"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 081
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 420
Когато бях хлапе и не вдявах за какво иде реч, много се чудех на един, дето стоеше на спирката пред блока и макар че пет трамвая минаваха, той все не се и не се качваше. И си викам, тоя па защо виси на тая спирка и не си харесва трамвай, като всичките са един и същи номер, и отиват в една и съща посока. А той просто чакаше на съседката от първия етаж мъжа и да тръгне на работа. Чакащия човечец нищо и никакъв, същия като съпруга. Жената - вероятно хубава на младини, но сега разплуто огромно женище с три деца... И до днес нямам обяснение, но това продължи с години.

Чу се, че съседката срещу нас, мъжа и я потупва. Викам си - защо бе, тя е такава кротка смирена женица, никаква една такава, иначе грижовна майка на две деца. Ей какъв лош мъж имаше тая жена... Като пораснах научих подробности защо е яла пердах, а мъжа и се оказа пич страхотен, забавен чичка!  Shocked Ей така съм, щото да не ви описвам за каква жена ставаше въпрос.

За съседката до нас ми беше набито в главата, че е "вещицата", тя просто нямаше име и като кажехме нещо за нея, то беше винаги с това име. Не горовехме с тях, не играех с дъщеря и и бях длъжна да я мразя. Тя беше "проста, зла, проклета, вещица" и мъжа и беше по-млад от нея, което вероятно трябваше да приема като нещо гадно. Един ден майка ми слезе в мазето за нещо си и след малко се качи с писъци нагоре. Ами... по-младия мъж на съседката бил долу, пък съседката слезнала по него и долу се сбухала с майка ми, пооскубаха се двете и не си проговориха до гроб. А чичо Митко гледаше като поакан. Като съвсем малка си мислех, че майка ми е светица. На 9-10 прозрях, че не е. После си мислех, че баща ми е добър човек, чак глупав. След време разбрах, че хич не е бил глупав...

Ама толкова примери мога да разкажа, толкова, толкова много...

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:25 от Бижy

# 421
Страдание, изкупление... вече ми се причува песента на Лили Иванова от "Осъдени души".  Mr. Green

# 422
  • Пловдив
Понеже съм груба и търся по реални емоции аз, ако съм на мъжа любовник ще искам да седна от другата страна на Ev*va, а не зад нея, че да може и тя в тъмното да ме погали, кадето трябва ...
Сега съм заета, че след тази мръсотия дето написах си сапунисвам клавиатурата...

# 423
Бижу, майка ти и съседката са си менкали мъжете, или не съм разбрала правилно?  newsm78

# 424
Страдание, изкупление... вече ми се причува песента на Лили Иванова от "Осъдени души".  Mr. Green

И аз бях такава циничка и моралистка, споко  Wink  Само като те опърли, знаеш как боли.

# 425

АХахахха, не е истина! А правите ли нещо в кенефа на ресторанта??

Е, това вече по-го разбирам Joy

Не знам откъде дойде тази мода, но ако някой ми предложи подобна гадост, ще ме отврати и отблъсне завинаги! Sick

# 426
  • Куциндрел
А я си представете, че обърквате редовете в киното? И на всичкото отгоре някой започва да ви гали по косата. Mr. Green
Още един романтичен сценарий ще ви дам - отивате в дискотеката и цяла вечер някой ви настъпва по крака на дансинга.... о, че романтични мазоли ще имате после. Mr. Green

# 427

И аз бях такава циничка и моралистка, споко  Wink  Само като те опърли, знаеш как боли.

Всичко знам аз, но се въздържам от мелодраматични полюции по форумите.  Mr. Green

П.П. "Циничка" и "моралистка" в едно изречение не се връзват, помисли още малко.

# 428
  • София - Рим и обратно
Ама това мода ли е?
Мен ме отблъсква мисълта да събера мъж и любовник под един покрив съзнателно. Ама щом хората ги влече...поне да се видят в кенефа, някак по-разбираемо е.

# 429

Тоя дето те гали по касата, що за дебил ще е - да похарчи 8 кинта или 10 или 20 там, да гледа няква боза, щото не е гаранция, че харесва филма, за да те гали по.... коаста  Shocked Shocked Shocked

И аз т'ва щях да питам.  Mr. Green

Ами ако се обърка нещо с номерата на билетите? Мислиш си, че те гали по косата любовникът, обръщаш се - неизвестен перверзник.

Еее, Цеца, преди теб го написах пък, а нетът ми е бавен.  Crossing Arms  hahaha

# 430
Много сте оригинални, страшни лафчета пускате, коя от коя по-ярка съфорумка:)
Аз спирам, отивам на лични, някакви мъже ми се включиха Mr. Green
Май им стана интересно.... Тази вечер кината ще са празни май.

# 431
     Мда, с дъх на череши в началото, с вкус на горчиви бадеми преди и след края.
     Изключенията, необвързана жена да извлече само положителните емоции от такава връзка или се случват в ранната младост на жените, или потвърждават клишето. Свободната жена все в един момент почва да има очаквания. Все едно дали чака принца да я направи своята принцеса или чака да я освободи от присъствието си, защото връзката се е превърнала в бреме. А може горчивият вкус да се прояви в лицето на разбесняла се съпруга. Wink 
     Трайно обвързаните жени с любовници не са в същата категория. Кино, ресторант и прочие романтични срещи без допир не ми се струват странни ... когато поне един от участниците е около петнадесетгодишен.

# 432
Всички истории за изневяра с женен мъж все завършват тъжно по моите наблюдения. Сценариите са няколко, като в най-добрия случай любовницата след 20 самотни Коледи успява да го разведе, само че вече и двамата са уморени, а тя отдавна е преминала възрастта да има деца и си остава една утешителна куха награда.
Надявам се да не дойде ден, в който да съм толкова отчаяна и изтрещяла, че да се хвърля на врата на женен мъж и да забравя за морала, на който така се присмивате. Дори да не ми пука, че мога да нараня мъжа си, със сигурност ми пука как биха се почувствали синовете ми ако разберат, че майка им е курва. Не се притеснявам да напиша точно тази дума, защото именно нея ще използват повечето хора за жена, която излиза с женени мъже. Мога да разбере младите ярки, които се хващат с успели и интелигентни мъже, двойно по-стари от тях, младостта и глупостта ги оправдава, но 40-годишна да ми се хвали как има любовник, си е резил от всяка гледна точка.
Преди няколко години получих неприлично предложение от женен мъж, треньор на сина ми, и не мога да ви опиша колко гнусно се почувствах, този боклук, точно така - смятам, че тези мъже са боклуци, има две деца, знае, че и аз имам две деца, виждал е мъжа ми, към когото демонстрирам нескрита привързаност, и с цялата си наглост си позволява да попита такова нещо. Някой ден с дъщерите му ще се отнасят точно така, както той с майка им  Sick Сигурна съм, че все някоя му е вързала, все някоя не си е изживяла тръпката.

# 433
  • София
Много сте оригинални, страшни лафчета пускате, коя от коя по-ярка съфорумка:)
Май им стана интересно.... Тази вечер кината ще са празни май.

Те всички така казват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 434
  • Пловдив
Цитат
Да не те занимавам на лични, но и на мен ми се включи един господин, когато писах в темата за аналния секс. Много бързо се изключи, като разбра, че съм бременна  newsm45 още не мога да го преживея newsm45

Общи условия

Активация на акаунт