Обаче какво било - някаква пошла надпревара на измъчени зрели жени, на ръба да се поболеят от самотност и неудовлетвореност, до толкова, че дори да е имало нещо хубаво някога, го пилеят и правят грозно в някаква странна пресметливост - така искам, така става...Ми грозно и пошло си е. Затова и темата така се разви - някаква току регистрирала се взе да обяснява колко е страхотно да се впива в обвързани, щото й е кеф да е по-по-най за някакъв момент. Това за планираните срещи в ресторант, дето си се гледат, докато всеки си е с половина, направо изби рибата, а пък това за киното...леле -направо си го представих живо - представям си както е тъмно и съм се съсредоточила във филма и някой вземе да ми пипа косата...леле - такива писъци ще възпроизведа, че после ще трябва да ми плащат за филмовите звукови ефекти дето съм произвела спонтанно...После се появи момчето, предлагащо, каквото е решило че се търси (и е логично),Надето също си беше логична и постоянстваща...Съжалявам само за момичетата, които наистина бяха откровени и смели да споделят опит и горчивина на патило.
И последно по темата -няма черешово време за тези случаи - има черничево , където в някакъв странен обрат пеперудите се превръщат в гъсеници

Само ми е интересно жената на черешкиния любовник