"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 134
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 390
Ох, на едната писателка ѝ омръзна, друга се появи. Ма малкоооо така... пресоли манджата. Иначе можеше и да се получи.
Не я е пресолила бе, хора!... Много тайни любовници правят семействата си семейни приятели дори.

Съгласна съм, обаче това е по-скоро в жанра "Съдби на кръстопът", пък тя се цели към "50 нюанса сиво" по-скоро.

Тоя дето те гали по касата, що за дебил ще е - да похарчи 8 кинта или 10 или 20 там, да гледа няква боза, щото не е гаранция, че харесва филма, за да те гали по.... коаста  Shocked Shocked Shocked

И аз т'ва щях да питам.  Mr. Green

# 391
  • София - Рим и обратно

АХахахха, не е истина! А правите ли нещо в кенефа на ресторанта??

Е, това вече по-го разбирам Joy

# 392
Добре де, а мъжете ви? Те като някакви парцалени кукли в тия театри. Трябва много да го мразя тоя човек (съпругът ми) за да го подложа съзнателно на такова унижение и да се кефя как нищо не подозира. А аз да се гледам и да се "мисля" с лИбовника от съседната маса newsm78.
'Баси, по-скоро разбирам суинга - поне всички са наясно Crazy.

Моето скромно мнение е, че "няма дим без огън" Simple Smile "Мъжете" ни вероятно са си го заслужили по един или друг начин. Женската природа е доста изобретателна, когато става дума за незадоволени потребности. И не визирам животинския нагон, защото на мен реално секс вкъщи не ми липсва.

# 393
  • София
Никога не се прибирай вкъщи, ако живееш наблизо до работата и си забравил нещо. Учтиво се обадѝ на жена си.
Свекър ми,който беше тираждия, винаги се обаждаше на свекърва ми малко преди да се прибере вкъщи от път. Казваше, че няма смисъл да си разваля семейството за някакви 10-ина минути.  Wink Убедена съм, че е мислил в правилната посока.
Междудругото, и аз винаги се обаждам ако ще подранявам или нещо такова. Хм, жена ми винаги реагира .......учудено  (може пък и д а ми е благодарна)

# 394
Падайте, ставайте, ваша си работа.
За мен това са емоциите- да. И още много мога да кажа, ама няма, защото ще отворя очите на много от заспалите, които си мислят, че извънбрачната връзка е еб*не по хотели и почивки.

Нямах за цел да те обидя, просто наистина за първи път чувам подобно нещо и би ми било интересно да продължиш. Но като не искаш - твое право е.  Peace

# 395
Добре де, а мъжете ви? Те като някакви парцалени кукли в тия театри. Трябва много да го мразя тоя човек (съпругът ми) за да го подложа съзнателно на такова унижение и да се кефя как нищо не подозира.
Не се тормози, може и той да прави същото паралелно с теб. Е, може и да не го прави, ама знае ли човек...

# 396
  • София

АХахахха, не е истина! А правите ли нещо в кенефа на ресторанта??

Е, това вече по-го разбирам Joy

Човекът е гали по косата, а вие веднага кенефа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 397
Какви толкова чувства тогава при срещи за по час или по малко...като нещата се опират до чист секс.
Едва ли двамата стоят, гледат се и си говорят...това могат и по тел и къде ли не другаде да го правят.
Тук съвсем за глупави ни взеха някои дами. Simple Smile

Глупости-не прочете ли нагоре-ходят по ресторанти и се гледат, или се галят по косите. Супер-романтично. Дори не си говорят.

# 398
  • София
Добре де, а мъжете ви? Те като някакви парцалени кукли в тия театри. Трябва много да го мразя тоя човек (съпругът ми) за да го подложа съзнателно на такова унижение и да се кефя как нищо не подозира. А аз да се гледам и да се "мисля" с лИбовника от съседната маса newsm78.

Моето скромно мнение е, че "няма дим без огън" Simple Smile "Мъжете" ни вероятно са си го заслужили по един или друг начин. Женската природа е доста изобретателна, когато става дума за незадоволени потребности. И не визирам животинския нагон, защото на мен реално секс вкъщи не ми липсва.
Друг въпрос за сколасването, Рейни, как сколасваш тогава на толко секс - вкъщи - не ти липсва, казваш, че и навън. Сколасваш ли да се "умиеш", както казват старите хора, поне...? Искам да кажа, ако не ти липсва секс вкъщи, какво тогава? Тръпка, изненади, емоции, отношение, разкрепостен секс (последното е много важно).

# 399
Представям си как твоите деца почват да се скубят с неговите, вие скачате да ги разтървавате и изпитвате душевен оргазъм, че случайно сте се докоснали по малкото пръстче:) и се връщате щастливи, па макар и поляти със сок и нахапани от петгодишни пикльовци...романтика, майна!

# 400
"Мъжете" ни вероятно са си го заслужили по един или друг начин.

а, да.
това е вечното оправдание за пред света.
трябва да има виновен.
сам нищо не вършиш, как, заставили са те.

# 401
Съгласна съм, обаче това е по-скоро в жанра "Съдби на кръстопът", пък тя се цели към "50 нюанса сиво" по-скоро.
Не! Жанрът е "Такъв е животът, колкото и да не ми се вярва".  Simple Smile

# 402

Друг въпрос за сколасването, Рейни, как сколасваш тогава на толко секс - вкъщи - не ти липсва, казваш, че и навън. Сколасваш ли да се "умиеш", както казват старите хора, поне...? Искам да кажа, ако не ти липсва секс вкъщи, какво тогава? Тръпка, изненади, емоции, отношение, разкрепостен секс (последното е много важно).

Не искам да обиждам "аудиторията" с лекция за различните видове секс  Flutter И да - много точно казано - всичко в последното ти изречение плюс простичкото "пасване".

# 403
  • София
Не! Жанрът е "Такъв е животът, колкото и да не ми се вярва".  Simple Smile

"Чешем си клавиатурите"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 404
  • София - Рим и обратно
Представям си как твоите деца почват да се скубят с неговите, вие скачате да ги разтървавате и изпитвате душевен оргазъм, че случайно сте се докоснали по малкото пръстче:) и се връщате щастливи, па макар и поляти със сок и нахапани от петгодишни пикльовци...романтика, майна!
Егасимуси романтиката, настръхнах чак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт