"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 022
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 300
абе хора ...жива съм!

Съжалявам да ти го известя, но не това е усещането, че си жив. Всъщност си до голяма степен мъртва и доста загрубяла, щом търсиш точно такива начини "да се почувстваш жива".

# 301
Ще ми е интересно да чуя какъв акъл ще ми налеят "домакините"...
И с какво ще ме жегнат.Сигурно съм някаква комплексарка, знам ли newsm78

Никакъв.
Не са се събрали акъл да наливат.
Него или го имаш или го нямаш.

# 302
Няма ли да има нещо в стил "Арлекин"? Жалко.

# 303
Напролет, га цъфнат черешите. Сега е рано.

# 304
Нали душата не изневерява..)
Аз затова за душата питах, но никой тук душа не носи май...

Напротив. Naughty
Аз като писах за общуването, всички ми скочиха, че нямало такова, било секс само. Crazy
Ами точно тези емоционални връзки са най-дълги, трайни и запомнящи се.

# 305
Ще ми е интересно да чуя какъв акъл ще ми налеят "домакините"...
И с какво ще ме жегнат.Сигурно съм някаква комплексарка, знам ли newsm78

Нищо ти няма.
 Но някой от тия мъже може да е от нашите, нали знаеш Wink

# 306
Аз пък да ви светна, че общуването е еднакво. Вкъщи се говори, навън се повтаря. Само че слушателя е различен и охка и ахка различно на поднесените новини-за това какво се е случило в работата, какво си прочел или кой те е настъпил в автобуса. Едната жена слуша и слага салатата, другата охка и ахка.

# 307
  • София

Напротив. Naughty
Аз като писах за общуването, всички ми скочиха, че нямало такова, било секс само. Crazy
Ами точно тези емоционални връзки са най-дълги, трайни и запомнящи се.

А колко продължителни са  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 308
Ev*va, а, какъв ти акъл да ти се налива.....на теб ти трябва друго...то акъла като беше като него...Simple Smile

sourcherry, ама че прозаично....къде е драмата тук и емоциите?. Simple Smile твърде плоско да му се не види...
Може пък хората да си имат по-големи емоции от твоите...Simple Smile

# 309
  • Драгоман

Поне жененият тип, с когото имах краткотрайна връзка и правих много жертви не носеше душа   Twisted Evil Беше страшен егоист, готов да задоволи своите нужди без много да мисли ни за жената , ни за любовницата! А аз бях много влюбена и заблудена... Докато не се сбъскахме един хубав ден с него пред болницата, а той беше с трета!!!  Shocked Беше я повел нанякъде, много кофти ситуация!Оттогава ми стана много противен, почувствах се като глупачка, защото си мислех, че ще стана номер 1 скоро, ама не би  Rolling Eyes А за неговата жена мога само да кажа, че я съжалявам, защото освен огромните рога, които носи, е отнесла и куп обиди по свой адрес от неговата уста  Sick Само да отбележа, че той не се почувства виновен за нищо, а аз се оттеглих по живо, по здраво.  Peace

# 310
Може пък хората да си имат по-големи емоции от твоите...Simple Smile
Да бе! Как си го представяш пък ти? Нейните са най-големи и най-велики и никой друг не е изпитвал подобни.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:37 от Бижy

# 311
То това не е ли "Ние сме просто приятели"?

# 312
Хайде дами, любовници на женени мъже... давайте да обсъдим що е то връзка с женен мъж и се пригответе да ви глозгат и ръфат моралистките!
Че то няма смисъл ......    Laughing
Вие сами се ръфате, че сте втора цигулка.    Mr. Green

# 313
Аз пък да ви светна, че общуването е еднакво. Вкъщи се говори, навън се повтаря. Само че слушателя е различен и охка и ахка различно на поднесените новини-за това какво се е случило в работата, какво си прочел или кой те е настъпил в автобуса. Едната жена слуша и слага салатата, другата охка и ахка.

Това е егати кофтия вариант, вместо тръпка- любовница, две съпруги.

# 314
То това не е ли "Ние сме просто приятели"?
Това питам. Това ли е?

Общи условия

Активация на акаунт