"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 918
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 930
Хайде дами, любовници на женени мъже... давайте да обсъдим що е то връзка с женен мъж и се пригответе да ви глозгат и ръфат моралистките!

Иска ми се темата да е готина, положителна, да няма драпане, хапане, каране... Част от антуража е приканен да се държи прилично, за да не ни заключат, а ще бъде интересно... сигурна съм Heart Eyes...

Ох, оставяйки морала и чувствата настрана, чисто прагматично погледнато, повечето съпруги сигурно разбират доста скоро зацлюбовницата, ако случаят е от типа - мъжът им ги лъже, че работи допълнително, за по-добър жизнен стандарт на семейството, а през това време се среща с любовницата. на края на месеца като се окаже, че не само не е спечелил допълнителни доходи, но и вероятно се е охарчил с подаръци, хотелчета/квартири за любовницата, съпругата разбира колко се е жертвал мъжът й. Разбира се, сигурно има и мъже, които печелят безумно много и харчовете по любовници са жълти стотинки, но повечето мъже имат някакъв финансов лимит и повечето жени знаят колко изкарвар мъжете им. А повечето любовници струват пари, предполагам.

# 931
  А така.
 И ако се окаже че тоз синеокият е женен, а и ние сме малко така женени също? Кво правим, а? Grinning

Взимаме си го! Моята история е като на Бижу, с разликата, че нито той, нито аз бяхме свободни. А аз даже вече с едно дете. Отидох, видях, победих!  И така вече 22 години официално и + 3 неофициално, че през ония далечни години, жена с дете, в процес на развод, мръсница с една дума разваля и друго семейство, не е ли парясница? Ето поради това писах преди време, че в любовта, истинската, правила няма. Чувството е неудържимо! И когато е и споделено, не виждам пречки. Деца, предишни връзки и тн, тн,  всички си съградиха живота.

А жената, която твърдеше, че съм й отмъкнала мъжа все още ми е приятелка. И тя на по- късен етап разбра, че това не нейният човек.... Ох стана малко стил "Съдби на кръстопът". Но това са нещата от живота.
Готова съм да застана на гилотината. Започвайте!  newsm36

# 932
Аз нямам против двама души като се видят, да се харесат и да се вземат. Без значение дали са обвързани или не. Обаче да бягат един към друг, един от друг и така до безкрай, докато някоя шушумига няма смелостта да каже на жена си, че иска да е с друга и да я остави да живее живота си на спокойствие, ей това не го разбирам.

# 933
Да бе, разбрала. Много ясно, че така ще казва. Принудена е била да разбира чужди щения просто, защото да, такъв е живота.
Никой не ви съди заради нещото там, по-скоро спрете да вкарвате третите и петите лица и да обяснявате как всъщност сте им помогнали да осъзнаят,ч е този, който си взимате не е техния човек, видиш ли.
В съседния вход един мъж така го караха да осъзнае как жена му, която тръгна с друг преди години, не била за него. Остана си сам, човека, преодоля го, но си го носи и така и не понечи с друга да се задоми. Имаше си връзки, но неговия човек просто го беше оставил.

# 934
Аз нямам против двама души като се видят, да се харесат и да се вземат. Без значение дали са обвързани или не. Обаче да бягат един към друг, един от друг и така до безкрай, докато някоя шушумига няма смелостта да каже на жена си, че иска да е с друга и да я остави да живее живота си на спокойствие, ей това не го разбирам.

Да, но от друга страна се питам пък от това какъв е смисъла. След една година може нито чувствата да са същите, нито бягането един към друг и един от друг, само дето си си разбил семейството и побъркал децата.

И въобще, независимо обвързани, или не - не може да се вземаме със всички в които се влюбваме, то къде ще му излезе края Grinning

# 935
Iris, ако жената разбере, семейството може да се разпадне. Само дето жената ще е тройно по-наранена от лъжата, в която е живяла.

# 936
Лъжата, лъжата съсипва. Харесали се, харесали се. Казват цивилизовано и кой от къде е. Ама в обедната почивка чукат любовниците и после се прибират и си лягат до съпрузите...нищо възвишено няма в това.

Подобни връзки са само едно - страх. Аз първо да видя какво ще стане с другия, пък тогава ще скъсам с моя.   Първо да си подсигуря аз моя задник да не е самотен, а другия като остане наранен и сам - той ще се оправи.

Достойното поведение за мен изисква, след като искаш нещо ново - поемаш си риска то да се окаже неудачно. А не се криеш и не се правиш, че го няма.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 13:03 от ZinaSt

# 937

След една година може нито чувствата да са същите, нито бягането един към друг и един от друг, само дето си си разбил семейството и побъркал децата.

Е тъй де. Те затова предпочитат да лъжат. Че по-лесно. След една година, като не се получи, ще се прибере при законната половинка ни лук яла, ни лук мирисала.

# 938
  • Другата България

Подобни връзки са само и едно - страх. Аз първо да видя какво ще стане с другия, пък тогава ще скъсам с моя. Билянчето и тя - 3 години се пробвали, чак тогава се взели. А вашите партньори през тези 3 години дали не са искали и те да пробват нещо друго? Защо не им дадохте и на тях тази свобода? Защото е риск. Амо ако той вярно намери, а на теб не ти се получи? Аааа, не. Първо да си подсигуря аз моя задник да не е самотен, а другия като остане наранен и сам - той ще се оправи.

Достойното поведение за мен изисква, след като искаш нещо ново - поемаш си риска то да се окаже неудачно. А не се криеш и не се правиш, че го няма. Не залъгваш партньора си, че още си с него.
И ти откъде разбра, че при Билянчето е така? Е било така?
И изобщо - това, което ти се е случило на теб, автоматично означава, че е правило и за останалите?
Теб те лъгали - и другите ги лъжат.
При теб "другата" била ...квато била или виновна - и във всички случаи, на всички потребителки жената е виновна, мъжът света вода ненапита....
Знаеш ли колко ти личи от всички постове факта, че колкото и да казваш, че си го надживяла, преживяла, бла-бла, всъщност изобщо, ама изобщо не си преживяла. Напротив.
И откъде го знам ли? От там, откъдето и ти "разбираш" за другите. Laughing
ЧетЕМ между редовете.

# 939
Бижу, твоята история е очарователна, но тя е само още едно доказателство за това, че ако една любов е истинска, тя ще дойде с правилните обстоятелства.

Няма какво да го мислиш, ако е бил жене какво си щяла да направиш. Няма как да е бил женен. Просто той си е за теб, а ти за него.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 13:05 от ZinaSt

# 940

Не знам къде те засърбя теб точно, но Билянчето сама е написала за трите години преди 20-те.

Аз отлично знам какво, как и докъде съм преживяла. Твоето мнение ми е през...черешата.

Обаче понякога, четейки между редовете, губиш основния смисъл. Някои хора нямат нужда да увъртат и пишат в прав текст. Не между редовете.  Wink

# 941
Iris, ако жената разбере, семейството може да се разпадне. Само дето жената ще е тройно по-наранена от лъжата, в която е живяла.

Абсолютно! Не искахме никой да лъжем. Аз подадох документи за развод, той й съобщи сам на мига, без да чака други "добронамерени" лица да й го съобщават. Всъщност тя ме запозна с него. Бяхме в една компания. В началото като всяка изоставена жена си изля гнева върху мен, мразеше ме, ненавиждаше ме. И на един по- късен етап вече и тя с друг човек до себе си ми се извини и каза, че щом ни е видяла един до друг е разбрала, че го губи. Сега идват в къщи спомняме за ония дни с умиление... И въздишки. И така. История стара колко света. Не мисля, че разказах нещо скандално.

А човека, който аз изоставих, от него какви удари получавах...  Twisted Evil Не искам дори да си припомням. Не тая и към него лоши чувства, и той си намери щастието отвъд океана, поздравяваме за празници по скайп. Не виждам нищо неестествено, все пак синът му го отгледахме ние.

ПП Много сте писали докато аз се обяснявах. Та Билянчето е била във връзка с този човек преди да вземем решение да се венчаем три години, но без да крием , да ходим по паркове да си крадем мигове и пр, Ние живеехме заедно с детето, тогава бебе от първият ми мъж..  Тези три години аз имах безброй мъчителни дела,  а другата половинка, знаеше от самото начало. И по взаимно съгласие се разделиха с едно дело. Никой не е бил в неведение или лъган!

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 13:03 от Билян@

# 942
  • Другата България

Не знам къде те засърбя теб точно, но Билянчето сама е написала за трите години преди 20-те.

Аз отлично знам какво, как и докъде съм преживяла. Твоето мнение ми е през...черешата.
И какво е написала - "отидох, видях, победих".
И оттук ти започна да правиш поредната мелодрама и да пишеш поредните фермани...
Никъде не ме сърби, засега, просто коментирам.
Не може ли?
Не смятам да влизам в конкретни полемики, но това пречупване на ситуации и чужди животи през нашия собствен е масово явление и за мен доста неправилно.
Защото и ситуации, и животи - всичко е индивидуално и различно.
 Laughing Да ти кажа мен изобщо не ме интересува какво си преживяла.
Отгоре-отгоре по диагонал ти прехвърлям поднесеното тук преживяно и казвам какво личи от него.
Сега, това как го приемаш - ами не е мой проблем.

# 943
Тъкмо щях да пиша ,че много ги подценявате тези мъже .Има и напълно различни винаги господари на волята и действията си.
....Тук воля, манипулации, кой виновен или не, и пр., нямат общо.
Разбира се всеки има своето право да го приема или не. Както вече казах, аз за себе си съм го доказала на практика....Кажа ли искам, ще намеря начин ...
Вярвам ,че в момента и го мислиш и си го вярваш. Вярвам, че за да го казваш вероятно не си срещнала  мъж ,който( по изключение) сам избира ,а не позволява да бъде подбиран или прилъгван.
Разбира се ,че всяка има право да приеме че такива мъже съществуват или да се самозаблуждава каква велика съблазнителка е. Точно тази младежка наивност прави подобни теми  толкова  весели и забавни . Simple Smile
п.п.Не мога да не отбележа ,как една пък не се ''похвали'' че домогванията и са останали неуспешни .Би било в грубо потъпкване на традициите на форума. Тук всички сме неустоими изкусителки  Whistling
Все пак мили дами нека не обобщаваме изцяло мъжкото съсловие .Нека бъдем честни пред себе си и да  отдадем дължимото и на онези достойни представители на силния пол неподвластни на нашите малки  женски номера. Hug

# 944

ПП Много сте писали докато аз се обяснявах. Та Билянчето е била във връзка с този човек преди да вземем решение да се венчаем три години, но без да крием , да ходим по паркове да си крадем мигове и пр, Ние живеехме заедно с детето, тогава бебе от първият ми мъж..  Тези три години аз имах безброй мъчителни дела,  а другата половинка, знаеше от самото начало. И по взаимно съгласие се разделиха с едно дело. Никой не е бил в неведение или лъган!

Тогава се редактирам и смятам, че начина, по който сте постъпили ви прави чест.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт