"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 050
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм семейна, но не мога да живея без емоцията, която ми носи новата връзка. Пристрастена съм и от тези преживявания си изсмуквам енергията за всичко. Рядко се стига до секс, много повече ме зарежда преследването, очакването и флирта. Имам много мъже, само женени. Това е моят начин. Никога не съм мислила за разводи, съвест, не съм се задълбочавала и не ме е страх да не изгоря, защото разбрах, че аз не се влюбвам за дълго и надълбоко.
Опитвала съм да се спра, но не мога, дори представата да се лиша от точно този вид емоция за мен е ужасна.

е, сега те изядоха Whistling

това като дрога ми звучи направо.

# 286
  • Пловдив
На Черито и се иска да е нещо, като теб, ама не е.
Сега се опитва да заблуждава най-вече себе си, че е нещо, като теб, но ...
Ти колко пъти си писала за черешов аромат, романтика и т.н. във връзките си. Колко пъти си описвала на длъж и на шип, колко ти е специален "един човек" от тези, с които имаш връзки и т.н.
Дори сега пишеш как това не е нищо специално за теб, а нещо, от което се нуждаеш - емоция, която минава и заминава.

# 287
  • София - Рим и обратно
Аз имам една приятелка, точно като Ev*va  Simple Smile. Омъжена с две деца и ....един вагон любовници. Разбирам я, че това е нейната същност и макар, че аз съм точно на другия полюс - дето вика една приятелка "Абе ти....с когото се хванеш - или се жениш за него, или деца му раждаш...няма това-онова" Laughing, аз я разбирам и ми е страшно забавна. Може би, защото аз никога не бих могла да живея като нея.

# 288
  • София
А мъжът ти какво казва за тези емоции без които не можеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 289
  • София - Рим и обратно
О, ама това била Надя с трите зелени Joy
Най-вероятно мъжът й даже не подозира. Тия жени са умни и знаят как.

# 290
Всеки път емоциите , които изпитвам са като тези на Чери. Летя, виждам онези ти погледи, разхубавявам се, трептя, абе хора ...жива съм! Първите пъти се поуплаших, но вече знам, че няма страшно.

# 291
  • София
Абе един път стомна за вода, втори път стомна за вода, ама на третия път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо жените винаги са "хитри", а мъжете - не  Thinking Thinking Thinking

# 292
Защото има кой да ви търпи. Това са изключения. Обикновено на финала се стига до разводи, дела, истерии. Безпрепятствено да мине всичко е защото си попаднал на индивид, който е свил перки, чака и търпи.

# 293
Ама вие защо си мислите, че при серийните изневерци (мъже) не е същото?
Тръпка, емоция -и знаят, че страшно няма.
Даже и на жените си успяват умело да го внушат.
Нали душата не изневерява..)

# 294
Аз затова питах, но никой не казва...

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:38 от Бижy

# 295
  • София
Нали душата не изневерява..)
Аз затова за душата питах, но никой тук душа не носи май...

Абе каква душа, какви пет лева  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нали изневярата беше чисто физическо усещане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 296
Камъче, извинявай, но това е много наивно, да родиш от човек, който е женен и ти си вярваш, че той ще се  разведе.

За трети път го пиша, тези връзки са за удоволствие, не за брак, нито за деца.
Тогава няма разочарования, има само споделени преживявания, красиви емоции, смях и хубави спомени! Peace
естествено че е наивно Peace

# 297
Стига с тия зелении по тройки бе, ти в ред ли си, Надке, всичките ти отговори с по пет думи и три човечета, бах ти досадата! ooooh!

# 298
Ще ми е интересно да чуя какъв акъл ще ми налеят "домакините"...
И с какво ще ме жегнат.Сигурно съм някаква комплексарка, знам ли newsm78

# 299
Ужасно много сте писали и няма да се връщам да чета Mr. Green.
Желая ви емоции, поне миниатюрно подобие на моите Heart Eyes Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт