"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 018
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 570
Давам си сметка, че май не съм разбала точно смисъла на темата. Мислех, че е за онези  трепети, верно привични  на младостта и наивинитета, че  всичко де е тръпка е истинско и  красиво, без значение на обстоятелствата, без мисъл за после,защото случващотосе някак  си е вечно и няма време логично за него...От там ми стана  мила авторката заради това,че е красива в смелостта си  на крадла на мигове и вярваща ,  че дори  неправилността може да има красив облик...
Обаче какво било - някаква пошла надпревара на измъчени  зрели жени, на ръба да се поболеят от самотност и неудовлетвореност, до толкова, че дори да е имало нещо хубаво някога, го пилеят и правят грозно в някаква странна пресметливост - така искам, така става...Ми грозно и  пошло си е. Затова и темата така се разви - някаква току регистрирала се взе да обяснява колко е страхотно да се впива в обвързани, щото й е кеф да е по-по-най за някакъв момент. Това за планираните срещи в ресторант, дето си се гледат, докато всеки си е с половина, направо изби рибата, а пък това за киното...леле -направо  си го представих живо - представям си  както е тъмно и съм се съсредоточила във филма и някой вземе да ми пипа косата...леле - такива писъци ще възпроизведа, че после ще трябва да ми плащат  за  филмовите   звукови ефекти дето съм произвела  спонтанно...После се появи  момчето, предлагащо, каквото е решило че се търси (и е логично),Надето също си беше логична  и постоянстваща...Съжалявам само  за момичетата, които наистина   бяха откровени и смели да  споделят опит и горчивина на патило.
И последно по темата -няма черешово време  за тези случаи - има черничево , където в някакъв странен обрат пеперудите се превръщат в гъсеници Rolling Eyes

# 571
Зандали  bouquet  bouquet  bouquet

# 572
камъчка...е сори ама твоят мъж е бил нагъл и тъп тогава. ..а жена му още повече че го е търпяла.

Чудя се понякога какво можеш да му харесаш на такъв мъж...хем нагъл...фем прави съпругата си и децата на балами...ами и още една ще го гледа в очите и ще му вярва.
Ама как се вярва на човек който с очите си виждаш как лъже...

# 573
Сесил-аз съм особена порода тъпа овца Crazy
той е мега нагъл , аз май не написах,че сега отново иска да сме любовници Rolling Eyes
не иска детето, не иска да се разведе,но още ме обичал Rolling Eyes
мисля,че е психопат

# 574
 newsm78 Само ми е интересно жената на черешкиния любовник
дали е писала в темата...

# 575
newsm78 Само ми е интересно жената на черешкиния любовник
дали е писала в темата...

Би обяснило защо Черешка изчезна от собствената си тема, която била пуснала не заради себе си, а заради многобройните молби от почитатели, които получила на лични. С фанфари я пусна, по терлички я напусна.

# 576
Вероятно в този момент яде замразени череши от пъпа на любимия си. Ако случайно се е отбил при нея, де. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох, простете ми момичета, но това със зелените човечета е заразно.  Joy

# 577
  • София
Темата ми е с дъх на вкиснало вино и вкус на блудкаво кафе.
Авторката я разбрах какво цели, ама какво да ѝ кажа - някои все още имат свян.
И откога изневярата се прокламира и развява като нещо, което е за похвала?
Ясно раздава съвети за мамещите мъже, ама съвсем не вдява, че сама себе си мами.
Ще ѝ предложа да си развява вишневото мръсно бельо в по-ограничено от публика пространство. По възвишено е някак, все пак тетивите са и на други честоти. Тук сред домакини и посредствен плебс как да цъфти, че и да върже?
Едно не мога да отрека - хипохондричните ѝ прояви намаляха драстично. Laughing

# 578
  • София
Имам позната която 7 години е любовница на един мъж. Той се разведе с жена му , ожени се повторно за някаква съвсем различна , но моята позната все още му е любовница !
Кажете ми това на какво ИДЕ?

# 579
  • Tам през Атлантическия океан
Сесил-аз съм особена порода тъпа овца Crazy
той е мега нагъл , аз май не написах,че сега отново иска да сме любовници Rolling Eyes
не иска детето, не иска да се разведе,но още ме обичал Rolling Eyes
мисля,че е психопат

Не е единствен  Crazy

Имам прятелка (американка), разведена е с две големи деца 16 и 14  Wink
С течение на обстоятелствата се вижда/налага се , доволно често с бившият. Той има ново семейство и детенце. Та въпростният почнал напоследък да търси пак близост и да и разправя че я обича и да и деде година време  Crazy да се разведе и да се върне при нея  ooooh!
Мацката слава богу е с акъла си и не му хваща декиШ , даже има немерение да се мести в друг щат.

# 580
Имам позната която 7 години е любовница на един мъж. Той се разведе с жена му , ожени се повторно за някаква съвсем различна , но моята позната все още му е любовница !
Ами какво?! Ей тази го прави за кеф, а не, защото умира от желание, да го ожени за себе си. Явно е наясно, че е мъж като всички мъже. Crazy Да се жени, друга да му пере гащите и чорапите, тя само да го ползва за каквото и е приятно.

# 581
  • София
Ами какво?! Ей тази го прави за кеф, а не, защото умира от желание, да го ожени за себе си. Явно е наясно, че е мъж като всички мъже. Crazy Да се жени, друга да му пере гащите и чорапите, тя само да го ползва за каквото и е приятно.
Да това за нея ми е ясно , ама на тоз какви му се въртят в главата не знам . Сама тя ми казва ,че го е питала и той и отговорил по следния начин: - Ами аз много си обичам жената ,но в момента в който изляза сякаш ставам друг човек , просто не мога да се спра.

# 582
  • Ямбол
Жена или мъж, който не може да си хване свободен партньор е некадърник.

# 583
Зандали  Peace
Не искам никакви любовници и тем подобни екземпляри.И кое му е хубавото на това мъжа да има жена?каква е тази пуста тръпка , която кара жените да искат да са с женен мъж.свършиха ли се свободните бе?не съм моралистка , но ми е неприятна самата мисъл да се вра м/у шамарите доброволно.
Не знам къде ще ме отведе живота , може след 5-10г.да си хвана любовник или на мен да ми надянат някои чиФт рога , но сама ще се заплюя , ако мъжа е обвързан.

Чери от както пише в семейните , много ми падна в очите.преди си мислех ,че е интелигентна жена , ама четейки я сега...ами жалко , че така съм се подвела

# 584
Темата ми е с дъх на вкиснало вино и вкус на блудкаво кафе.
Авторката я разбрах какво цели, ама какво да ѝ кажа - някои все още имат свян.
И откога изневярата се прокламира и развява като нещо, което е за похвала?
Ясно раздава съвети за мамещите мъже, ама съвсем не вдява, че сама себе си мами.
Ще ѝ предложа да си развява вишневото мръсно бельо в по-ограничено от публика пространство. По възвишено е някак, все пак тетивите са и на други честоти. Тук сред домакини и посредствен плебс как да цъфти, че и да върже?
Едно не мога да отрека - хипохондричните ѝ прояви намаляха драстично. Laughing

До колкото разбрах,  въпреки чат-патното ми влизане у форума -  черешовата авторка изобщо не  искала да пуска тема, просто при споделянето в тайните, това й беше препоръчано, защото много хора са се изказвали след неин пост. Та, направила го е и  сигурно вече съжалява, защото  някак си я подведоха - в тайните си беше наистина  мистериозно-копнежно и някак красиво - тук като тема...очарованието отиде на кино, ама такова дето дето някакъв пръч гали окосмяването, докато друг пръч стои до обезкосменото....  та... темата трябваше да си остане в тайните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт