"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 086
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не виждам нещо смешно в човешките взаимоотношения!

Отстрани винаги е смешно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 466
  • София - Рим и обратно
А, Ева, блееш. Щом пише и на други, не си достатъчно всепоглъщаща. Ето още една причина да нямам любовници - занимават се с още куп други, докато аз правя супа на мъжа Naughty.
Аз ревнива не съм, но имам силно чувство за собственост Mr. Green.

# 467
  • София
А, Ева, блееш. Щом пише и на други, не си достатъчно всепоглъщаща. Ето още една причина да нямам любовници - занимават се с още куп други, докато аз правя супа на мъжа Naughty.

Блее, блее, колко да блее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 468
далеч за предпочитане  е да се качваш на черешата по такъв начин, отколкото да висиш на куки или да си дупчиш тялото.  пак е до емоцията и усещанията, само  единият начин е някак по-приятен.

Ето още една причина да нямам любовници - занимават се с още куп други....

абе, къде ги намирате толкова потентни мъже  Mr. Green

# 469
  • София
далеч за предпочитане  е да се качваш на черешата по такъв начин, отколкото да висиш на куки или да си дупчиш тялото.  пак е до емоцията и усещанията, само  единият начин е някак по-приятен.

Ето още една причина да нямам любовници - занимават се с още куп други....

абе, къде ги намирате толкова потентни мъже  Mr. Green

В нета са винаги такива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 470
Аз ревнива не съм, но имам силно чувство за собственост Mr. Green.

Аз нямам амбицията да съм любовница на всички мъже:) Нека има за всички.
Иначе грешиш...всепоглъщаща съм. Сега очаквам още съобщения.

# 471
Много актуално ми се струва да ви припомня тази цинична творба и ако се абстрахирате от вулгарността ѝ и от твърдението, че е написана от Пеньо Пенев, защото не е, и я прочетете внимателно и с нАучна цел, ще осъзнаете, че тук е цялата истина за живота, колкото и гадна да ви се струва... Tired А, да не забравя да вметна, че не е с дъх на череши.

# 472
Преди няколко години, колега на мъжа ми, един от мениджърите в една от компаниите уби любовника на жена си и се самоуби.
Жена му, журналист в местен вестник, публикувала във вестника съобщение, че мъжът ѝ починал и послесмъртно съобщение към него: "обичам те любов моя, винаги ще бъдем заедно".
Участниците в триъгълника 40+

# 473
Едно нещо ми е чудно... Имаш връзка с някакъв човек, не го обичаш вече, няма "тръпка" - хубаво. А поне уважение някакво няма ли останало? Ако някой ви чака вкъщи и ви вярва, не се ли чувствате като боклуци, че ходите да се плющите с друг? Щото аз точно така бих се чувствала (и не го казвам теоретично). Или той си е виновен, че е тъп и не се усеща?
Когато задаваш такива въпроси, питай и за човека, дето в тоя момент чака вкъщи, но преди това е излизал нанякъде все пак. Не че е задължително и той да е същия боклук като жена му-мръсницата, дето не се била умила още от предишния когато се прибрала при него вкъщи, обаче нали разбираш, че като става въпрос за двама души и за такива истории, се питат и двамата еднакви неща.
Ако някой се наеме изобщо да ти отговори, се опасявам, че ще останеш силно изненадана от неочакваните отговори.
Не питайте, е съветът ми!

Дам, темата се разми в махленски кокошарник. Идеята май беше "любовниците" да си кажат гледните точки. Нездравото любопитство не е признак на добро възпитание  Laughing

# 474
Хм, писа ми някакъв планински гид, казва, че искал да ме качи на върха на планината.

Не, това не се брои за обожател, това е някакъв Спиндермаан, или направо си е Ванко 89...
Тоя тип не до върха на планината, ами и до средата на някое пловдивско тепе не може да ме качи.

# 475
  • София
Преди няколко години, колега на мъжа ми, един от мениджърите в една от компаниите уби любовника на жена си и се самоуби.
Жена му, журналист в местен вестник, публикувала във вестника съобщение, че мъжът ѝ починал и послесмъртно съобщение към него: "обичам те любов моя, винаги ще бъдем заедно".
Участниците в триъгълника 40+

Че какво им е на 40€  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 476
Хм, писа ми някакъв планински гид, казва, че искал да ме качи на върха на планината.
Той с друга цел бе...

# 477

Не, това не се брои за обожател, това е някакъв Спиндермаан, или направо си е Ванко 89...
Тоя тип не до върха на планината, ами и до средата на някое пловдивско тепе не може да ме качи.
Повярвай ми, може! Без дъх ще останеш.

# 478
Нищо Наде стерелят  Mr. Green

# 479
Само едно ще ви кажа, за последно.
Самият факт, че в темата има 150 човека, говори сам по себе си колко много хора се интересуват от този вид емоции. Колкото и да не си признавате, колкото и да се правите на някакви, каквито не сте...

Общи условия

Активация на акаунт