"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 883
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 900
  • Tам през Атлантическия океан
Що бе Дес да пердаши мъжа си?  Laughing   той какво е виновен човека, ако са се запознали
в някое кино с някоя Ева... Естествено че чуждата ще пострада, не мъжа ѝ.

Ох , ве  Joy
изгледах клипчето  Joy
тоя как бързо си тръгна с жена си завалията  Mr. Green

# 901
Аз и това не разбирам , защо някои жени мразят любовницата , а мъжа все едно горкичкия той бил подведен.за тая работа трябват двама , няма да го завърже за леглото и да го изнасили .има мноооогооо кухи съпруги чесТно

# 902
  • тук-там
......ТЯ по-добрата и по-готината ще го спечели , ще го побърка да лудне по нея , за да развали семейството му , .
Ти, зарежи курабиите... hahaha
Кажи сега, за мъжете, дето им се връзват, за твоя, де.... Що им се връзва, а? Ти, че си по-готина - ясно! Peace Друго ще да е... newsm78

# 903
  • някъде в орбита...
Не оправдавам такива мъже  Wink
но представи си някоя напориста , навила си на пръста  Crazy  ей така дори само за спорта  Mr. Green
е па мисля че единица биха били мъжете които не биха се огънали поне малко  Wink
"Напориста, навила си на пръста" си е чисто извинение за мен. Изневеряващият носи пълна отговорност за ситуацията и последствията, нека не се свива с тъпи оправдания Wink

OLaff, уникална логика просто ooooh!

# 904
Ох , ве  Joy
изгледах клипчето  Joy
тоя как бързо си тръгна с жена си завалията  Mr. Green

Виждаш ли какъв "добър мъж", що да го пердаши него, той слушка  Laughing

# 905
А ,  бе тръгне ли мъжа да мисли с оная си 'глава'  .....  рабУтата трЪгва на изуй гащи  Mr. Green

Собствените мъже не са ли изглупявали по вас  Wink ?!

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 00:42 от Desss

# 906

OLaff, уникална логика просто ooooh!

Знам  Mr. Green обичам като ме оценяват другите  Laughing
Заек аз да съм по-готина пф глупости приказваш  Laughing аз съм изтормозена женица , занемарена  Mr. Green бедния ми мъж чак го съжалявам да е до разпадаща се личност.подарявам го за Коледа , и аз като една съфорумка тука , може да ЛС да оставяте тел. за връзка  Joy

# 907
  • някъде в орбита...
Знам  Mr. Green обичам като ме оценяват другите  Laughing
Така да беше казала, аз се чудех какво стана Mr. Green Peace

# 908
Собствените мъже не са ли изглупявали по вас  Wink ?!
Ми ... не знам. Моят е практичен човек, Овен. С пълно съзнание, с желание и без глупост ме взе.

Обаче, аз забравих да ви кажа какво ми мина през главата като го видях за пръв път.  Embarassed
Значи аз на 18, току що започнала работа няма и  месец, и го виждам  -  висок, синеок, атлетичен, загорял от слънцето след лятната почивка, а работните му дрехи сини, сини като очите му Crazy  и ми спря дъха! Този мъж просто не може да не е женен, си викам, всички жени на света трябва да са слепи, за да е сам. Невъзможно е да го виждам само аз, сигурно всички останали са припаднали и сега и аз ще припадна. Невъзможно е просто!  Обаче.... той е просто съвършен и е за мен. Мой!  Въобще не ме интересува женен ли е, не е ли, просто си го искам и ще си го взема, защото е за мен. Ето... Имах късмета, че въобще не беше женен, че тъкмо беше приключил гадна връзка и беше сам и чакаше точно мен. Иначе сега щяхте да ме глозгате наред с Черешка. Боже, като знам с каква сила го пожелах... честно, ако беше женен, нищо нямаше да ме спре май. Embarassed Embarassed

# 909
  • град-държава
Ех, тези овни... Laughing Вече имам чувството, че целия форум с овни се е взел.
И те така, пред нищо не се спират и практични, ама моят полудя... Laughing

# 910
Бе той май наистина полудя, щото се запознахме официално след онова виждане през есента чак на 10-ти януари, а на 19-ти януари ми каза, че иска да имаме три деца... Обаче първите опити за правенето на тия деца, започнаха цял месец след като ми каза, че си ги иска три. Та явно е бил полудял, сега си давам сметка. Thinking

# 911
Бе той май наистина полудя, щото се запознахме официално след онова виждане през есента чак на 10-ти януари, а на 19-ти януари ми каза, че иска да имаме три деца... Обаче първите опити за правенето на тия деца, започнаха цял месец след като ми каза, че си ги иска три. Та явно е бил полудял, сега си давам сметка. Thinking

Подлудила си го ти, не се прави на скромна.  Laughing

# 912
Ех, тези овни... Laughing Вече имам чувството, че целия форум с овни се е взел.
И те така, пред нищо не се спират и практични, ама моят полудя... Laughing
И аз съм ОвЪн  Laughing
моя е везни , с други рогачи кат мен се не търпим Wink

Да бе Бижу , говори ни  Whistling
ти на 18 г млада , красотка .... ич не е вързал кънките , ньЕее  Laughing

––––––
а оп , писла си че е лумМнал значи , хитруша Wink

# 913
И аз съм ОвЪн  Laughing
моя е везни , с други рогачи кат мен се не търпим Wink
Знам аз, че няма нищо случайно на тази земя... Овен-Везни е най-магнетичната симбиоза между двама души щом са от тези зодии. Не го казвам само заради мен и ММ. Около себе си имам още няколко двойки в тази комбинация с дългогодишна и хармонична връзка помежду си. Между дивия Овен и темпераментната Везна никога стихията не стихва, затова пламъкът във връзката е толкова дълготраен... Heart Eyes (да лепна и аз едно такова сърцато човече Mr. Green ). И никой да не ми разправя, че нямало такова нещо като зодия.

sophiemmaspencer, мисля че вече съм твърде пораснала, за да демонстрирам фалшива скромност.  Wink

# 914
  А така.
 И ако се окаже че тоз синеокият е женен, а и ние сме малко така женени също? Кво правим, а? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт