"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 158
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 675
е то за някои жени да ги погледнат само, си е чисто удоволствие. Не познават това да я заведат на ресторант и най-малкото го приемат като проява на невероятни чувства. Laughing Та понякога не са нужни чак толкова много средства.
Сега, и там има няколко вариации-беден, но романтичен. Жена, несвикнала на комплименти, лапва отмах.

# 676
В една друга тема авторката си е пожелала това: "Може би най-силно искам да открия любовта... ама онази любов, която не се описва, но се среща най-много веднъж, ако изобщо я срещнеш. Желая си го Love!"

Пожелала си го е преди 6 дни! В крайна сметка се оказва, че връзката й с женения мъж е просто гол секс и няма никакви пеперуди. Или поне в неговия стомах няма. Това явно я съсипва и темата е само зов за помощ. Или за обич, не знам. За себе си се убедих, че тази връзка не й е изпълнила душата или поне не е оправдала очакванията й. Казала е също, че не знае дали са й изневерявали, но ако разбере няма да прости! Не й харесва да й слагат рога, но в същото време тръби във форум и то с голяма гордост, как тя самата слага такива на друга, предполагам с нищо незаслужила го жена.  Sick

# 677
Хахо- може би си права
когато се запознахме,аз бях в един нещастен брак с мъж,който беше епилептик ,пиеше,биеше и не носеше пари вкъщи
угодия нямаше
бях идеалната домакиня,стоех си вкъщи готвех,от работа пак вкъщи
и в един момент един красив лъжец ме омота дотолкова,че обърках страстта му с любов
толкова си бях повярвала,че съм любовта на живота му,че заедно градехме планове за бъдещето
ясно е ,че не съм била нищо по-различно нито от жена му,нито от някоя друга
просто той се появи на точното място в неправилния момент Peace

# 678
Забавен поглед към темата е комедията "Мики и Мод" (Micki + Maude, 1984).
Не толкова забавен - "Фатално привличане" (Fatal Attraction, 1987).
Препоръчвам ги и двата.

# 679
Цитат
че съседката ти не ходи на козметик? Има милиони хора, които умеят да се поддържат сами или не могат да си позволят да отидат на козметик?

Изобщо не е екстремно. Да, има такива, които не могат да си позволят козметик, но има самобръсначки, а може би не знаят и тя как се държи?

Stop

# 680
На епилираните жени, с маникюр, педикюр, прическа, грим и бельо на Виктория сикретс също им изневеряват;  Peace

забравих интервенциите и пластиките;

# 681

ясно е ,че сексът е свързващото звено между двамата,но в повечето случаи мъжът търси и нещо друго
ходили сме заедно на мачове, слушали сме музика, гледали сме тв,мълчали сме си и пак ни е било приятно

т.е. нищо различно от това, което един мъж върши и с жена си.

Не е в това какво върши, а как го върши. Ако ще и курабийки да печете заедно, той не се държи като съпруг. Защото основната идея в поведението на съпруга е "това, което го правим, да го правим и занапред". А не просто да играете театър, който не се знае дали няма и утре да приключи.

Мдам, не знам как може да ти дойде на акъла, че може да се чувствам поласкана от онлайн тролене като на 1914. Ама за някои жени може и да е комплимент...

Иначе малко от малко придобивам самочувствие, че общо взето добре си отиграх развода и не се забатачих в ей такива драми.

# 682
Разбира се. И на онези с доходи, и на красивите, и на най-разбиращите също, въобще не е преимущество само на косматата запусната жена по пеньоар това. Човек има нужда от разнообразие, казано простичко. Ако жена му вкъщи е красива, разбираща и умна, любовницата няма как да е по-красива, по-разбираща и по-умна. Или е супер-рядкост това.

# 683
Когато се случвало да позвъня на такава врата, знаейки , че жената си е в къщи аз съм изпадала в ужас и не за друго, а по начина по който си стои в къщи, оставете мъжете, възпитаваме косвено и децата си. На естетика! Повечето са с развлечени анцузи с отпечатани колена, някакви степани  елечета, в главата - като ритани зелки, и набързо обуват някакви подпетени обувки /в повечето на благоверния старите/ да изтичат до магазина. За маникюр и разни там такива екстри - няма да пиша той се прави по повод - значи сега по Коледа и после?
Че аз това им го написах още в тайните, но ме затриха! Докато ходят като парцалеси вкъщи с провлечените анцузи, обеления лак и кошницата на главата, да не се чудят що мъжете им заглеждат други жени.

при положение,че той идваше вкъщи не съм обличала дантелено боди
виждал ме е и раздърпана и рошава и всякаква
та и тази теза отпада
Не ми се иска да го приемеш като обида, ма така е осъзнал, че си същата като жена му и си е рекъл, че с нея вече е свикнал...

# 684
  • София
Хахо- може би си права
когато се запознахме,аз бях в един нещастен брак с мъж,който беше епилептик ,пиеше,биеше и не носеше пари вкъщи
угодия нямаше
бях идеалната домакиня,стоех си вкъщи готвех,от работа пак вкъщи
и в един момент един красив лъжец ме омота дотолкова,че обърках страстта му с любов
толкова си бях повярвала,че съм любовта на живота му,че заедно градехме планове за бъдещето
ясно е ,че не съм била нищо по-различно нито от жена му,нито от някоя друга
просто той се появи на точното място в неправилния момент Peace

И? Какво стана после?

# 685
Когато се случвало да позвъня на такава врата, знаейки , че жената си е в къщи аз съм изпадала в ужас и не за друго, а по начина по който си стои в къщи, оставете мъжете, възпитаваме косвено и децата си. На естетика! Повечето са с развлечени анцузи с отпечатани колена, някакви степани  елечета, в главата - като ритани зелки, и набързо обуват някакви подпетени обувки /в повечето на благоверния старите/ да изтичат до магазина. За маникюр и разни там такива екстри - няма да пиша той се прави по повод - значи сега по Коледа и после?
Че аз това им го написах още в тайните, но ме затриха! Докато ходят като парцалеси вкъщи с провлечените анцузи, обеления лак и кошницата на главата, да не се чудят що мъжете им заглеждат други жени.

при положение,че той идваше вкъщи не съм обличала дантелено боди
виждал ме е и раздърпана и рошава и всякаква
та и тази теза отпада
Не ми се иска да го приемеш като обида, ма така е осъзнал, че си същата като жена му и си е рекъл, че с нея вече е свикнал...

Абсолютно! Peace Много бързо заметоха и не съм прочела, Бижу. Подкрепям!

Но явно това не е важно като гледам ... А все си мисля, че всичко започва от собственото ни отношение към самите нас.

# 686
Бижу -най-вероятно е така Peace
Роналд- точно на теб не ми се обяснява Peace

# 687
Абе за едни е важно, за други не е.
Колегата излиза с една, буквално е повлекана в сравнение с жена му. Жена му не е като гореописаните жени, след като чужди мъже я забелязват на свой ред. Grinning

# 688
  • София
Бижу -най-вероятно е така Peace
Роналд- точно на теб не ми се обяснява Peace
Бре, а точно на кого пък ли би обяснила? Това целенасочено изказване - не ми допадна.  

# 689
  Нали знаете вица, че и най красивата жена, и тя е омръзнала на някого.

Не е работата в анцуга и прическата...
 Но все пак е добре и у дома човек да е лакиран и на токчета де, може пък внезапно да звънне съседа.

Общи условия

Активация на акаунт