"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 009
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 315
Iris04, знам че са вашите, все нечии са все пак:)
Но ...няма страшно Mr. Green

А Мамасита може и да е права, НО какво от това. Казах, това е моят начин.
Ако един ден преживея нещо, което да ме промени или един единствен мъж, който да задоволи моят емоционален глад, ОК ! Отварям обятия и чакам.

# 316
  • София
То това не е ли "Ние сме просто приятели"?
Това питам. Това ли е?

Всички така казват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 317
Аз като писах за общуването, всички ми скочиха, че нямало такова, било секс само. Crazy
Ами точно тези емоционални връзки са най-дълги, трайни и запомнящи се.
Въпросът ми беше за "духовна" връзка, без секс или такива няма?

Има, как да няма?
Нали писах за това?
Само единият харесва физически другият, но си допадат като мислене.

Ооо, Краси се появи. Wink

# 318
Аз пък да ви светна, че общуването е еднакво. Вкъщи се говори, навън се повтаря. Само че слушателя е различен и охка и ахка различно на поднесените новини-за това какво се е случило в работата, какво си прочел или кой те е настъпил в автобуса. Едната жена слуша и слага салатата, другата охка и ахка.

Това е егати кофтия вариант, вместо тръпка- любовница, две съпруги.

Не. Когато е ново, не го приемаш като втора жена. Жената е вкъщи, чака. Любовницата ахка и охка. Но материалът за разговори е изчерпаем, реално каквото ти се е случило днес-това разказваш-дали ще е служебния банкет или чакането 40 минути на автобуса на спирката-все е това темата. Само че на едната го поднасяш като-шефа е голям гадняр, как ни отряза премиите, или колко тъпо било на банкета, а на другата - колко са готини колегите, как сте се напили и кой коя е забил на финала. Та-случката е една и съща, но поднесена по различен начин спрямо аудиторията.

# 319
А защо не приемем, че при нея наистина е различно?!
Би било ....ако лИбофникът е ...извънземно, да речем.    Joy
Иначе всички изневери тооолкова си приличат .... и са тооолкова скучни, пошли и елементарни-присърбяло те, начесал си се.Кое му е толкова различното и интересното?!
Ох, не мога ......   Joy   защо имам точно днес толкова работа....изпускам таквазИ интересна тема.    Close

# 320
  • София
 newsm78

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:24 от bilqnita

# 321
хахаха, всички се описват като млади, луди и т.н.
ама авторката гони 40-така, или греша?

# 322
  • София
Готина тема...от любимите ми smile3508
После ще се върна назад да чета, но мернах някои мнения, които се доближават до моето
- да, в един момент тези връзки стават като дрогата и само майсторите, които знаят как да я използват, я заслужават
- удоволствието е по-голямо, когато любовникът не е само един
- удоволствието е по-голямо, когато любовникът е женен. Всъщност неженените не са интересни, честно казано.
- удоволствието е по-голямо, когато имаш щастлив семеен живот
- удоволствието е по-голямо, когато тези връзки продължат с години
- това, което ти дават тези връзки, при умело ползване, могат да те накарат да се чувстваш наистина "жив" и с изпълнен живот
- едновременно се пускаш по пистата на чувствата и усещанията, но и държиш здраво юздите им. Така летиш, без да се пребиваш.
Като "втора цигулка" любовницата се чувства може би само по празниците, но пък и на нея не й е до него тогава. Така че едно скрито обаждане или смс от него е достатъчно.
Може би ефекта на "втората цигулка" се чувства, когато се избират места за няколко дневни почивки, защото въпреки големия избор на хотели и скрити места, пак се налага да се крият и съобразяват.
Не може просто да се разходите в МОЛ, отидете на кино, ледена пързалка, концерт и т.н., където пожелаете.
Мисля, че с мъжете без финансови възможности нещата са още по-сложни, но там не мога да се изкажа.
Иначе всички изневери тооолкова си приличат .... и са тооолкова скучни, пошли и елементарни-присърбяло те, начесал си се.Кое му е толкова различното и интересното?!
М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

# 323
  • София
хахаха, всички се описват като млади, луди и т.н.
ама авторката гони 40-така, или греша?

ами изживява втора младост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324

С уточнението, че не съдя, най-малко пък Exquisite, а само си представих каква тема в СО би станала:

"Не можах да замина с мъжа ми на море, той отиде сам за една седмица, върна се за рождения ден на детето и каза, че се е запознал с Любовта на живота си и ме напуска заради нея."

И коментарите под нея - в по-голямата си част - "Остави го на мира, той трябва да изживее емоцията, това се случва веднъж в живота."

# 325
Ах, ах колко сте прозаични някои от вас.
Какво чесане, какви манджи, какви салати!
С моите мъже си говорим за любов, емоции, за душата Simple Smile)). Говорим си неща, които не можем да кажем на половинките си, защото това сте вие! И ще се почнат драмите, скандалите

# 326
  • София
Ах, ах колко сте прозаични някои от вас.
Какво чесане, какви манджи, какви салати!
С моите мъже си говорим за любов, емоции, за душата Simple Smile)). Говорим си неща, които не можем да кажем на половинките си, защото това сте вие! И ще се почнат драмите, скандалите

за поезия забрави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 327
  • София

Никой не е застрахован от изневяра или от започване на тайна връзка по N  брой причини .

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:29 от bilqnita

# 328
  • Куциндрел
Камъчка, така пишеш за тази ти връзка, сякаш искаш да оневиниш сама себе си.
в никакъв случай не искам да се оневиня
моята вина е ЧЕ СЪМ МУ ВЯРВАЛА Peace
Не ти е само това вината. Wink

# 329
Beauty, толкова хубаво си го написала, че няма какво да се добави!   bouquet

Само да допълня, че не е нужно само във вашия град да стоите, има толкова много места, където няма да ви разпознаят. Wink

М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

И аз така бих ги описала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт