"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 000
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 405
Смешно ви е, непонятно ви е, ами тя затова ви каза Черито, че не всички могат да изпитват такива емоции и е много права.
Мен ме интересува да продължавам да срещам екстремно емоционални мъже, не практици , които да се чудят как сколасвам Mr. Green
Има ги, има ги..даже и вашите може да се окажат такива в моите ръце:)

# 406
  • Пловдив
А успяваш ли докато теб те галят по косата да наблюдаваш внимателно, дали твоя мъж не гали по косата тази стояща пред вас. Или проблем няма - най-готина емоция е верижното галене в тъмния кино салон.  Laughing Laughing Laughing

# 407
да свършиш от галене по косата в киното, докато мъжа ти е до теб било висша форма на сексене?
о, майна!

# 408
Не злобейте. Ние си плащаме нашата цена.

# 409
 Хахаха страшен цирк....Simple Smile

# 410
  • София
да свършиш от галене по косата в киното, докато мъжа ти е до теб било висша форма на сексене?
о, майна!

Ами не го разбирате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green само богоизбраните го практикуват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 411
  • София
Има ги, има ги..даже и вашите може да се окажат такива в моите ръце:)
Ами ти гледай само да не паднеш после в моите ръце.  Mr. Green Агресивна съм и имам комплекси, както казва един симпатяга.  Wink

# 412
  • София

А тя е  newsm78 newsm78 newsm78

# 413
  • София - Рим и обратно
Стига дееее... Щяха да разкажат още, к'во ги изгонихте Crossing Arms.

# 414
  • София

Ще се върнат. То и разказването пред публика е същата работа като галенето в киното  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 415
Няма да отида скоро на кино от страх да не попадна на верижно галещи се по... косите.   Mr. Green

# 416
Хубаво-тръпка, ала-бала, 50 нюанса и прочее с галене по косата в киното, ама -
що замесвате и други хора?
Аз мислех да водя, ама се отказвам, ще вземе някой да ме погали по погрешка в тъмното.

# 417
  • Пловдив
Цитат
Ти пък искаш да четеш тук розови романи безплатно. Отдели някой лев и си купи книжки на Арлекин или се запиши в библиотека  Naughty

# 418
  • София - Рим и обратно
Няма да отида скоро на кино от страх да не попадна на верижно галещи се по... косите.   Mr. Green
Заведи си и теб кой да те погали, к'во ти пука Flutter.

# 419

А тя е  newsm78 newsm78 newsm78

Аз за Ev*va не знам, но знам че всичкото страдание, което върви с една такава любов, е достатъчно изкупление. А вие си мислето колко е пресолено.

Общи условия

Активация на акаунт