"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 145
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ох, представям си Анди как я е насмела...

А защо не дойде Чери да си развие идеята?
Имам дежавю Thinking

# 661
при положение,че той идваше вкъщи не съм обличала дантелено боди
виждал ме е и раздърпана и рошава и всякаква
та и тази теза отпада

# 662
Биляна-  някои любовници също ходят така вкъщи Wink

Камъче, ама на среща с любовник май няма да отидеш по анцуг, нали?

Що? Ако тичат в парка, какво пречи? Нали не правят само секс?

# 663

Тя, жената, изобщо секс не е споменала.

Чери, съсипаха ти идеята тотално! ooooh!

Да, да, те се гледат влюбено само....и тичат и бягат един от друг и един към друг....Simple Smile
хайде сега, трева пасем....
Тези пеперуди и други щуротии могат да си пърхат и без да се срещат, нали...
За какъв дявол тогава ще се виждат, ако няма да правят секс...Simple Smile

# 664
Нямам  нищо против - все пак най - важното е, вие да се харесвате.  Wink

# 665
Ох, представям си Анди как я е насмела...

А защо не дойде Чери да си развие идеята?
Имам дежавю Thinking

Да, как позна?  Laughing

Чери е във вихъра на емоцията, няма време сега за отегчените домакини. Възможно е да доразвива творбата пред отбрана публика от ценителки, не знам.

# 666
  • София
Билян@, обзалагам се, че с Черито изглеждате досущ като аватара й. Sunglasses

# 667
С една съседка съм в по- близки отношения и ме потресе като каза, че  козметик посещава само през месеците, когато се налага да е боса и съответно тогава си епилира и краката. Не е необходимо голямо въображение да си представите през февруари на какво прилича? Първо нека се постараем за себе си, и тогава да изискваме от другите. За съседката, която описах ММ мъж ми е казвала, че като я срещне може да му спадне за винаги, в кръга на шегата.
Докато списвате тук я минете пред някое огледало и с ръка на сърце си признайте харесва ли ви гледката:

Скрит текст:

Не подскачайте- това е пример, реален, но в никакъв случай не важи за ССФ!!!  Naughty Не, нас тук ни няма! Честно! Heart Eyes

Кое точно те потресе във факта, че съседката ти не ходи на козметик? Има милиони хора, които умеят да се поддържат сами или не могат да си позволят да отидат на козметик?

Нека не си даваме примери от the people of Walmart, защото са екстремни.

# 668
срещите не са само секс,аз пак ще ви опровергая
нали се сещате,че този мъж изпълнява и съпружески функции
идвайки всеки ден няма как да правим секс нон стоп
ясно е ,че сексът е свързващото звено между двамата,но в повечето случаи мъжът търси и нещо друго
ходили сме заедно на мачове, слушали сме музика, гледали сме тв,мълчали сме си и пак ни е било приятно
естествено че съм се старала поне анцугът ми да е чист, поне да ухая на парфюм, но не винаги ме е виждам с грим, прическа и секси облекло
не може да се сложи такъв знак-че е само за секс
сексът е 1 час, а после???

# 669
  • Sofia
Момичета, много се смях на някои мнения. Много! Simple Smile Стигнала съм до 25 страница и ще си ги прочета всичките, ама не се сдържах при въпроса "Какво значи изневяра?" и пускам това образователно видео. Отговорът е на 43 секунда  Mr. Green :

https://www.youtube.com/watch?v=OiMG1V4dTrg

# 670
  • София

нали се сещате,че този мъж изпълнява и съпружески функции
идвайки всеки ден няма как да правим секс нон стоп

Е нали в къщи не го разбираха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671

ясно е ,че сексът е свързващото звено между двамата,но в повечето случаи мъжът търси и нещо друго
ходили сме заедно на мачове, слушали сме музика, гледали сме тв,мълчали сме си и пак ни е било приятно

т.е. нищо различно от това, което един мъж върши и с жена си.

# 672
  • София

т.е. нищо различно от това, което един мъж върши и с жена си.

Ами тогава за какво му е лИбовница  newsm78 newsm78 newsm78

# 673
защото така
заради тръпката
аз в самото начало още казах-връзката е връзка като връзка, като всяка друга, нищо различно, но поставено на основа на криене и лъжи. Което води до проблеми. Но всичките му там трепети, пеперуди и нагон са еднакви. Просто вкъщи поднасяш една версия за дена си, пред другата-друга версия и изживяваш различно една и съща ситуация -веднъж с жената, веднъж с любовницата.

# 674
Камъче, твоят случай е много различен.
С такъв любовник, да нямам никаква изгода от него, не бих се занимавала. Sunglasses

Идеята ми се губи, за мен това са връзки за удоволствие и забавления, задължително с добре във финансово отношение мъже. Wink
За какво ми е в къщи?
Ако не ме води в хубави заведения, интересни места и не ми предлага комфорт, хич не ми трябва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт