"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 911
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 885
Ай за жените закачащи се с женени мъже  Mr. Green

Сойке, ти съпругата ли си?  Rolling Eyes

# 886
  • Tам през Атлантическия океан
Сигурно такава жена би ти казала че жените на тези мъже са жалки  Rolling Eyes че са се поддали на това  Rolling Eyes .......
Сигурно търсят доказателство че живота е булшит и го получават  Rolling Eyes

Те такива мъже си го търсят целенасочено.
Не оправдавам такива мъже  Wink
но представи си някоя напориста , навила си на пръста  Crazy  ей така дори само за спорта  Mr. Green
е па мисля че единица биха били мъжете които не биха се огънали поне малко  Wink

# 887
Оправдаване, не  Naughty нищо, *е са невменяеми.

# 888
  • София
Сигурно такава жена би ти казала че жените на тези мъже са жалки  Rolling Eyes че са се поддали на това  Rolling Eyes .......

но представи си някоя напориста , навила си на пръста  Crazy  ей така дори само за спорта  Mr. Green
е па мисля че единица биха били мъжете които не биха се огънали поне малко  Wink

Моя дружка е такава. Обекта се потдаде двукратно, за останалото обясни, че не е сексуален тип.
Ама вярно не е, да ѝ има късмета на моята Laughing

# 889
  • град-държава

Целта на моят опит бе точно такъв, да разбера за себе си. Е, като жена казвам , че жена навие ли си искам, независимо от мотивацията, си чао...   Mr. Green

# 890
Много интересна тема.
Авторката ми е симпатична, но я "познавам" в друга светлина.
Непонятно ми е това усложняване на живота, което сама си причинява, но си е нейния живот, нейна работа.
Просто ми е странно, защото все едно е била похитена от извънземни.

Lеxie, Бижy, BirdsFlu, Адри́ , Sesylle и Google76вече са казали много добре всичко, което и аз мисля по темата.

Много ме забавлява Ev*va, жалко, че не разказа повече.
Само ми е чудно защо просто не се разведе, след като е толкова неудовлетворена от съвместния живот с мъжа си. Не я ли притеснява, че ще си намери майстора по някое време, ще стъпи на мина и ще стане "бой, е*ане и сръбска музика".

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 01:17 от AQUА

# 891
Ето до какво води този дъх на  череши http://www.blitz.bg/news/article/309158
Тук е имало адреналин ...
 Ако на някоя от обичащите дъх на череши,банани,мандаринки и т.н не й е достатъчен, може да си помечтае за една такава случка.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 00:04 от My All

# 892
  • София
Много интересна тема.
Авторката ми е симпатична, но я "познавам" в друга светлина.
Непонятно ми е това усложняване на живота, което сама си причинява, но си е нейния живот, нейна работа.
Просто ми е странно, защото все едно е била похитена от извънземни.

Все някога ще се "върне" и ще разправя как не е била себе си.

# 893
Целта на моят опит бе точно такъв, да разбера за себе си. Е, като жена казвам , че жена навие ли си искам, независимо от мотивацията, си чао...   Mr. Green
Брад Пит го ожалих, той затова има бодигардове.  Peace

# 894
Ай за жените закачащи се с женени мъже  Mr. Green

Сойке, ти съпругата ли си?  Rolling Eyes
Какво общо имам аз пЪк , или пишеш глупости , колкото да не заспиш?иначе ако държиш и съпругата, и любовницата и извънбрачната дъщеря ще изиграя.Явно някой се чувства пряко "поздравен" Laughing

# 895
  • град-държава
Че на Анджи не 'и се получи ли? Grinning
Иначе и аз не случих с Дъф, но в следващия живот, може пък да споделим среда.

Няма нужда през пост да се цитира, този връх на музикалното изкуство.

# 896
Ето до какво води този дъх на  череши http://www.blitz.bg/news/article/309158
Тука е имало адреналин ...
 Ако на някоя от обичащите дъх на череши,банани,мандаринки и т.н не й е достатъчен, може да си помечтае за една такава случка.

Ох  Laughing не е смешно ама  Laughing

Интересно що не е набУхала съпруга  Mr. Green а любовницата го е отнесла и то яко  Laughing
Сигурно докато ги е следяла женицата му се е усуквала подобаващо  newsm78  Laughing

Може да си го е взела да го опердаши едно хубво домек  Mr. Green Twisted Evil Laughing да не е пред свидетели  Sunglasses

# 897
Какво общо имам аз пЪк , или пишеш глупости , колкото да не заспиш?иначе ако държиш и съпругата, и любовницата и извънбрачната дъщеря ще изиграя.Явно някой се чувства пряко "поздравен" Laughing

не, не го приемай лично  Hug поздрава е готин в подходящ стил  Peace

# 898
Що бе Дес да пердаши мъжа си?  Laughing   той какво е виновен човека, ако са се запознали
в някое кино с някоя Ева... Естествено че чуждата ще пострада, не мъжа ѝ.

# 899
Скрит текст:

О , това да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт