78, каква жена трябва да си, за да имаш сив и скучен живот/ец/ на тези години Twisted Evil Laughing Stop

аз съм практична , разумна и хладнокръвна по отношение на брака. за какво ми е мъж с две деца??? не и тогава. замених го бързо за също толкова  умен, интелигентен, но несемеен мъж. а после се омъжих още веднъж Laughing.

цветя и рози би могло с въпросния да има и сега, но имам достатъчно ум в главата си, за да му оставя онези спомени. така и така си поддръжаме връзка в нета, той е на години вече, ще взема да му докарам само някой инфаркт  Stop .

# 76
  • Пловдив
Цитат
На мен ми е розово, черешово едно такова... каквото си го направиш, такова ще е.
От колко време ти е такова?
Ще бъда заклеймена, като черногледа, но няма да е дълго така.
И не е "каквото си го направиш", защото връзката с женен, със свободен или с какъвто и да е човек не си я правиш само ти има и още някой, който прави нещата. Сега ги прави "розови и черешови", но утре може и да не ги направи такива или е толкова перфектен, че е ясно, че вечно ще осигурява розовост и черешовост.

# 77
  • Пловдив
Golden apple*, значи ти си искала нещо, за което той е бил непригоден, значи че не всичко е било тъй перфектно и чудесно, както го описваш.
На мен не ми е перфектно и чудесно да имам стремеж за нещо, което в настоящата ми връзка няма да се получи.

# 78
От сезонът на черешите ми е такова Heart Eyes.. Виж, аз илюзии нямам, не градя кули. Може би първия постулат, когато си в такава връзка.

# 79
poohito, дали аз не мога да се изразявам, или ти съдиш само по себе си за останалите, но какво да искам от него, за което той е бил непригоден на всичко отгоре newsm78

на 19 човек търси  забава, развлечния, секс, обикновено е студент, не мисли за брак, деца и семейно гнездо. той се появи точно навреме, направи няколко хода изключително успешни за мен, радвахме се на хубав секс, какво друго да искам от него???  newsm78

всичко си идва с времето си. когато е трябвало, съм срещнала човека за когото да се омъжа, да имам дете, после да се разведа, да се омъжа отново и да имам и друго дете.  

# 80
  • Пловдив
Аз не се изразявам достатъчно добре. Подозирах, че няма да бъда разбрана. наясно съм, че ти не си искала нищо от него по онова време, а и по-късно от него, защото това не е човека, от когото да поискаш нещо. Ти обаче си пораснала и си потърсила това, което всъщност те кара да се чувстваш добре. Вашата връзка си е била с времеви лимит за тогава, за такива условия. Не би могла ад е връзка, която да ви направи трайно щастливи или да продължи добре след твоето порастване. Хубавото на вашата история е, че наистина няма гадости, а може би е един приятен спомен за младежките ти години.
Повечето не приключват толкова лесно и безпрепятствено, както при теб.

# 81
От сезонът на черешите ми е такова Heart Eyes.. Виж, аз илюзии нямам, не градя кули. Може би първия постулат, когато си в такава връзка.

Изкушавам се отново да си задам въпроса. И пак - не те упреквам. Интересно ми е. Какво тогава е хепи енд? Как изглежда хепи енд-а, който си пожела?

# 82
  • Куциндрел
Черешке, любовника то скоро ли е?

# 83
  • Пловдив
От сезона на черешите... Т.е. има няма от 6 месеца.

# 84

Впрочем в Чери ме учудва сигурността,с която споделя, че
е невидима, че никога няма да бъде разкрита. Откъде
знаеш, че другата няма силна интуиция и не усеща нещо
чрез поведението на мъжа си?

Няма подобна сигурност. Съпругата знае. И Чери знае, че съпругата знае. Мисля, че не са се виждали, но знаят.

Дори в темата за тайните сама беше споделила, че има умни жени, които знаят, но си траят. По прозаични причини.

Ще се въздържа от коментар дали това да си траеш е особено умно. Всеки сам взима това решение. Аз не си затраях. Напротив. Пратих го по живо, по здраво. Не проповядвам неорайхианство и определено имам против и не приемам теорията, че ако един човек не изчука всеки, когото му се доиска да изчука, ще си блокира мускулите, ще стане нещастен и дебел и ще умре от рак. Не съм и една видна наша "психоложка", да си кръшкаме със съпружието и после да се събираме да си обсъждаме и да си обменяме опита.

За мен връзка има между двама. Дойде ли трети - един става излишен и е по-добре за всички някой да си тръгне. И няма причина, която да ме накара да търпя подобно нещо.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 16:40 от ZinaSt

# 85
  • Куциндрел
От сезона на черешите... Т.е. има няма от 6 месеца.
Ахам, мерси, стана ми ясно защо такива ги пише.

# 86
  • Бургас
Не знам кое е правилно и кое не,но всички коментари са за чувствата,грешките,правдите,неправдите и т.н. на двама от участниците в тези триъглници или четириъгълници.
Все си мисля,че има две причини за изневяра или човек просто си е такъв,не му е достатъчно да е моногамен или във офицялната връзка има проблем от който той илюзорно се опива да избяга създавайки нова такава с мъж или жена които идеализира.А всъщност има може би и трети вариянт в неподходящо време и обстоятелства откриваш истинската си половинка (може и да съм луда,но вярвам,че истинска любов до гроб същетвува).И тогава какво трябва да направиш да я изживееш дори за кратко,да си сложиш печат "моралист" на челото и просто да я подминеш и аз не знам.
Опитвам се да не съдя хората всеки живот е различен,при всеки обстоятелствата довели до действие или бездействие са различни.

# 87
  • Пловдив
Ако е "истинска любов" и половинката, срещната късно, защо трябва да я изживяваш за кратко? Изживей я за дълго, изживей я за винаги! Ако е "истинска любов" ще ти пука да не нараниш тази, която истински обичаш, на нея ще искаш да дадеш истинско щастие и няма да е трудно да се разведеш.

# 88
Ако е "истинска любов" и половинката, срещната късно, защо трябва да я изживяваш за кратко? Изживей я за дълго, изживей я за винаги! Ако е "истинска любов" ще ти пука да не нараниш тази, която истински обичаш, на нея ще искаш да дадеш истинско щастие и няма да е трудно да се разведеш.
+10000 Peace

# 89
Какво точно се очаква от темата?
Да споделяме лични истории ли? newsm78
Бях дълго време в такава връзка, но не бих я нарекла класика - живеехме заедно, познавахме приятели и роднини и тн. Силна, дори прекалено силна любов беше..
Но не беше човек за семейство..и това си ме тормозеше..
Накрая се разделихме по съвсем други обстоятелства и причини, след дълга агония..По-добре  късно, отколкото никога. Научих много..за себе си най-вече в тази история..И съм му благодарна за всичко.
След по-малко  от година срещнах настоящият си съпруг. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт