"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 903
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 870

ЗАНДАЛИ, постът ти ми напомни ето тази известна история:  Laughing

Цитат
Аз съм моногамна ...
Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.

Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единственият, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки, дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
     Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. 'Ела да те прослушам в офиса ми'. Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
     Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам SMS: 'Долу в барчето под вас съм'. Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах SMS: 'Ами качвай се де'. Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан ceкc. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12:12 часа.
     Поизмих се и тъкмо влязох в ритъма на ежедневието, мъжът ми влезе. 'Мила, толкова малко време оставаме сами'. Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него ceкcа продължи повече от час. Обичаме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте, откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм. Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
     И тъкмо да си легна да почивам, телефонът звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: 'Все едно не си изцяло моя'. А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. 'Обичам те', повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг

# 871
  • Tам през Атлантическия океан
Съвестта само по отношение на изневярата ли се проявява?
Защото пък ще ви кажа, че в много други житейски аспекти съм в пъти по-съвестна и чиста от повечето от вас, сигурна съм.
Не ни го казвай на нас , непознатите  Wink

Дано близките ти на сърце хора го оценяват  Wink , ако има такива де  Simple Smile
Не е нужно да се доказваш тук  Peace
но пък е видно че имаш такава нужда  Grinning
ОК , нали за това е форум  Simple Smile

# 872
Болднатото от Десс мислих да го изтрия...да, трябваше. Очаквах този коментар.
Какво да се доказвам, аз си се знам що за стока съм, приела съм се. Вие се правите на по-добри герои, това ме загложди и затова се включих в темата.
Не изключвам някои да са искрени и толкова щастливи, колкото пишат, но повечето е булшит, извинете ме.

# 873

Хехе
Мислех, че си жена
Ама явно съм грешала
 Grinning

# 874
Имам слабост към бижута. И да, има бижута, от които наистина мога да усетя пеперуди в стомаха.
Дали, ако много ми хареса дадено бижу, имам право да си го открадна? Със сигурност ще се отнасям с него по-добре, отколкото собственичката му, която го приема за даденост и вероятно по-често го държи в кутията вкъщи, отколкото го носи.
А? Може ли?
Може що да не може, ако обаче имаш пари за добър адвокат после.

# 875
Болднатото от Десс мислих да го изтрия...да, трябваше. Очаквах този коментар.
Какво да се доказвам, аз си се знам що за стока съм, приела съм се. Вие се правите на по-добри герои, това ме загложди и затова се включих в темата.
Не изключвам някои да са искрени и толкова щастливи, колкото пишат, но повечето е булшит, извинете ме.

Да , булшит е за хора претърпели разочарование , преживели нещо кофти или пък сами правещи неща които не са баш тамън  Rolling Eyes Знам ли ......

Без лоши чуства  Hug

# 876
  • София
Съвестта само по отношение на изневярата ли се проявява?
Защото пък ще ви кажа, че в много други житейски аспекти съм в пъти по-съвестна и чиста от повечето от вас, сигурна съм.
И как пък така прецени, въз основа на какво си сигурна? Thinking
Ние поне имаме твоите откровения.
А аз не смятам, че съществува нещо подобно на избирателна съвест, или имаш такава, или не. Та по-вероятно е ти да не си чиста като роса.

# 877
Отдавна съм обещала на мъжа ми да му намеря любовница, за да живне малко, че напоследък е станал страшна пенсия. Тази тема ми се струва много подходяща за целта, тааа... Предлагам омъжен, с едно дете, висок, зеленоок, IT по професия, 35 годишен, добре запазен. Снимки и мотивационни писма можете да изпращате на ЛС. Ще го инструктирам да ви води за череши, тикви, картофи или каквото ви душа поиска. Снимки и мотивационни писма изпращайте на ЛС.

Ох  Rolling Eyes имах позната така се бъзикаше и 'лансираше' на бъзик мъжа си  Simple Smile ....... докато един ден от бъзик стана истина ..... Rolling Eyes Човека и залитна.
Красива , самоуверена жена , знаеше цената си ........

п.п.

Ev*va ми напомня с постовете си на EXIT_HUMANITY   Grinning

# 878
...Ами колкото и да е разкрепостен секса, все пак 99% от него ти е до болка познат. А с течение на времето подаръците и поведението стават леко банални...

Искрено съжалявам жени, които тепърва на 40 са тръгнали да експериментират и търсят разнообразие в секса с чужди мъже.

# 879
Ай за жените закачащи се с женени мъже  Mr. Green

# 880
...Ами колкото и да е разкрепостен секса, все пак 99% от него ти е до болка познат. А с течение на времето подаръците и поведението стават леко банални...

Искрено съжалявам жени, които тепърва на 40 са тръгнали да експериментират и търсят разнообразие в секса с чужди мъже.

Сигурно такава жена би ти казала че жените на тези мъже са жалки  Rolling Eyes че са се поддали на това  Rolling Eyes .......
Сигурно търсят доказателство че живота е булшит и го получават  Rolling Eyes

Скрит текст:
В этом мире я ценю только верность. Без этого ты никто и у тебя нет никого. В жизни это единственная валюта, которая никогда не обесценится.

# 881
  • град-държава

И как пък така прецени, въз основа на какво си сигурна? Thinking
Ние поне имаме твоите откровения.
А аз не смятам, че съществува нещо подобно на избирателна съвест, или имаш такава, или не. Та по-вероятно е ти да не си чиста като роса.
Споделям. Дадено отношение се проявява на всяко едно ниво.
Айде няма нужда емоционално фригидни да ми разказват как другите не могат и не чувстват, и колко са по-инак интелигентни.
От прочетеното виждам, че за мен лично големите неща, които намират са твърде семпли всъщност. Защото видях, че има неща, за които дори не подозират, че съществуват.

# 882
Сигурно такава жена би ти казала че жените на тези мъже са жалки  Rolling Eyes че са се поддали на това  Rolling Eyes .......
Сигурно търсят доказателство че живота е булшит и го получават  Rolling Eyes

Те такива мъже си го търсят целенасочено.

# 883
Обаче и признавам на тази тема, че се разви точно както и в живота..
Почна с дъх на череши, изходиха й се всякакви преминаващи откачалки и сега вони...
Много й пасва певачката на пайнер на края.
Тия прехвалени тайни връзки са баш чалга, колкото и да им се иска на някой да са виенски валс.

# 884
Аз може ли за друго ... но пак по темата:
Черешите нямат никакъв дъх, ужасно вкусни са иначе, любимия ми плод...
Но дъх и аромат имат само вишните.

Не съм имала поводи да се съмнявам в ММ, макар че много пъти сме ходили на кино  Mr. Green
обаче ако нещо някога науча, ще я намеря и ще пострада.

Общи условия

Активация на акаунт